Burcun insanları yanıltır mı, aslında ikizler, akrep, yengeç vs böyle değil ama sen burcunun özelliklerini hiç taşımıyorsun gibi sözler duyar mısın?))

Mesela ben aslan burcuyum. Tuttuğunu koparan, asi, cesur, lider ruhlu olmam lazımdı... Ama hassas, naif, sessiz, ve çekingenim. Anlayacağın aslandan çok yavru kedi gibiyim. Burcumun özelliklerini tam anlamıyla taşımayı çok isterdim😂
Teraziyim * terazi hariç her şeye benzetildim koç diyen mi ararsın ikizler diyen mi jsjsnne olduğumu bende bilmiyorum
Cevap
14Cevap
Yok yanıltmaz içim dışım bir Adranalin , çocuksu hallerim , arada manyaklıklarım çok belli ediyorum kesin koç burcusun derler. Yaşasın Koç burcuuuuuuuu 😃😃😃 Başak Burçlarıda yaşasın
Beni yakından tanıyan insanlar severler.. Geri kalanların da yanılıp yanılmaması benim için önemli değil.. Keyifli geceler..
Terazi burcuyum, genelde flörtöz olarak bilinirler ama bu özellik ben de olmadığı için insanlar baya şaşırıyor.
Akrep burcuyum ama hiçbir özelliği seni yansıtmıyor diye cümleler çok duydum çevremde.
Ne ben burcumu bilirim, ne burcum beni bilir. Aramızda alacak verecek bir meselede yok.
Bana genelde tam bir kovasın derler demek yanıltmıyor ))
Aksine boga burcuyum 24 saat yemek yiyormuş muamelesi yapılıyor.
Bu sene Mars tersine gidiyor diye benim mutsuz olmam gerekiyor öyleyse.
Bazen insanları yanılttığım oluyor ama ben yükselen burcumla tam anlamıyla ikizler burcuyum
İkizler, bir dengesi olmayan burç. Ne yapacağı belli olmaz, her an yanıltabilir.
Hayır burcumun insanıyım, Balık Burcu erkeğinde ki tüm özellikleri taşıyorum. ✨😅
Bu işin yükseleni, ay burcu gibi birçok şeyi var. O yüzden her aynı burçtaki insan aynı özellikleri göstereceğini düşünmüyorum.
Bana göre evet ama bazılarına göre hayır.
Boğayız diye kırmızıya dalmıyoruz
Full terazi özelliği yüklenmiş yükselen de akrep
Burcumun özelliklerini taşıyorum
Tahmin etmiştim diyorlar genelde
Ask konusu dışında doğru hepsi
Burcumun özelliklerini taşıyorum, ikizler 😀
Aslan diyince yanıltıcı mı bilmem
Bazen evet bazen hayır
Burçlara inanmam
Çoğu zaman..
Bilmiyorum
Sanmıyorum