Aşk İlişkileri Beyaz katı akıntı tehlikeli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Katii upuzun ip gibi beyaz sivi cikiyor bu neyin belirtisi Güncellemeler1 yıl Kizlar disinda herkes cevap vermiş bu durumu yasayanlarrr cevap verebilirmiii Beyaz katı akıntı tehlikeli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nosfi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Çamaşır ipi olarak kullanıp bir şeyler asarsın. Pis kokuyo mu? 0 42 Yorumla Soran 1 yıl İgrencsinnnnPis kokmuyor Yorumla nosfi 1 yıl Teşekkür ederim efenim. Ağrı sızı geçtiyse bir şey olmaz. Kesip ucuna incikli boncuklu bir şeyler takarak kolye olarak kullanabilirsiniz. Yorumla Soran 1 yıl S4l4kk midemi bulandirmaa Bur tane kolye de sana gonderirimmm🤦🏻♀️ Yorumla nosfi 1 yıl Yok ya niye bana gönderiyosun? Çorap don satın alan sapıklar gibi miyim ben? Yorumla Soran 1 yıl Yokk fikir senden cikti yaa o yüzden sana bir tane gonderecemm Yorumla nosfi 1 yıl Yok yok parası neyse vereyim bana bir şey gönderme, sana hediyem olsun. Fikir de benden hem Yorumla Soran 1 yıl Yoooo takacam bir tane sann🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ayyyy iğrençleştik iyiceee sus yaaaaa🤮🤮🤮 Yorumla nosfi 1 yıl yok benim kolyem var, senin kolyenden daha güzel hem Yorumla nosfi 1 yıl Çıkan ip kaç cm yaklaşık Yorumla Soran 1 yıl Gormek ister miydin anabbss Yorumla nosfi 1 yıl Hayır metreyle ölç söyle bana ona göre yeni fikirler üreticem. Bu arada midem sağlam, midemi bulandıramazsın sdlşfksi Yorumla Soran 1 yıl Ama benimki bulanıyor ahshshshsh Yorumla nosfi 1 yıl napim Yorumla Soran 1 yıl Bilmeme ahshhsgs Yorumla nosfi 1 yıl sdkfşsd Yorumla Soran 1 yıl Garipp Yorumla nosfi 1 yıl Bi asılsana kopuyo mu Yorumla Soran 1 yıl Yaaa ufff kapat bu konuyuuu 🤦🏻♀️🤣🤣 Yorumla nosfi 1 yıl Dağcılığa ilgin varsa ucuna kanca takıp halat olarak kullanabilirsin dicektim. Krizi fırsata çeviriyom ne var bunda? Yorumla Soran 1 yıl Ayyy çok kötüsün yaaa sorduguma pisman ettin ansbbzsh Yorumla Soran 1 yıl Kusacam ustune hee Yorumla nosfi 1 yıl Kusamazsın sanaldayız. Leğen al ona kus sonra ipi içine at. Aşınmıyosa asidik ortamlara da dayanıklıdır Yorumla Soran 1 yıl Susssssssswwwssw kkkkeeeeeesssssss Yorumla nosfi 1 yıl Asitte aşınıyosa sindirebilirsin. Etrafına nutella sürüp acıkınca yersin. Geri dönüşüm olur hem. Aynı zamanda da yamyamlık gibi Yorumla Soran 1 yıl Yeter komik degilsin artik Yorumla nosfi 1 yıl Komiklik yapmıyom Yorumla nosfi 1 yıl Ipi naptın Yorumla Soran 1 yıl Kapattttt Yorumla nosfi 1 yıl neyi Yorumla Soran 1 yıl Konuyu Yorumla nosfi 1 yıl Ne dedim ama? Çocuk ağlıyo bak Yorumla Soran 1 yıl Ne demedin ki midemi bulandirdinn Yorumla nosfi 1 yıl Sanki 7 metrelik ip benden çıktı Yorumla Soran 1 yıl Seni o iple boğarim heee konuşma Yorumla nosfi 1 yıl ya koparsa? Yorumla Soran 1 yıl Kopmazz Yorumla nosfi 1 yıl Denedin mi? Kaçarım bak Yorumla Soran 1 yıl 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla nosfi 1 yıl Cee mi oynicaz Yorumla Soran 1 yıl O ne Yorumla nosfi 1 yıl Gözünü kapatıp Cee-eee diyosun ya onu diyom Yorumla
OBirPrens3 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Hamilesin, bunu kesin olarak anlaman eğer istenmeyen gebelikse doğal yollarla düşük yapman mümkün 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bekarim Yorumla OBirPrens3 1 yıl Sevgilinle bişeyler yaşadıysanda olabilir Yorumla OBirPrens3 1 yıl Enfeksiyon kaynaklı ve birkaç başka sebepten kaynaklı akıntın oluyor Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ki kötü de kokmuyor Yorumla OBirPrens3 1 yıl Kötü kokmasada enfeksiyon olabilir, yumurtalık kistinden kaynaklı olabilir. Mantar olabilir, ve bazı birkaç sorun daha var dilersen seni detaylı test edelim durumuna bakalım Yorumla Soran 1 yıl Sen nereden biliyorsun ki Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Enfeksiyon 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ciddi miii peki ne yapmaliyimm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doktora gitmen gerekiyor gerekli tahliller yapılıyor tedavi yöntemi de genelde antibiyotik veriyorlar ama zaten bu 6 7 ayda 1 kez olan bir şey Yorumla Soran 1 yıl Ciiddi mi kanka arada sari renkli de oluyor ama kötü kokmuyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doktora git Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben de 6 aydır falan yoktu böyle bişey tekrar başladı benim de doktora gitmem gerekiyor Yorumla Soran 1 yıl Askoo randevu yok kii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oluyor da 15 gün sonraya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çamaşır ipi olarak kullanıp bir şeyler asarsın. Pis kokuyo mu?
İgrencsinnnn
Pis kokmuyor
Teşekkür ederim efenim. Ağrı sızı geçtiyse bir şey olmaz. Kesip ucuna incikli boncuklu bir şeyler takarak kolye olarak kullanabilirsiniz.
S4l4kk midemi bulandirmaa
Bur tane kolye de sana gonderirimmm🤦🏻♀️
Yok ya niye bana gönderiyosun? Çorap don satın alan sapıklar gibi miyim ben?
Yokk fikir senden cikti yaa o yüzden sana bir tane gonderecemm
Yok yok parası neyse vereyim bana bir şey gönderme, sana hediyem olsun. Fikir de benden hem
Yoooo takacam bir tane sann🤣🤣
Ayyyy iğrençleştik iyiceee sus yaaaaa🤮🤮🤮
yok benim kolyem var, senin kolyenden daha güzel hem
Çıkan ip kaç cm yaklaşık
Gormek ister miydin anabbss
Hayır metreyle ölç söyle bana ona göre yeni fikirler üreticem. Bu arada midem sağlam, midemi bulandıramazsın sdlşfksi
Ama benimki bulanıyor ahshshshsh
napim
Bilmeme ahshhsgs
sdkfşsd
Garipp
Bi asılsana kopuyo mu
Yaaa ufff kapat bu konuyuuu 🤦🏻♀️🤣🤣
Dağcılığa ilgin varsa ucuna kanca takıp halat olarak kullanabilirsin dicektim. Krizi fırsata çeviriyom ne var bunda?
Ayyy çok kötüsün yaaa sorduguma pisman ettin ansbbzsh
Kusacam ustune hee
Kusamazsın sanaldayız. Leğen al ona kus sonra ipi içine at. Aşınmıyosa asidik ortamlara da dayanıklıdır
Susssssssswwwssw kkkkeeeeeesssssss
Asitte aşınıyosa sindirebilirsin. Etrafına nutella sürüp acıkınca yersin. Geri dönüşüm olur hem. Aynı zamanda da yamyamlık gibi
Yeter komik degilsin artik
Komiklik yapmıyom
Ipi naptın
Kapattttt
neyi
Konuyu
Ne dedim ama? Çocuk ağlıyo bak
Ne demedin ki midemi bulandirdinn
Sanki 7 metrelik ip benden çıktı
Seni o iple boğarim heee konuşma
ya koparsa?
Kopmazz
Denedin mi? Kaçarım bak
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cee mi oynicaz
O ne
Gözünü kapatıp Cee-eee diyosun ya onu diyom
Hamilesin, bunu kesin olarak anlaman eğer istenmeyen gebelikse doğal yollarla düşük yapman mümkün
Bekarim
Sevgilinle bişeyler yaşadıysanda olabilir
Enfeksiyon kaynaklı ve birkaç başka sebepten kaynaklı akıntın oluyor
Bilmiyorum ki kötü de kokmuyor
Kötü kokmasada enfeksiyon olabilir, yumurtalık kistinden kaynaklı olabilir. Mantar olabilir, ve bazı birkaç sorun daha var dilersen seni detaylı test edelim durumuna bakalım
Sen nereden biliyorsun ki
Enfeksiyon
Ciddi miii peki ne yapmaliyimm
Doktora gitmen gerekiyor gerekli tahliller yapılıyor tedavi yöntemi de genelde antibiyotik veriyorlar ama zaten bu 6 7 ayda 1 kez olan bir şey
Ciiddi mi kanka arada sari renkli de oluyor ama kötü kokmuyor
Doktora git
Ben de 6 aydır falan yoktu böyle bişey tekrar başladı benim de doktora gitmem gerekiyor
Askoo randevu yok kii
Oluyor da 15 gün sonraya