Duyunca herkese tuhaf gelecek ama sizin severek yaptığınız şeyler var mı?

Duyunca herkese tuhaf gelecek ama sizin severek yaptığınız şeyler var mı?

Basli başına tuhaflıgın ta kendisiyim.. Evlilik ve çocuk sahibi olmak istemiyorum yasim geçti diye değil on yılı aşkın düşüncem böyle.. Dugunde filan oynamayı sevmiyorum hatta hiç bir yerde oynamadim. Oyun demişken bilgisayar oyunlarını sevmiyorum mobil oyunlar da dahil. Balik midye vs. sevmiyorum. Denize gitmeyi, piknige gitmeyi, seyahat etmeyi sevmiyorum. Sebze yemeklerinin çoğunu sevmiyorum meyve de seçerim hepsini sevmem. Misafirlige gitmeyi ya da misafirin gelmesini sevmiyorum sıkıntı basıyor. Telefonda veya yuzyuze de olsa fazla muhabbeti sevmiyorum. Mutfagi temizlik işlerini sevmiyorum. Tv de kadın programlarını sevmiyorum. Kisaca ben hayatı sevmiyorum galiba ama nefes almak güzel şey..😀
Sosyal anksiyete bu bende hiç sevmiyorum kalabalık ortamları fazla insanları misafirliğe gitmeyi kendimi kötü hissediyorum kalabalık ortamlarda
Benim çok değişik bir yapım var. Birşeyi bağlandığım zaman asla vazgeçmiyorum. Hatta saplantılı hale bile getirebiliyorum. Kısaca çok fazla kafaya takan bir insanım. Bazen keşke bu özelliğe sahip bir yapım olmasaydı desemde ben halimden mutluyum 😇
Olabilir haklısınız 🥲👉🏻👈🏻
Cevap
14Cevap
Her yerimi çıtlatmak olabilir. Midem tıka basa dolana kadar yemek yemek olabilir, uyumanın dibine vurmak bile olabilir bilemedim şimdi
Aşırı film izlemek
Işık hızında soğuyorum bir öyle bir böyleyim bence çok tuhaf 😄
Yanağımla Duffy Duck sesi çıkarabiliyorum. Bu bir tuhaflık olarak gelebilir insanların kulağına.
Naneli sakız yiyince hapşururum. Çok acı yiyince burnum akar. Kulak temizleyicisiyle kulağımı temizlediğimde çok derine gidince öksürmeye başlıyorum. Yeterli mi bilmiyorum ama bunlar:)
Normal bir durum bunlar tuhaf değil
Her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlamam ve hayatımı buna göre yaşamam. Bazıları inanmıyor bunu yaptığıma ama gerçekten öyle
Herkesin yaptıklarının tersini yapmam.. Misal dolar artacak diye millet alırken ben forexten shortluyorum..
Diş ipi kullanma takıntım var ya çantamda diş ipiyle falan geziyorum
Eskiden beri Her ne olursa olsun Silmeden Oturmam, silmeden tutmam.. Bu tur seyler
Bazen çok sabırlı olurum bazen en ufak şeye kızıyorlar
hırlama ve uluma huyum var tepki olarak farklı duygu ve ruh halli değişimlerime göre
Son zamanlarda yapmıyorum ama boş zamanlarda adliyeye gidip davalara dinleyici olarak girmeyi seviyorum
Konuşurken biriyle gözleriyle temas etmem gerek yoksa temas edemeyince konuşamıyorum unutuyorum ya da istemiyorum kalıyorum öyle yani anlatığım karışıyor.
Sabahın köründe kalkmak
Bağcıklı bir ayakkabı giyiyor isem ayakkabının bağcığını ayak bileğime bağlıyorum insanlar genelde ayakkabıya bağlar ben bileğime...
Bence tuhaf değil ama saçımı 3 kere yıkamazsam kirli hissediyorum 😅
Ellerimi günde abartısız 25 kere yıkamak. Biri kafama dokununca duş alma ihtiyacı duymak
En tuhaf huyum uyanınca KS de gezmekti😂
Bir olayı abartarak anlatırım biliyorum kötü ama🥺
Yazılanların hiç biri tuhaf değil
Gittiğim her yerde nerde kamera var görüş acıları nasıl diye bakıyorum bir amacım yok niye diye ben de bilmiyorum
Kolay kolay insan sevmem
Ölürcesine sevip ilk hatasında çabucak unutmam🤷
Aşırı temas bağımlısıyım..
Düşünmeyi
Boş dolu hayal etmeyi sevmem
Aşırı temas bağımlısıyım
Aşırı derecede takıntılı olmam
Söylemem :D
Kendi kafamda senaryo kurmak heralde
Fazla değer vermek
Tuhaf olması gereken ne varsa o
Duşta Saçımı birkaç defa taramak