AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
tek konuşabildiğiniz konu bu!
ben inanıyorum gözlemlerime inanırım çünkü
Ben gayet ilgiliyim hemde Koç burcuyum
Super akilli mantikli rasyonel ve ustun insan olduklari icin tabiki
İnanmadiklari icin olabilir mi
Burçlara inanacağınız kadar dininize inanın ag...
İnanmıyoruz. Akıllıyız. Bu suç mu 😂
Burçlara inanmakla akıl arasında nasıl bir bağ var. Birçok insanın batıl inançları var. Burçlarda onlardan biri. Burçlara inanmamız bizi akılsız yapmaz. Ama kırıcı olmak birini üzmek sizi kaba bir mağara adamı yapar.
Akla uygun bi yorum yapmak karşındakini kırıyorsa suç kırılan kişinin eleştiriye kapalı inançlarında olabilir mi?
Bir insanın inançlarına yorum yapıp inançlarıyla aklını aşağalamak kırar. Normal bir empati seviyesine sahip biri bunu anlar.
Ya banane inancından ben inanmıyorum. Doğduğum günün karakterimi etkilenmesini ne dine ne bilme ne akla yatkın buluyorum. İnanana saygım var inansın ama karşımda ki inanıyor diye de inanmak zorunda değilim. Ama bilim de dinde insanın karakterinin doğduğu günle ilişkilendirmeisni red eder. Ayrıca birşeyin bir temeli olmalı. Mesela başak burcu sinirlidir dedin atıyorum (tamamen uydurdum) karakter özelliği bu. Bunun temeli ne? Nerden geliyor bu kutsal kitaptan mı? Bilimden mi? Herhangi bir ölçümden mi? Körü körüne inancın bile mantığı vardır. Hz isanın beni kurtaracağına inanıyorum çünkü Hristiyanım tanrının var olduğuna inanıyorum ve tanrı kutsal kitabında böyle söylüyor (Örnektir) . Anladın mı burçların altının boş olduğunu
Abi sorun senin inanmaman değil. İnananların inanç ve aklıyla dalga geçmen. İnanmak zorunda değilim diyorsun evet değilsin ama karşındakine saygı duyman lazım. Ve anladığım kadarıyla saygı falan duymazsın sen. Temel istemişsin benim kutsal kitabımda gayette var temeli. Hicr Suresi, 16. ayet: Andolsun, gökte burçlar kıldık ve onu gözleyenler için süsledik
Burç yüksek kale duvarı, 12 takım yıldızının ortak adıdır. Ben burca inanıyorum mesela İstanbul surlarında ki burçlara inanıyorum. Ya da 12 takım yıldızına inanıyorum. Kuranda kastedilen budur. Falcılık İslamca büyük günahlardandır. Hem benim sana sorduğum bir soru var. Burç özellikleri nerden geliyor? Bunu bana açıklar mısın. Yani neden oğlak burcu iş koliktir mesela? Ki oğlağım zinhar böyle böyle bir şey yok
Yükselen ve ay burcun güneş burcundan daha fazla etkilidir insan üzerinde. Burçlardan bugüne kadar falcılık yapmadım yapanı görmedim. Fal gelecekle ilgili yorum yapmaktır burçlarda geleceğe yönelik yorum görmedim. Ki benim sana söylediğim ayette kale burçlarından bahsetmiyor. Sen gökte kale burcu yapabilirsen tebrik ederim. Dayanak istemişsin Furkan Suresi, 61. ayet: Gökte burçlar kılan, onların içinde bir aydınlık ve nurlu bir ay vareden (Allah) ne Yücedir. Bu ayet de benim dayanağım
Ya orada yıldızlardan yıldızların ortasında ki aydan bahsedildiğini anlaman için peygamber olmana gerek yok. Burç kelimesi 12 takım yıldıza verilen ortak ad 🤦
Tüm yazdıklarımdan bunu çıkardıysan ne diyim. İnsanları aşağaladığın hayatına geri dönebilirsin.
Akla yatkın bir şey olmadığı için
Var öyle vurdumduymazlar
Kırılıyorsan iletişimini kes
Saçma çünkü, inanmıyorum
Haklılar mk
Aylin sen burada misin
ananın amndym bsbsbsbs şaka şaka
Ayliiiiin. Of yaaa 😔
Noldu
Nasilsin
?
Erkekler mantıklı düşünüyor çünkü
Helal sana 😊
Çünkü saçma
çünkü fake kızım fake inanmayın bu uyduruk şeylere
Yavrum sorun sahte olması değil istersem karşıdaki kişiya vampirleri anlatırım bana bunları saçma bulduğunu kırıcı olmayan bir dille anlatmalı. Ama karşıma hep heves kırıcı çıktı
Erkeklk kitabında yazıyor oradan öğrendik
Erkeklik kitabını mağra adamlarımı yazdı? Aksi halde bu kadar kırıcı olamazsınız.
O insanların adına ben özür diliyorum hanfenndi sizden
E saçma bir şey çünkü 😕
Çünkü saçmalık
Sanda bravo 😊
Çünkü burçlar saçma
Erkekler her seye karsi
Ben de onlarla aynı fikirdeyim.
Yoo ben karşı değilim
Çünkü saçma
Kim karşı
Bence değil ben değilim
Aydınlanmamışlar çünkü😅
Boş geliyo onlara
Akrep başak ikizlere karşısıyım sadece 🤣
Bazıları saçma geliyor
Ben değilim
Hepsi öyle değil
Haklılar da
Burçlara inanmak ne kadar mantıklı?
Ben şahsen inanmam
Ben burçlardan anlamıyorum bilgim yok o yüzden
Bişey ifade etmiyor bizim için.
Çünkü çok saçma
İnanmıyorum
Çok saçma
İnanmaya başladım
@leylil burçlar ne alaka ya bu işin
erkekler konuşmayı değil bir şeyler yapmayı sever
hakikaten neden karşılar ya
karşı değiliz yan duruyoruz 😎 tamamen ordaki açıklamalar üzerinden hayat kurmaya çalışan kızlar var
@DreamGhosters yoo ben kurmuyom
Anlat o zaman
@DreamGhosters ne anlatıyım
Burç serüvenini
@DreamGhosters ben pek ilgilenmem ki burçlarla
kendi burcumun yorumunu dinler okur kenara çekilirim
Heeee demek öyle anladım fala inanma falsız kalma modu
@DreamGhosters aynen öyle
çünkü saçma.
Değilim
Saçma buluyorum
Ben erkekmişim
🤣🤣🤣
Saçmalık çünkü.
Erkekler biraz şey zaten
Burç bilimsel ama fal değil.
Hala bilimsel diyorsunuz şuna şaka gibi, bile ayıp be.
Buna mı inanıyorsun?
İnanmazlar
Saçma olduğu için
Borcum yok
Cok seviyorum
Ben değilim
Anlamıyorlar çünkü
Evet gerçekten hiç anlamıyorum ve inanmıyorum
ben karşı değilim :D
Kim karşı
gereksiz bir sey