AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
1000 den aşağı bakan yok güvendiğin biriyse baktır.. dolandirici degilse
Hahah fala burca inanmak siz cahiliyer devrinden kalma misiniz.
Doğum haritası fal ya da sadece burç olarak açıklanmıyor çok bilmiş. Yıldızlar ve evrendeki hareketleri hesaba katılarak yapılan bir sistem. Sümer ve eski Babil imparatorluğunda bilim dalı olarak hem eğitimi verilen hemde araştırmaları yapılan bir sistemdir. Cahillik olarak adlandırmak o eski medeniyetlere saygısızlık. 500tl bence de fazla bir ücret ama ücret fazla diye astrolojiyi aşağılamaya hakkın yok
@faeries aman bırak onların tek bildiği 12 burç başka bir şey bilmiyorlar halbuki adteoloji parmak izi gibidir kişiye özeldir
Evren mi? Biz dünya varız herhalde uzaylılara inananlardan sin.
@damlaedaa evet öyle
Eski medeniyet miş heheheheh helak olan medeniyetler mi? Hahaha
12-13 yaşında değilsin demi?
Biz 12 13 değiliz ama senin 12 13 yaşında oldugun kesin cahile bak
Sen nasıl beni yanlış anlarsın biraz daha çabala anlıcaksın.
Böyle yalan boş şeylerle insanları sömürüyorlar. ben onu düşündüğümden söyledim o da senin gibi değilse şıp diye anlamıştır.
Tamam mı? Damliş.
Çok merak ediyorsan söyleyeyim ben 24 yaşındayım ve verdiğin örneğe bakacak olursak tarihte Türkler bir çok medeniyet kurdular ve o medeniyetler yıkıldı yani onlar helak mı oldular. Osmanlı devleti müslüman bir devletti yıkıldı ve Türkiye Cumhuriyeti kuruldu o zaman Osmanlı devleti de helak oldu (sana Göre). Bundan 100 200 yıl sonrada senin yaşadığın toplum için aynısı söylenebilir bunu unutma. Onlar dinsiz di helak oldu ama senin dini var ve senin dininin ilk emri OKU! Ama sen bunu yapmıyorsun biraz okuyup araştırsan bilgileneceksin korkma bilgili olmak senden bir şey almayacak
Yıkılmış ile helak başka bir şey helak olan temelli yok olmuş :)
Yıkılmış ta medeniyetin insanları yaşamaya devam etmiş.:) Sana göre hepimiz ölüyüz.
Temelli yok olmadıklarını ve kültürlerini bir sonraki devletlere aktardıklarını bilmiyorsun çünkü okumadın şu an seninle kültürlerimiz savaşsın isterdim ama sen silahsızsın
Nasıl pompei adası herhalde çok güzel aktarmış hahahahah
Şuanda Anadolu'nun birçok yerinde kadınlar ve erkekler yakalarına ya da kıyafetlerine çengelli iğne takarlar bu gelenek şaman inanisindan gelmedir ve sadece Türklerde değil bu topraklarda ki farklı inanışta olan insanlarda da görülür nazar boncuğunun çengelli iğne ile tutturulması da bunun evrilmesiyle olmuştur. Bak bu kısa bir örnek devletler yıkılsa da kültürler devam eder
Pompeii adasında yanardağ patladı bu coğrafik bir durum
Hadi be ama insanlar heykeller halinde duruyo eriyip yok olucaklarına.
Ayrıca söylenenlere göre ki netliği tartışılır. Pompeii adasında aynı cinsten insanlar arasında ilişkiler sonucu yanardağ patlamış. Ama araştırmalar sonucunda da Osmanlı döneminde oğlancılık denilen bir şey var o zaman Osmanlı Devleti'nin yıkılması da helak kaynaklı mı
Hemde garip pozisyonlarda herhalde patlarken kendilerinden geçmişler çocuklarda dahil.
Eğer Pompeii den ilerleyecek olursak aynı helak antik sümer ve babilde de olduysa onların heykelleri nerede
Herşeyi bildiğini sanıyorsun ama bildiğim şeyler Okyanusta bir su damlasını geçmez
Müslüman günah işleyebilir ama allah a inanır ama inanmayıp da günah işlemek ayrı anladın mı?
Yoksa firavun Allah'a kafa tuttu tüm insanları mi yok etti hayır sadece firavun ve ardındakileri helak etti.
Bu inanışın İslam'la alakalı yok müslüman günah işleyemez çünkü dini buna izin vermez eğer bu şekilde bir günah içerisindeyse kitaba göre affı yoktur daha inandığın dini bilmiyorsun
Hehehehe hehehehehgzhsjs
Müslüman ile mümin arasındaki farkı araştır.
Yazık ben düşünmeden bunları yazdım.
Sen çölde kum tanesisin.
Sen müslüman günah işleyebilir diyerek bir taraflarından vaaz veriyorsun bence sana yazık ne inandığın dini biliyorsun ne üzerinde yaşadığın Topraklardaki medeniyetleri neden içinde yaşadığın evreni
Hala araştırmamışsın. Ben fetva vermedim onları tarikatçılar verir. doğru kişilere sor bunları yanlış insanlar yanlış şeyleri çoğunluk olarak zorla dayatırlar.
Güzel sohbetti tanışmak isterdim seninle :::::)))))
Ben fetva demedim önce okumayı öğren
Ben seninle tanışmak istemezdim çünkü dar kafalısın
Görmemiş olabilirim. müslüman ile mümin arasındaki farkı kendin araştır bazı canım aynı şey der.
Fal bakmaya sana geliriz artık veya burç.
Eskiden kız çocukları diri diri gömülüyordu devam etseler mıymış.
Acaba ::::)))) adamlar dünya düzdür diyormuş biz ne diye geoit veya yuvarlak diyormuşuz.
Okumayı öğrendikten sonra cümle kurmayı da öğren ayrıca değil senin doğum haritanı yorumlamak haftalık burç yorumunu bile yapmam
Onlar Arap adetleri ve hala doğu tarafında kız doğuran kadınlara kötü gözle bakılıyor hatta sadece dini nikah kıyılıyor erkek doğurduğunda resmi nikah kıyılıyor bir arkadaşımdan biliyorum demekki devam ettiren varmış dimi. Birde kuma olayı var o da bitmiş değil erkek çocuk yoksa üzerine kuma geliyor
Bak işe müslümanların yaptıklarına neden acaba hep cahilliklerinden bı Kur'an Kerim okusalarmış tabi Türkçe olarak arapça biliyorlarsa arapça. böyle olaylar olmazdı cumhuriyet kurulmadan önce Osmanlı devleti İslam ile gayet iyi yönetiliyordu cumhuriyet kurulunca bilgili din alimleri asıldı yerine Batı'nın soytarı olan din alimleri geldi böyleleri yüzünden bu yanlışlar var.
Sen laik bir devlete bağlıysan resmi nikah zorunludur peki 100 senedir bunu niye engellemedi bu devlet
Osmanlı'da da dini nikah zorunluydu ve devlete bildiriliyordu öyle kimse kafasına göre şimdiki gibi yapamıyordu.
Çünkü bunu dini nedenlerle yapmıyorlar genlerinde taşıdıkları kültürleri yüzünden yapıyorlar adet örf anene diyor benim anlatmak istediğim şey bu
Öz önce Osmanlı Devleti'ndeki oğlancılık olayını kabul ettin ve onlar müslüman Allah affeder dedin şimdi farklı konuşuyorsun önce kendi fikirlerin yerine otursun sonra gel konuşalım
Benim dedemin dedesi 3 kadınla evliydi ama 3 ünde dini nikah vardı ve Osmanlı kaydındada vardı.
Oğlancılık var mı kayıtlı bir kanıtın :::)))
Okursan anlarsın oyuzden oku diyorum
Sen her duyduğun habere bakarsan ilk genelev Osmanlı zamanında kurulmuş.
Ah ah benim kanıtın basit e devlette var senin kanıtın belgen nerde?
Ben yalan bir haber yayınlayalım millette okuyup inansın senin gibi cahiller bol.
Hahah duyum değil o zurafaa sokak diye biryer var araştır
Ve o sokak Osmanlı döneminden kalma
Bide kibirli ve egoyla yaklaşmadım ben senin gibi senin düşüncelerine de saygı duydum ama seviyeni baya aştın senin gibi insanları hor görenler yüzünden bu ülke bu halde.
Alt tarafı devlet değişmiş. önemli olan hangi devlet zamanında açılmış.
Ayasofya da bizanstan kalma ama cami :::))) çok saçmalıyorsun senin dediklerini okuyanın beyni yanar en azından benimkiler anlaşılır bir dil.
Astrolojiyi falla karıştırıp buna inananları cahil ilan ettin müslümanları günah işleyebilirler diye sallama bilgi paylaştın sana her oku araştır dediğimde kendi kulaktan duyma bilginle bana cevap vermeye çalıştın. Ben sana sen şöylesin böylesin demiyorum oku sadece oku biraz bilgi birikimi yap
Ayasofya Bizans imparatoru tarafından yapılan bir Patrick katedraliydi
Tartışmaya sunduğun her konuda bilgisiz olman beni üzüyor
Ayrıca 1453 yılında Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethettikten sonra cami oldu
Bak senin sorduğun soruya bak bak o zürafa sokak Osmanlı'dan kalma diyorsun
Cumhuriyette genel ev açılmış
Ayasofya da Bizans döneminden kalma ama cami oldu. sen bundan ne çıkarıyorsun?
O sokakta cumhuriyet ilan edilmeden önce genel evler vardı ayrıca savaş zamanında da farklı milletten erkeklere kadınlar sunuldu bunun kayıtları var
1. ve 2. Dünya savaşı sırasında
Müslümanlar günah işler evet boşuna mı tövbe diye bir şey var. islamı sana göre yapak sen kendi düşüncelerini katma.
Ayrıca sorduğun soruya cevap vereyim. Ayasofya her iki dönemde de ibadet haneydi ister kilise ister cami olsun amaç aynıydı o zaman benim dediğim şeye geliyorsun
Tövbenin amacı işlenen günahtan Allah'a sığınmak af dilemek ve birdaha günah işlememek o zaman müslümanım diyen herkes günah işlesin nasıl olsa tövbe edeceğiz diye
Zürafa sokak işte cumhuriyet döneminde kuruldu bu kadar basit.
Peygamber her gece tövbe ediyordu ne yani biz yanlış insanın sözlerini mi dillendiriyoruz.
Ayet ve süre adı alabilir miyim
Ayasofya olayında inanç değişimi oldu inanç değişimi olmasaydı aynı kilise olarak kalıcaktı.
Zürafa Sokak'taki genelev II. Abdülhamit döneminde Beyoğlu'nda yaşayan Avrupalılar için açıldı. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilanından sonra Zürafa Sokak'taki yerine taşındı. Zürafa Sokak'ta 120 hayat kadını günde ortalama beş bin ile yedi bin arası erkeğe 18 evde hizmet veriyordu.
İnanç değişimi olsa bile amaç ibadet hangi din olduğu değil
Al sana hadis
Eğar b. yesar el-müzeni den (Ra) rivayet edildiğine göre Resûlullah şöyle buyurmuştur: `Ey insanlar, Allah tövbe ve istiğfar edin:ben günde yüz kere tövbe ediyorum.
(Müslim, zikir,42)
İşte tamam kerhane değilmiş Osmanlı'da zürafa sokak bu kadar. Cumhuriyet kurdu.
Peki sen günde kaç kere tövbe ediyorsun bununla ilgili Allah'a ediceğin bir dua var mı? Onu da sen araştır.
Ben sana Kur'an kaynaklı ayet sordum sen bana rivayet anlatıyorsun
Ayrica okuduğunu anlamıyorsun genel ev II. Abdülhamid Han'ın zamanında açıldı cumhuriyette farklı sokağa taşındı
Ben zürafa dedim o yüzden taşınmaymış şuymus buymuş beni ilgilendirmez.
Al sana bunuda.
Bakara Suresi, 54. ayet: Hani Musa, kavmine: "Ey kavmim, gerçekten siz, buzağıyı (tanrı) edinmekle kendinize zulmettiniz. Hemen, kusursuzca Yaratan (gerçek İlah) ınıza tevbe edip nefislerinizi öldürün: bu, Yaratıcınız Katında sizin için daha hayırlıdır" demişti. Bunun üzerine (Allah) tevbelerinizi kabul etti. Şüphesiz O tevbeleri kabul edendir, esirgeyendir.
Neyi nasıl biliyorsan öyle davran senin davranışların ve tavrın senin yaşantını etkiler ben sadece sana duyduklarına inanma ufkunu genislet diyorum geçmiş ve gelecek bildiklerimizden daha fazlası iyi geceler
Sen Kur'an'ı Kerim iyi okumamışsın.
Kur'an'ı okudum ama bu süreyi biliyorum ama Kuran'da hiçbir sürede siz imanlı müminler siniz günah işleyebilirsiniz demiyor işlediğiniz günahın affı vardır tövbe edin ve Allah'a yönelin diyor. Bu durumda da kendi vermiş olduğun kaynakla kendi söylediğin şeyleri çürütüyorsun
Bak gene söylüyorum Müslüman ile mümin arasındaki farka bak. ayetlere de bak. Ne varsa o zaman anlıcaksın.
Alime sormuşlar huzuru nasıl buldun diye cahille sohbeti kestim demiş. Görünen o ki bende bu şekilde yapacağım iyi geceler
İyi oku yazdığım ayetleri İsrailoğulları bile bile devamlı saptılar yoldan Allah ginede tövbe edin dedi tövbelerini kabul etti gine ettiler Gine kabul etti Allah ın tövbe kapısı daima açıktır.
Kendine İsrail oğullarını yerine Hz Muhammed sav efendimizi örnek aldığında hayatın daha anlamlı olacaktır bu da sana sin tavsiyem
Hahahahah asıl sen İsrailoğullarının yolundan gitme ::::))) batılı kabul eden sensin ben değil ben her zaman peygamberimi örnek almaya çalıştım ama peygamberim senin gibi insanları hor ve tepeden bakmadı. yoksa sen onudami cahil olduğunu ve Kur'an ı Kerim'i kendi uydurdu diyorsun.
Fal la ilgili ayetler var atıyım mi Allah a uy biraz. kendini mükemmel müslüman gör diyer herkes kör cahil topal.
Astroloji fal değildir yıldızlar Kuran'da geçen şeylerdir
Üstü kapalı cevap veriyor sonuçta 500 git yemek ye kıyafete harca
Böyle şeylere inanmayın birde üstüne para harcamayın boş yere
Böyle şeylere para verdiğinize inanamıyorum. Doktorlar Hekimler ne diye var
Eğer müşterileri memnunsa baktır değillerse kaptırma paranı
Doğum haritanı bilsen ne olur bilmesen ne olur. Ona 500 tl verme
Kanka sen bana ver 500 doğum haritana da yaşam haritana da ölüm haritana da bakarım🤣🤣
nbfdsafdsds fgdsads
Dogmadın say karlı cıkarsın
O kadar parayla psikiyatre görünmen daha mantıklı.
Resmen para harcamaya yer ariyorsunuz.
spiritüel forumlarda sitelerde dolaş ücretsiz baktırırsın
Bence gayet iyiye bulmuşsun. Ünlü isimler 2000 TL'den aşağı bakmıyor. Fakat iyi araştır baktıracağın isme, pişman olma sonra.
500 çok uygun taş mı yesin insanlar dışarıda bir yemek yemeğe kalksan 100 lira veriyorsun artık bu paralar çok normal.
O paraya doğum yaptırıyor ebeler ya😂
Dolandırıcı onlar inanma
Değmez o kadar paraya. 10 tl olursa ancak. :D
Kazıklanmak için öyle çabalıyorsunuz ki
25 kuruş bile verilmez böyle şeylere
Ne gereği var. Yazık vereceğin paraya..
Kesinlikle size katılıyorum
Nader paranız varmış. Paran çoksa bana gönder
pek bilmm ama fiyat fazla
çok fazla baktırmayın akışına bırakın gitsin
Ben Analizciyim
100 liraya bakarim
Harita beleş, yorumlaması pahalı.
Doktor yokmu sizin köyde 😂
Yalan astroloji inanmayın
Ayrıntılı bakacaktır o 😃
Bende baktırdım geçen sene 250 tl di kampanyaya girmisti 100 e baktırdım gayette bildi yanii
Benden 1000 TL istedi
baktırdın mı
Hayır asla yapar mıyım hiç böyle bir şey
sınava mı hazırlanıyorsun
Gibi Gibi
son çare olarak bende hazırlamayı düşünüyorum. iletişim halinde olalım mı
🙃🙃🙃
olumsuz mu
orada mısın
zaten fakes in. aşk olsun
önümüzdeki sene giricem
Nereye gidiyorsun
pardon ya. İngilizce çalışıyorum kafam çok dolu. yarım kalmış cümle.
birlikte çalışalım mı yazacaktım oraya yazmamışım.
Olur bakarız
olur
napıyorsun şimdi
Başın göğe mi erecek baktırınca
Google de bedavaya bakılıyor
Baktırma gaybı allahtan başkası bilemez
Allah akıl vermiyor ki
Astrolog olmaya karar verdim bence az bile
Fazla daha 250 ye bakan var
ben amatörüm 50 liraya bakıyom :)
Para harcicak sacma yer ariyosunuz herhalde
Fazla tabi o ne öyle ayakkabı parası
Evet fazla ve gereksiz
Ne gerek var fazla tabiki
Artık normal hep bu fiyatlar olmuş artık
Çokmu lazım paran çok galiba
Doğum haritası neymiş ya boşversene
O paraya ben aylık pazarı görüyorum günah be
hjgfdsa
750 1500 isteyen astrologlar var 500 lira makul
Buna para mı veriyorsunuz ya?
Gerçekten ya. Doğum harita ne ki
500 değil 2.500 Aa sende hic fazla olur mu
Ben 300e bakarım getir haritayı😆😆😆
Yuh anasını satıyım. Ben bedavaya baktırıyordum 😅
Bu tür insanlara paralarınızı kaptırmayın.
Aynen öyle
On lira bile fazla bunlara paranızı kaptirmayin
Asla gerçeği bilemez. Gaybı sadece Allah bilir.
Üstüne 5 kuruş daha ekle de sana beyin versin
devlette bakiyolar mi
Yanlış anlama ama hepsi kafadan sallama
O da ekmek yiyor zamlar ona da zam, ne yapsın
O parayla 2 psikolog seansı olur.
Ülkemizin saflara da ihtiyacı var bence devam et
en ucuz fiyat diyebilirim ama karar senin tabi
Daha önce siz bunu denediniz mi?