Ay burcumuz başkalarından sakladığımız yönlerimiz, duygularımız, korkularımız yani iç dünyamızdır. Rahat hissetmek için ihtiyaç duyduklarımızdır. Genelde Ay burcumuzun nitelikleri, yorucu bir günün ardından evimize dönüp, kendimizle baş başa kaldığımız zaman ortaya çıkar. Bu yüzden duygusal kimliğimizi sadece yakın çevremiz, “evimizdeymiş gibi rahat hissettiğimiz” insanlar bilirler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bilmiyorum nasi bskiliyor
Doğduğunuz saat ve dakikadan yola çıkarak ay burcu hesaplayan sitelerden bir hesaplama yapabilirsiniz.🙏🙏
Hayır ama ben aslan Burcuyum.😎👍
Onu bilmiyorum
Doğduğunuz saat ve dakikadan yola çıkarak ay burcu hesaplayan sitelerden bir hesaplama yapabilirsiniz.😇🙏
Çok teşekkürler
Hayırr
Doğduğunuz saat ve dakikadan yola çıkarak ay burcu hesaplayan sitelerden bir hesaplama yapabilirsiniz.😊😊
Bilmiyorum
Doğduğunuz saat ve dakikadan yola çıkarak ay burcu hesaplayan sitelerden bir hesaplama yapabilirsiniz.😊😊
Hayır bilmiyordum.
Doğduğunuz saat ve dakikadan yola çıkarak ay burcu hesaplayan sitelerden bir hesaplama yapabilirsiniz.😊🙏
Bilmiyorum
Doğduğunuz saat ve dakikadan yola çıkarak ay burcu hesaplayan sitelerden bir hesaplama yapabilirsiniz.🙏😊
Hayır bilmiyorum
Doğduğunuz saat ve dakikadan yola çıkarak ay burcu hesaplayan sitelerden bir hesaplama yapabilirsiniz.😇😇
Ay burcum akrep 🦂
Balık diye biliyorum
aslan
Akrep burcu diyor
Ay burcum balık
Boğa🌺
İkizler
Ay akrep benim :)
Biliyorum. Yay.
Koç..
Merhaba, sizden nasıl görüşme alabilirim
Görüşme ayarla tıklıyorum ama tiklanmiyor
Merhabalar 😊 https://falsepeti.com/iletisim bu link üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.🌼
Teşekkürlerrr 🌸