Şu sıralar çok fazla görüyorum gerek Twitter'da gerek Instagram'da doğum haritalarını. Nasıl okunduğunu öğrenmek için baktım birkaç siteye ama anlayamadım nasıl okunduğunu. Var mı bilen yorumlayabilecek birileri?
Ani planlarda aceleci olmayı bırakmalısın. Ailevi konularda üzerine fazla yük yükleme, krizler senin yakanı aile açısından bırakmayabilir. Arkadaş ortamında canlı ve öncü kişiliği oynuyorsun bu konuda diğerlerini yöneltebiliyorsun. İlişkilerde aceleci olmak yerine sakinliği benimsemen gerek. Satürn yüceldiği evde, kariyerinde önüne zorluklar çıkacaktır, bunları aşıp büyük başarıya ulaşacaksın. Seveceğin erkek tipi konuşmasını bilen, kendi öz bakımına düşkün, dışarıya pozitif algı yaratan, iyimser, vicdanlı ve güvenilir erkekler olacaktır. Daha bir sürü şey var da üşendim :)
Ailenle alakali hayal kiriklikliklari yaralarin var sanirim. Ask iliskilerinde de hayal kirikligi karsindaki kisinin sevgisinden emin olamama. Zihnin takintili süpheci olabilir. Dis görünüsüne önem veren birisin insanlarin dikkatini cekiyor olabilirsin.
Karsina karmik partnerler cikiyor olabilir. Kariyerinde gecikme olabilir belki ve de bazen insanlar seni utangac veya mesafeli ciddi birisi olarak goruyor olabilirler
yaa gerçekten çok teşekkür ederim. yazdıkların gerçekten beni anlatıyor. belki ben abartıyorum diye birkaç arkadaşıma attım onlar da aynı şekilde düşünüyor. astrolojiye pek inanmazdım ama sadece haritamdan bu kadar şey biliniyorsa vay be. hem aile hayatım hem de aşk hayatım tamamen hayal kırıklığı dolu. gündemimde de tamamen eğitimim, kariyerim ve yurtdışına çıkma planlarım var. harita okumayı nereden öğrendin? nasıl öğrenebilirim, anlayabilirim en azından basit düzeyde bildiğin bir site, kanal vs var mıdır? kavuşum vs dedin onlar ne anlama geliyor?
Rica ederim aslinda cok detay bakmadan üstünkörü yorum yaptim. Tek dogum haritasi yeterli olmuyor cunku bir suru harita var🥰 kendi kendime ögrendim merakla basladi her sey😅 ama biraz sabir istiyo oğrenmek soyliyeyim. Ögren öğren bitmiyor cünkü cok derin bi ilim. Ama insana cok iyi hissettiriyo kesinlikle kendini daha cok taniyosun neden bunlari yasadiginin farkina variyosun vs. 💜 Kavusum demek yani iki gezegenin derece olarak birbirine yakin olmasi. İlk olarak gezegen ve anlamlari ile basla istersen sonra evlerin ne anlama geldigini, gezegenlerin ev konumunun ne anlama geldigini gibi. Astrosohbet forum sitesi var orada cok güzel bilgiler var ordan bakabilirsin. Biraz ilerledikten sonra astrologyweekly forum sitesi var ing ama. Youtube da cok var Şu an aklima gelmedi ama yazdiginda cikar zaten videolar 💜
nee cidden mi ya😱 evliliği gerçekten hiç düşünmüyordum hani arkadaş ortamlarında sürekli evlenmek istemeyen birileri olur ya işte ben tam olarak o kişiyim olsa bile daha geç tarihlerde olur sanıyordum korkuttun beni djjdkddkdkd hayatımı tamamen eğitimime odaklamıştım yok mu kariyer eğitim bir şeyler orada sjjdjdkdkdl önerdiğin yerlere de bakacağım yavaş yavaş artık öğrenirim umarım artık bir şeyler tekrardan teşekkür ederim ya uğraştın o kadar 💜