Ne düşünüyorsunuz bu grup hakkında?

En tehlikeli burç aslan burcudur kadını hele büyük tehlikedir hepsi olmasada tanığım bu burcun kadınları öyleydi mesela eşlerini boynuzlamaya bayılır sürekli başkalarınla beraber olmaya bayılır hatta ve hatta çok doyumsuz olduklarından gurup bile yaparlar kaypaklık ve şerefsizliklerini saymıyorum bakalım hangi aslan burcu bu yorumdan rahatsız olacak gerçi onların yüzüne tükürsen yarabbi şükür derler ya neyse 🤣🤣🤣
Ben yengeç burcuyum yeni çağa geçmek üzereyiz 2025? Yani uyanık olun su burcu gurubunun hiç biri kötü değil uyanık olmayın insancıl olun hayvanlara zarar vermeyin yeni çağa girmeden kıyamet sandığınız yakında kıymetinizi inanç sistemi dinler devlet kurma hariç selam olsun yengeç burcu cu ben kod adım canavar?
Aralarından en tehlikeli bulduğum balık, tamam diğerleri de çok masum sayılmaz.👉👈🙄
Teşekkür ederim yengeç.
Rica ederim yengeç
Cevap
8Cevap
Çok tehlikeli))))

Anlatmaya yetmiştir diye düşünüyorum...
Yetti yetti 😂
Akrep bilmiyorum ki en tehlikeli olanı odur bence. Diğerleri alınan ve sulu göz oluyorlar. Zor insanlar yani. Oldukça hassas hayalperest bir yapıları var. Tehlike boyutu da oldukça fazla. Çünkü sessiz sedasız durup aniden vurabilir yapıya sahiptirler.
duygularını çok yoğun yaşadıkları ve duygularıyla hareket ettikleri için her şeyi çok şiddetli yaşarlar sevgi yanlarını gören insanlar saf sanarken öfkeli ve kinli yanlarını görmemişlerdir akrep burcunun şüpheci ve intikamcı tavrı, balık burcun detaycı ve gözlemci tarafı yengeç burcun alınganlığı ve analizliği hepsi birbirine benzer ama en tehlikelisi akrepmiş gibi gözükse de yengeçtir sonra akrep, balık ise diğer kankileri gibi kolayca karanlık tarafa geçemez ama geçmeyeceği anlamına da gelmiyor tabi 🤗🤗 o yüzden genelde su gruplarından çekenler fazla
balık burcu yükseleni akrep olarak bunları düşünüyorum
@Ayperi__ yengeç ve balık hemen hemen birbirlerine benzer ama ben hangi yengeçle karşılaştıysam hepsi benden alınganlık konusunda daha beter çıktı o yüzden yengeçler daha hassas ve alıngan bana göre hele erkekleri hiç çekilmiyor...
Balık ve yengeç çok duygusal Akrep daha az. Ama yoğun yaşadığımız için her duyguyu öfkeleniriz. Akrep burcunun kötülük kanında var. Sadist zevk alıyor bence bundan fesat kinci.. yengeçe gelirsek pasifdir öfkelenir ama kendine zarar verir. Fakat en sevdiklerine zarar verilirse katil olma potansiyeli aşırı yüksek. Ben yengecim çok iyi olduğumu biliyorum ve söylüyorlar. Balık ve Akrep gibi de ikiyüzlü değilim.
Bana dokunmadıkları sürece tehlikeli bulmuyorum.. Sonrasında olacaklardan ben sorumlu olmuyorum çünkü.. Keyifli geceler..
Keyifli geceler ikizler
Adımız çıkmış 🙃 canım yakılmadığı sürece minnak bişeyim
İnanmış gibi yapalım 😃
Bizi sadece biz biliriz😄
Ya balık 😂 sudan çıkmaşa dönmüşsünüz hala konuşuyorsun
🤐🤐
Balık küstü 😂 unutursan birazdan
Şu burcuyum. Balık yani. Tehlikeli olduğumu sanmiyorum, herkeste olduğu gibi bende olumsuz taraflarım olabilir başkalarına göre.
Yani dışarıdan normal gözüküyorlar. Hatta balık burcu çok duygusal. Yengeç burcu anaç, akrep burcu akıllı. 😄
Çok doğru bir noktaya parmak basmışsın. Tebrik ediyorum. İçten pazarlıklı burçlar tam liste resmen
Yengeçler tehlike değil ama kaypaklar işine geldiği gibi evirir çevirir
Evet özellikle akrep erkeği çok fena slak gibj görünür ama aslında tehlikelidir
Sadece akrep tehlikelidir öteki ikisi duygusaldır ağlak olurlar
Bi baliklari sevemiyorum. Onun disindakiler zararsiz.😊
Yengeç gördüm mü kaçıyorum artık. Yengeçler kadar sinsi, kalpsiz, duygusuz insanlar tanımadım. Aşk hayatımda ne çektiysem yengeçlerden çektim.
Balık burcum. Lilith burcum da akrep bence cok masum
Akrep ve balık tanıyorum. Masum görünen şeytanlar 😅 birisi bu görüşümü okuyacak hatta kendisine selamlarımi gönderiyorum :))
Ateş grubunda benim gıcık olduğum
Konumuz su grubu ama 😐
Atma atma 😮
Yengecin ne zararı var
Çok söylentiler var bu yengeçler hakkında...
Manipüle ustası diyorlar... fazla kıskanç, kindar vs gibi.
Bir yengeç burcu olarak gayet minnoş bir insanım., ❤️
Akrep hep dürüstlükten kaybediyor hep 🤦♀️
Yengeçleri bi salın ya ben naptım size 😂
Akrebim sahsen Akrep olarak yasamaktan memnun degilim balık ve yengeci de sevmem üstelik su grubu en bitik gruptur
yengeç ve balıkları da akrep ile aynı konuma koymaları gerektiğini düşünüyorum, çünkü akrebin de su grubunda olmasının bi sebebi var sonuçta
Burcum Yengeç yükselenim akrep
Başak ve balık ve akrep uzak dursun
Hayır tehlikeli değiller
Yengeç ve balık bana hep sinsi geliyor
Su grubu burcu tehlikeli olma ihtimali bile söz konusu değil akrep sadece acayıp kinci hepsi buu
Akrep burcu insanlara fazla güvenemiyorum artık. Bazıları o kadar iyi yalan söylüyor ki.
He oyleyiz sjjdjxcj
İşte cesaret 😂
Burc murc bilmem kizlar genelde sinsi
Akrep olarak duymamış olayım.
Akrep tehlikeli tek
Sevmem
Değilim bence
Yoo hiçte değilim
Akrep olabilir
değil
ikizlerin olmadığı grup tehlikeli sayılmaz..
Sinsi
Nedenmis
Bence değiller
Evet balık🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?