Bir egoist çok bilmiş ve tripli geliyorlar bana
Hic sevemiyorum sizce nasıl yengeç erkekleri?
Hic sevemiyorum sizce nasıl yengeç erkekleri?
Yengeç erkekleri aşırı duygusal olurlar, her insan yengeç burclarıyla kolay kolay anlaşamaz. Yengeç burçları alınganlıkları ile bilinen bi burçtur, dengesiz bir duygu hali vardır mutlu bir an da mutsuz olabilir çok sakin bir anında sinirli olabilirler.
Aslında Yengeç erkekleri tam bir aşk adamıdır. Sevdiği kadını mutlu etmeyi çok iyi bilir. Dengesiz hali ve alınganlıkları olmasa tam bir ilişki adamıdır.
Ailesi ile zaman geçirmeyi, ailesini korumayı ve ailesi adına çalışmayı seven yengeç burcu erkekleri tam anlamıyla bir aile babasıdır. Ev hayatına düşkün olan, evde ailesiyle beraber vakit geçirmekten hoşlanan yengeç burcu erkeği, ev ile ilgili hayatı daha çok sever. Bunun dışında yengeç burcu erkeğinin bilinmeyen birçok özelliği vardır.
Yengeç Burcu Erkeği Temel Özellikleri Nelerdir?
Hisler konusunda çok hassas olan yengeç burcu erkekleri; sevecen, nazik, anlayışlı, ileri görüşlü ve yumuşak kalplidir. Yengeç burcu erkeği, güvenilir bir yapıya sahiptir. Bununla beraber yengeç burcu erkekleri genellikle empati kurabilen, karşısındakinin ne hissettiğini düşünebilen bir karaktere sahiptir.
Yengeç Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri
Yengeç burcu erkeğinin fiziksel özellikleri pek dikkat çekici değildir. Genel olarak; kumral veya beyaz tene sahiplerdir. İnce dudakları, belirgin bir çene yapısı ve pürüzsüz bir teni bulunur. Yüz hatları yuvarlaktır ve parlak, gür saçlara sahiplerdir.
Aşırı alıngan oldukları için devamlı küskün haldedir alınacak kırılcak mutlaka bişey bulur. Bunun yanında Çok iyidirler genelde kötü karakter pek yengeç erkeklerinde yoktur ama egoist değil de Aşırı alıngan olduklarından dolayı egosuna çok yenik düşüyorlar bu da onların yanlış anlaşılmasına sebep oluyor
Bende yengeç burcuyum ama egoistlik bende yok. Çok bilmişlik değil de arada bak ben bu başıma gelecekti biliyorum derim. Genelde duygusal birisiyim, kırılma noktamız yüksek. O yüzden bizden uzak dur en iyisi 😊
Cevap
8Cevap
Aksine yengecler duygusal empati duygusu gelismis altıncı hissi kuvetli insanlardir ve sevince çok güzel severler resmen sana isler bu sevgi yeterki yalansiz dolansiz git ona dalavere olmasın bak yengeç erkeği nasılmış gör dediklerine katılmıyorum ama yengeçlere çok haksızlık yapiliyor üzülüyorlar bu bir gerçek yarasiz yengeç yoktur taminimce hep sevdiklerinden yediler o yaralarida
Aslında evlenilecek erkekler listesinde olan burçtur. İyi aile babası olurlar. Şefkatli, merhametli yapıları var. Biraz yumuşak huyludurlar sadece bu yönleri dışarıdan pek iyi görünmüyor.
Boğa burcu olarak dışarıdan gözlemim..
Öylemi ben de yengeç erkeği yım
Biz romantik, şair ruhlu, kibar, ilgili, fedakar, aşk adamı, anlayışlı, hafif çılgınız
Sana serseri tipler mı lazım seni üzsün
Ben çok seviyorum yani öyle diyorsun Yengeçler dünyadaki en güzel erkekler böyle değil mi yazık🤨
Çok romantiğiz aslında ama bu aralar kalbimiz çok kırık ondandır böyle davranmamız
toplar yengeç erkeğinden çıkıyor ben birinden zor kaçtım peşimi bırakmıyor du
oğlaklar la takıntıları var kafayı yemiş ler uzak dur
Topsa niye senin peşinden koşuyor
Bilmiyorum onkar aşırı duygusal ben duygusuz ve soğuğum
Yengeçler enteresandır
Yengeçim, dediklerin doğru doğamız bu.
Hiç karşılaşmadım yengeçle fakat yay dan uzak dur
Aslanım ben 😄 ama aslan erkeği de çekilmez daha egoistler
Evet akrebin namını herkes bilir.
Boğalar da tehlikeli inatçı sinsi hiç çekilmez geriye pek fazla seçenek kalmıyor. Yalnızlık iyidir
Hiç tanımadım
Yengeç erkeği gördüğünüz yerde kaçın
@abdurrahman00t 😂😂
Kendimden soğudum resmen 😃
😂😬
Niye ya, ne yaptım 😐
Nerden vardın bu kanıya ben de yengecim fjfjjfjdhd
insanı burcuna göre yargılamak?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?