Astroloji & Burçlar Sizce bu hangi burcun erkeği için yazılmıştır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Twitter da gördüm bunu yorumlarda ki herkesle aynı fikirdeyim bende :D Sizce bu hangi burcun erkeği için yazılmıştır?Tweet bu :) Güncellemeler+1 yıl Gncl Güncellemeler+1 yıl Güncel Sizce bu hangi burcun erkeği için yazılmıştır? Cevapla Twitter Soruları Yorum Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% Yay +1 yıl Yay ve akrep değil o kesin. Balık veya yengeç olabilir mi? 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Balık ve yengeç kafa kafaya gidiyor doğru :D Ama yengeç bir tık önde Yorumla niger Yay +1 yıl Yay ve akrebi de kendimden biliyorum skdfjds Yorumla Soran +1 yıl Yay ve akrebin kadınları aşk acısı çekmeye meyilli zaten erkekleri değil :D Yorumla niger Yay +1 yıl Senin burcun ne ki? Hem öyle deme. Bir zamanlar aşk acısı çekmiştim :D Yorumla Soran +1 yıl Maalesef balık burcuyum :D ama balık kadını çabuk unutup siliyor o konuda şanslıyım :D Yorumla niger Yay +1 yıl Ben de o hale geldim ya :D Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yay olmadıgı kesin 😂 1 0 Yorumla
cleomonster Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Yengeç deme sakın, hoşlandığım çocuk yengeç 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yengeç en çok söylenen maalesef :D Yorumla cleomonster Koç +1 yıl Nasil yaaa Yorumla Soran +1 yıl İlk aşkı falansan sıkıntı yok Yorumla cleomonster Koç +1 yıl Kanka sevgilim ama öncesinde hoşlandığı kız da varmış ne yaptın yaaa Yorumla Soran +1 yıl Sende son aşkı olursun umarım :D Seninle birlikte olduğuna göre unutmuştur ya her yengeç erkeği aynı değil ki rahat ol Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 495 cevap paylaştı. Başak Burcu olmadığı kesin fjf 1 0 Yorumla
gunesperiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% Balık +1 yıl Hangi burç bu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende onu soruyorum Yorumla gunesperiniz Balık +1 yıl Soruya soruyla karşılık jhxjxjxhxj Yorumla Soran +1 yıl :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yay ve akrep değil o kesin. Balık veya yengeç olabilir mi?
Balık ve yengeç kafa kafaya gidiyor doğru :D Ama yengeç bir tık önde
Yay ve akrebi de kendimden biliyorum skdfjds
Yay ve akrebin kadınları aşk acısı çekmeye meyilli zaten erkekleri değil :D
Senin burcun ne ki? Hem öyle deme. Bir zamanlar aşk acısı çekmiştim :D
Maalesef balık burcuyum :D ama balık kadını çabuk unutup siliyor o konuda şanslıyım :D
Ben de o hale geldim ya :D
Yay olmadıgı kesin 😂
Yengeç deme sakın, hoşlandığım çocuk yengeç
Yengeç en çok söylenen maalesef :D
Nasil yaaa
İlk aşkı falansan sıkıntı yok
Kanka sevgilim ama öncesinde hoşlandığı kız da varmış ne yaptın yaaa
Sende son aşkı olursun umarım :D Seninle birlikte olduğuna göre unutmuştur ya her yengeç erkeği aynı değil ki rahat ol
Başak Burcu olmadığı kesin fjf
Kova :))
Hangi burç bu
Bende onu soruyorum
Soruya soruyla karşılık jhxjxjxhxj
:D
Biga