doğum haritama baktırmak istedim sorduğumda astrolog 500 tl dedi. biraz tuzlu geldi bana ama bilemedim sizce baktırmalı mıyım? 🥲
Çok fazla, baktırma.
Makul, baktırabilirsin.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
doğum haritası astrolog falan hikaye hepsi para tuzağı ben sana kıyak yapayım medyum yavuz aydın var her türlü işlemide yapıyor hepsi tutuyor ve öyle bir bakım yapıyor ki isim bile veriyor tek tek her şeyi söylüyor şok olursunuz 300TL ydi galiba detaylı bakım fiyatı 100 tane falcıya bir o kadar hocaya gittim böyle bir şey görmedim ben adam dedemin adını bile söyledi arkadaşlarımda baktırdı hepsine tek tek bir sürü şey söyledi hepsi doğru kimsenin bilmediği şeyleri biliyor sorunu olanlar için işlem yapıyor ve hepsi tutuyor dandik falcılar bile 250TL den aşağı istemiyor yavuz hoca on numara bu kıyağımı da unutma benim gibi bakım merakı olanlara kesinlikle tavsiye ederim aklınızda olsun
@damlaedaa ya ne dogum haritasi hepsi para tuzagi gercekten bakim yapan varliklarla yapar dogum haritasiymis falmis hepsi yalan o astrologların daha kendilerine hayri yok benim gezmedigim falci astrolog kalmadi emin ol hepsi salliyor bir sey benim soyledigim gercekten bakim yapan hocalar medyumlar var ama internetteki medyumlari demiyorum tabi onların %100 u dolandirici medyum bile degiller gercegini bulmak cok zor bende yardimim olur diye paylastim oyle falcilara para kaptirmayin diye
Merhaba Yavuz hocayla çalıştınız mı
Tabi ki fazla ama para senin karar senin yalnız parayı öderken dikkatli ol bu falcılar, büyücüler, astrologlarda tırnakçılık çok oluyor geçen yıl sokakta tavşan falcısı ben parayı öderken kafamı karıştırıp fazladan 75 TL almıştı hiç birşeyde yapamadım sonra dikkatli ol yani parana telefonuna falan. Bide bu doğum haritasında doğum saatini net bilmeli misin annem doğum saatimde kararsız biraz.
merhaba; eğer gerçekten ciddi anlamda bakacak ise bir nevi miktar güzel çünkü ben geçen gün birine baktırdım 200 TL ye baktı ama 2 saat ilgilendi aldığı paradan kat kat fazlasını hakettiğini düşündüm bu yüzden vereceğin para safsatacı birisine mi gidecek yoksa cidden doğum isim analizi yapabilecek mi bunu iyi değerlendirmeni tavsiye ediyorum şimdiden güzel yorumlar ❤️😇🙄🙈
İnanmayın böyle şeylere, o 500 TL ile kendini geliştirebileceğin bir şeyler yap, mesela yazılım ile ilgili bir kitap alıp yazılım öğrenebilirsin, ya meraklı olduğun herhangi bir konuda.
Hatta o parayı dolar, altın ya da kriptopara olarak saklayıp, öğrenmek istediğin şeyleri youtube'dan da öğrenebilirsin.
Her şey astrologlara para vermekten iyidir.
@Hgbngc754 Bir kripto para borsasına üye oluyorsun, oraya para aktarıp kripto para satın alıyorsun.
Her borsaya girme, güvenilir olanlara gir. Mesela Binance iyidir, bir de Binance Tr var, bunlar ve bunlar gibi bir kaç tane daha var.
İyice bir araştır, öyle gir.
Bir de çok büyük bir para yatırma, ben arkadaşa 500 TL'si için bu öneriyi yaptım, çok büyük para yatırırsan ve kripto paralarda düşüş olursa paran azalır, zarar edersin, iyi düşün, bu işi bilenlere danışarak yap.
Ben de çok iyi bilmiyorum, bu işin eğitimleri var, onlara katıl mutlaka, iyice öğren, sonra yatırımını yap, yoksa elinde ki paranın nasıl eriyip yok olduğunu anlamazsın bile.
@Hgbngc754 Borsa eğitimi veren kuruluşlar var, onlarla konuş, mesela benim bildiğim burası var
http://www.borsaegitimi.com/
Yatırım profesyonellik gerektiren bir iştir, bilmeden rastgele girersen tüm birikimini kaybedersin, bence o yüzden ücretini ödeyip eğitimini alıp öyle yap. Burası sanırım yatırım eğitimi veriyor genel olarak, bence bir mail at ya da ara kriptoyu da sor.
Cevap
85Cevap
Doğum haritana baktırıp neyi ögrenmek istiyorsan..
Geleceği diyorsan;
Geleceği biz kendi aklımızı kullanarak şekillendiririz aslında
Bizim seçimlerimiz bizim tercihlerimiz geleceği şekillendirmekte oldukça önemli bir katkı sağlar..
Iyi seçimler iyi bir gelecek
Kötü seçimler kötü bir gelecek demektir..
İnsan sağlamasını yaptığı halde yine de ters giden bir durum yaşanırsa buda ilahi takdir demek gerekir..
Bu gün 500 der yarın 1000 der..
Ticari bakar olaya..
Unutma kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
dedikleri sey belli. bu aralar çok stresli geçiyor ama umudunu yitirme yakın zamanda iyi haberler alıcaksın.. işlerini yoluna koyman için fırdatların olacak. aşk haytatın biraz çalkantı içinde çaba sarf etmen gerekecek vs vs
tamam ver 500 tl mi :D
@damlaedaa insanı insan yapan edeptir.. karşındaki kişiyi tanımadan güzelce kendi kılıfınla gösterdin.. yıldız haritasının ne olduğunu biliyoruz.. sadece kendinizi burçlara çok kaptırmışsınız
Bence çok saçma ve gereksiz böyle şeylere inanmayın ya sonra olan parana olur benden söylemesi genelde bu tarz insanlar bir şey bildiğinden değil para için yaparlar bu işi pek fazla güvenme derim git internetten araştır daha iyi paranı kaptırma ona buna herkes üç kağıtçı olmuş 500 TL nedir ya dolandırıcıdır o
Yorumlara şöyle bir baktım da herkes hakkinda hiçbir şey bilmediği konu hakkinda ne kadar da fikir (!) sahibi😅
Eger güvendiğin biri ise baktir bende istiyorum baktırmayi ama bi türlü firsat bulamıyorum
Ha ayakkabı almışım 500 tlye ha doğum haritası
Çok büyük bir para değil sonuçta
Kimine göre 500 tl büyük para çok küçümsüyorsunuz herşeyi
Hasstrolog para kazanmak istiyor.. Para senin, karar senin..
Ama ben olsam bolll tereyağlı bir buçuk iskender gömer, üstüne de kaymaklı kunefeyle mideme bayram ettitir, kalan parayla da sinema, alisveris.. vs güzel bir gün geçirirdim.
🤣🤣
Senin için 500 TL az bile söylemiş , 1500 TL demeliymiş.
mutlaka baktırmalısın
Seninle beraber olan bir erkek varsa onunda kendi IQ'suna baktırması lazım..
Sorsan Türkiye haritasında Tuz gölüyle Van gölünü karıştıran insanların doğum haritana bakabileceğini düşünüyorsan bu krizde 500 TL ne kıy ver sevgili hemcinsim ne diyeyim.
Net baktıkları için bu fiyat ve sorduğun her soruya cevap verirler. Astroloğun kalitesine göre ödenmeli. Tecrübesi çok ise değer. Yeni ise değmez.
Bence batı astolojisi yerine vedik astroloji baktır o daha net daha kesin sonuç veriyor. Batı astrolojisi için belli programlar var ki sana bakan kişi de onu kullanır muhtemelen yani ben olsam vedik baktırırdım
Baban Ve Annen de Zamanında Astrologa sormuştu ya sende Soracaksın doğum Haritayada Baktırmayıver 😁😁
Ne gerek var boş şey ya bi de 500 tl ona vereceğine başka şeyler alırsın ne bilim faydalı şeyler falan
Böyle saçmalıklara inanıp bide üstüne para verenler varken, daha çook kişi dolandırılma vakası olur üklede...
bu ne ya ülkede ne enayi var mk. doktorlar maaşımız az deyince köpürenler bu şarlatanların yoluna yüzlerce lira saçıyor
çok ucuzmuş bu piyasada bundan aşagısı olmaz baktır tabii ki bunun işçiliği var elektrik su mazotu var kadın az bile istemiş
Astrolojiyr inananın aklından şüphe ederim bir hiç uğruna gidip 500 tl gibi büyük bir meblağ harcamak çok saçma.
Sizin gibi enayileri dolandırmak için az bile.
Ben o doktorun yerinde olsam 5000 tlden aşağı ücret istemezdim :D
Astroloğun yerinde olsam...
Birileri para verecek yer arıyor birileride bu yolla ceplerini dolduruyor hayatın gidişatı işte.. bence çok ben böylelerine 1 lira vermem..
En ucuz 250-300 bildiğim kadarıyla onu da bulabilirsen.
Armut diye bir site var oradan araştırabilirsin.
Armudun iyisini ayılar yermiş derler sitenin adını o yüzden koymuşlar galiba. Kerizlerin iyisini bulabilmek için. 🤣
@EmirAdakul Cahillik ve önyargı ile ilgili bir çok söz var. Gogıl’dan araştırıp bulabilirsin. Senin için zamanımı bu konularda harcayamam.
Önce bu sözleri araştır.
Ardından armut denilen siteye gir bak.
Sonra “ erdem” sahibi isen gelir konuşmaya devam ederiz 👍
Ben bu siteyi ilk defa az önce senin yasende duydum. Benim bu siteye karşı herhangi bir tavrım da yok açıkçası. Sitenin amacını da bilmiyordum. Ben sadece bu konu hakkında o sözü söyledim. Yanlış anlaşılmak istemezdim. Saygılar.
@EmirAdakul 🍀🤝👍
Google'da bedava, oradan baktır. 500 TL'nin 490 TL'sini kendine, 10 TL'ye de şu tavsiyeyi veren arkadaşa bir çikolata alabilirsin. 😂
Görüntülü fal uygulaması var, orada guru Angel var o 300 liraya bakıyor eve ne derse çıkıyor
Ne geçecek eline baktırınca. Çöpe atacak paran mı var
Bir öğrenciye hayır yap o parayla bence dolandırıcıya yedirmektense
Ben niye sitedeki herkese bedava bakıyorum nan. Herkes para versin artık fkdkdk
İnsanları burç harita ayağına nasıl da dolandırıyorlar. Yazık valla.
yalan yalnış atıp tutacağı şeyler için para istiyorlar yaa ne günlere kaldık
Bana ver doğum haritanın kuş bakışı görünüşünü çıkarayım
Doğum Haritası SDFDSGDFGDF siz vermekten zevk aldıkça millet sizi daha çok sever böyle :D :D
@damlaedaa ya bilmiyorum ben böyle şeyleri çok gereksiz buluyorum :D
internetten kendin bakıp araştır gayet yeterli bence
500 tl ye kendine cilt bakami masaj sauna hersey yaptir daha mutlu olursun
Günahtır bu, yıldızlardan hayatını ilerisini belirtmek.
Dolandırıcılar kendilerine 500 TL verecek enayiyi nasıl buluyor hayret ediyorum
Anlayan hocalara baktırırsın bana kalırsa bu kadar para verme
bunu başkasına da yaptırabilirsin bu işten anlayanlar da var bu resmen dolandırma
Kusura bakma bilgim olmadigi icin soruyorum. Bu ne oluyor. Nicin baktiriyon ne ise yariyor.
Batırdın diyelim sonra ne olacak? Gelecekten haber mi verecek
Ben 15 TL ye baktırmıştım 2019 da ve gerçekten de söylediği gibi çıkıyor 😂
Çok. Zor bir şey değil o kadar. Doğum haritasına bakmak.
500 TL oluyorsa bende astrolog olurum ne güzel dünya
kızım sakın ona o parayı ödeme inan değmez adamımmmm :D
Doğum haritanı ne yapcan? Konum belirleyip güdümlü füze mi yollucan?
Baktirma boş ver bence havaya para astrolojiye falan inaniyorum ama 500 lira da az değil ki
İyi bir astrologsa, isim yapmış isteyebilir
Onun dışında gereksiz.
Melysid var ona baktırabilirsin bence o daha ucuza bakıyordu.
Doğum haritasına 500tl veren malın ben geleceğini az çok tahmin edebilirim 🤣🤣🤣
Doğum haritası ney olum yav niye böyle şeyler niyeeee
Sen bana 100 ver sülalenin doğum haritasına bakim 😅😅😅
Adamlar nelerden para kazanıyor... Hep söylerim müşteri kitlesi çok önemli 😊
Gelecege baktirmak istiyorsan bunu kimse bilemez yanlızca Allah bilir.
Aynen hadi tarot bilinçaltını ve enerjiyi okuyor o bakilabilir yine değil mi?
Hayır gayet hormal her şey gibi buna da zam gelmiş muhtemelen
Bence az bile demiş. Umarım iyi bakıyordurda verdiğiniz makul fiyatta boşa gitmez
Makul fiyat mı? Valla siz zenginsiniz kesin yani :)
Ben az cok ilgilenirim bu konularla evet dolandırıcı cok ama gercekten güvenilir ise verdiği fiyat uygun ama değdiğim gibi referans var ise baktırın ben devamlı aynı kişiye baktırıyorum...
Niye kahin mi bu senin neyini bilsin ki yaradan mi bu
Benden 10 bin tl istemişlerdi ben vermedim gittim başka falcıya 5 bin tl ye baktirdim
Ne değişti aydınlandın mı?
Yavaş at ya civ civlerin karnı tok
Oha çok uygun
Al işte bi kaçık daha
@melisakarahan14 dimi ya! 10 tl de indirim yaptı yoksa 5 bin veremezdim ajsjs
@Frankennsteinn evet yüzüme nur geldi artık hightlight kullanmıyorum
@Kartal0675 ne atıcam ya!! 10 tl de indirim yaptırdım
Kafalar nasıl güzel ama neyse iyi yaptın 10 tl indirim süper olmuş 👏👏🖐️
Sudan ucuz yemin ederim yaa
Yemin etme kız bari Çarpılacan sen melisa😄😄
Sizin gibi saflar olduğu sürece falcılar yalancı hocalar parasız kalmaz
Allah size akıl fikir versin ne embesil insanlarsınız Allah elinizdeki parayı kurutsun inşallah böyle boş şeylere harcadığınız için.
Bence öyle yaptırmak yerine 50 TL ye sokaktaki çiçekçi ablalara baktır daha iyi onlar en azından temiz düşünce doğuştan gelen bir yetenek ☺️🙂🙏
Insanlar acliktan ölüyor bu astrolog 500 tl diyor..
Yaşa ve gör cesaretin yokmu
Allah'ım böyle dolandırıcılara neden fırsat verirsiniz anlamam ki
boş ver yazilan yazilmis yasiycaksin zaten gelecegini o 500 tl yi kendine harca bosa gitmesin
O parayı başkasına verdiğin sana yeni doğum haritasını istediğin gibi oluşturur. 😬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?