Evet çok doğru bir akrep olarak ve bir insan olarak da kisitlanmaktan hiç hoşlanmam aslında burçlar ya da insanlıkla alakalı değil kimse kisitlanmayi sevmez istemez. Hayvanlar bile o kadar acı çekiyorken kafeslerde yaşamaktan bir insan olarak ben nasıl seviyim bu durumu.. Ve evet yapmayı istemediğim bir işe zorlandigimda hem beni o ise zorlayan kişiden hem de işin kendisinden nefret ederim zorla ne güzellik olur ne de mutluluk yapmak istemiyorsa insan bir şeyi anlayış gösterip zorlamamalı..
Kimseden kolay Kolay etkilenmez ama kolayca etkiler doğru ama canı isterse. Bir aslan burcununun isteyipte başaramayacağı bişey yok en azından benim için öyle.
"Biz yengecler iyiliğin dışında ki her kıymetsizliğin de öcünü er gec aliriz." Alttan gecen kucuk ince yazilar. Okuyabilen önlem alsin 😏☠️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Cidden etkilenmem çok zor ve etkilendiğim kişileri de elde ederim. Birinin peşinden koşarken biraz sevgi gördüğüm zaman ve bana bağlanmaya başladığını hissettiğim zaman eğlenceli gelmiyor ve soğuyabiliyorum. Beyler ve hanımlar siz siz olun aslan burçlarina kolay gorunmeyin ve kaçın, işte o zaman bir saplantı haline gelirsiniz.