Astroloji & Burçlar Balık mı, yengeç mi? Hangi burç daha sinsi ve bencildir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Balık mı, yengeç mi? Hangi burç daha sinsi ve bencildir? Güncellemeler+1 yıl Gncl Balık mı, yengeç mi? Hangi burç daha sinsi ve bencildir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 674 cevap paylaştı. Balıkla yengeç bu ikisinden en tehlikeli yengeçtir poh pohlamazsan çeker gider gamsız bir burç aslında su gurubun burçları hepsi tehlikeli 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% Terazi +1 yıl Aslında ikisinde de yoktur ama ağırlık olarak yengeç diyebilirim 1 0 Yorumla
Mrvmrv61ts61ts Takip Et Xper 2 Yaş: 33 Balık +1 yıl Ben balık burcuyum sevmediğim insana onu net şekilde belli ederim ortamda onu yok sayarım yüzüne bakmam konuşmam bile. Kimsenin arkasından degıl de yüzüne pat diye söylerim Herşeyi. O yüzden ve tanıdıklarıma göre yengeç burcu sinsi 🖐🏻👍🏻 2 0 Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Yengeç kadını ve balık erkeği 👍😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Balık kadını nasıl sence? :D bir fikrin var mı? Yorumla Milennay Terazi +1 yıl Balık kadını biraz sinsi ama erkeği daha çok bence. Yengeçler de genel olarak bencil, dünya kendi etraflarında dönüyor sanki Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla
LadyonFiree Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% Aslan +1 yıl Balık sinsidir ama yengeç zeki olan sinsidir 2 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yengeç 1 0 Yorumla
Çakırbeyli65 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Terazi +1 yıl Yengectir yengen balik gram sinsiligini gormedim 1 0 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Kova +1 yıl Aslan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aslan burcunu sorduğumu hatırlamıyorum :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Balık 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslında balık sinsi yengeç bencildir 😂 Yorumla
Tommy___tommy Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Boğa +1 yıl bence burclarla bi alakasi yok karakter meselesi 0 0 Yorumla
_lithium Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Kova +1 yıl balık sinsidir ama sevdiklerine karşı değil 0 1 Yorumla _lithium Kova +1 yıl sevdiklerine karşı bencil değil olacaktı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Balıkla yengeç bu ikisinden en tehlikeli yengeçtir poh pohlamazsan çeker gider gamsız bir burç aslında su gurubun burçları hepsi tehlikeli
Aslında ikisinde de yoktur ama ağırlık olarak yengeç diyebilirim
Ben balık burcuyum sevmediğim insana onu net şekilde belli ederim ortamda onu yok sayarım yüzüne bakmam konuşmam bile. Kimsenin arkasından degıl de yüzüne pat diye söylerim Herşeyi. O yüzden ve tanıdıklarıma göre yengeç burcu sinsi 🖐🏻👍🏻
Yengeç kadını ve balık erkeği 👍😂
Balık kadını nasıl sence? :D bir fikrin var mı?
Balık kadını biraz sinsi ama erkeği daha çok bence. Yengeçler de genel olarak bencil, dünya kendi etraflarında dönüyor sanki
Teşekkür ederim :)
Balık sinsidir ama yengeç zeki olan sinsidir
Yengeç
Yengeç
Balık gibi
Yengeç
Yengectir yengen balik gram sinsiligini gormedim
burclar bencil degil kisiler bencil bence
Aslan
Aslan burcunu sorduğumu hatırlamıyorum :D
Balık
Aslında balık sinsi yengeç bencildir 😂