14 Ocak’ta yaşanacak kavuşum sayesinde dua ve dileklere yanıt alacağımız bir döneme giriyoruz. Siz duanızın, dileğiniz kabul olacağını bilseniz ne dilerdiniz?
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Deist bir ailede doğdum ve bende öyleyim. Tam bir inancımız yok, inançsız da değiliz. İlk duamı 8-9 yaşlarındayken etmiştim. Ondan sonra bir 4-5 yıl dua ettiğimi hatırlamıyorum. İlk duam bir bilgisayara sahip olmaktı. 12yaşımda bir bilgisayara sahip oldum. 13 yaşımda obezlik ve özgüven sorunumdan kurtulmak için dua ettim. bir 4-5 yıl daha dua etmedim sanırım. 17 yaşımda bu problemlerden kurtuldum. 18 yaşımda geniş düşünebilmeyi, öğrenmeyi öğrenebilmeyi, kıyaslamalar yapabilecek beceriye sahip olmayı diledim. 22'sinde buna sahip oldum. Allah'ım bu sefil ülkeden ve şu fakirlikten hem gönül olarak hem de maddi olarak uzakta olmayı diliyorum. Diğer hepsi gibi sıkı çalışmamın sonucu olarak 26'sında buna ulaşabilmeyi umut ediyorum. 26'yaşımdayken sorulacak olan duanız gerçek oldumu sorularına evet demek üzere görüşmek üzere.
Mahşerin dört atlısı.. Hristiyan inanışları.. Biz hristiyan mıyız? Bunun yanında gerçekten , kime dua ediyoruz? Allah a değil mi.. Allah jüpiter kavuşumunda mı kabul ediyormuş duaları? Dua ettiğinizde kabul olunmasını istiyorsak bunun yollar tüm islami kaynaklarda yazar.. abdestli olun. 5 vakit namaz kılın. namazın farzında sonra dua edin. başında ve sonunda salavat getirin efendimiz Hz Muhammed sav e.. cuma günleri gündüz ve pazartesi sabahı tanyerinden önce gizli bir an.. ve hatta her gecenin ilerleyen saatlerinde yine gizli bir kabul anı.. bu sıralarda özellikle ibadet ve dua edin.. Teheccüd namazına kalkın dualarınız kabul olunur o namazdan sonra.. Kabe ve bir kaç kutsal yerde de daha edilen dualar kabul olunur.. Mazlumun yetimin duasını alın kabul olunur.. Pek çok dua kabul anı vardır.. Bunun Jüpiterle kavuşmayla alakası yok yani.. Batıl şeylerle vakit kaybetmeyin , güzelce abdest alın iki rekat namaz kılın.. sonra güzelce ALlahı tespih edin. Onu tüm eksik sıfatlardan tenzih edin, salavat getirin efendimiz sav e ve açın ellerini yalvarın Allah a ve isteyin.. DUa edin icabet edeyim, dua edin kabul edeyim diyor Allah.. ve ekliyor.. Bana dua etmeyecekseniz ben sizi ne yapayım? İsteyin vereyim diyor... Biz gelmiş ne diyoruz , Jüpiter kavuşuyormuş, o zaman dua ediliyormuş, dilek dileyeymişiz , mahşerin dört atlısıymış.. Astroloji kafasıyla dua edilmez... İslami bilgiler ışığında dua edilir.. Evrimdi şuydu buydu yormayın kendinizi bunlarla...
👏👏👏👏👏
Tüm samimiyetimle söylüyorum tüm Kainat için Dünya için, yaşayan herkes için herşeyin en iyisini en güzelini diliyorum. Eşrefi mahlukat; yani yaratılmışların en şereflisi olan insanoğlunun kendine yakılır şekilde yaşamasını diliyorum. Sağlık, başarı, üretim, huzur ve mutluluk diliyorum herkese.
Bir ferahlık, bir rahatlık, bir tutam huzur, 24 saatimin en az 4 saatini aklımdan hiçbir düşünce olmadan geçirebilmek, her gece uykuda 267 rüya görmek yerine en azından yarıya indirmek veya haftanın 3 günü hiç rüya görmemem, bebek poposu gibi bir cilt bir de karamelli patlamış mısır 🥲
Cevap
37Cevap
Dua ve dilek sadece Allah tarafından gerçekleşir onun için o güne dua mi dilegimi bırakmam bence yeri, göğü, bizi yaratan Rabbimizden isteyelim batıl inançlara inanmalim
Bu görüşüm sorunuzu yadirgamak değil saygı duyarak ben kendi görüşünü beyan ettim sadece 🍫☕
Tabi ki öyle Allahtan başkası gaybı bilemez ama bunu Eşref saati gibi düşünebilirsin. Ayrıca evrende her şey enerjiyle çalışır
Evet haklısınız ben sizin soruna saygı ile bakıyorum alta belirtim zatten
Şu POMEM davası inşallah bizim için olumlu sonuçlanır birde sevdiğim kız ile inşallah güzel anlaşırım ve onunla evlenirim.
Dünyada kimseye kötü bir şey olmasın
Anneme de uzun ömürler versin Allah'ım 🙏
14 Ocak tamda doğum günüme denk geldi şey dilerdim
Keşke o bana gelip beni sevidiğini söylese ya da ben ona sarıldığımda oda bana sımsıkı sarılsa hiç bırakmasa bende seni seviyorum dese ama hayal gibi
Kavusumu beklemeye gerek yokki zaten hergün her an dualarimiz kabul olabilir. Dua için sebebe ihtiyaç duymuyorum ama biraz zamanin yavaşlamasinî dilerdim eğer bir dilek hakkım olsa. Çok hızlı ilerliyo hersey.
Hayatımın rayına girmesi sıkıntılarımın bitmesi artık şanslı olmayı sevilmeyi değerli olmayı akademik açıdan başarılı olmayı mutlu olmayı kendimi tanımayı hafiflemeyi kaybettiğim özüme geri dönmeyi istiyorum inşallah ✨
İnanmayın bu hurafelere duanın kabul olacağı vakit insanın alnının secdeye değdiği vakittir özellikle de sabah namazında
Akademik başarı, iyi bir eş, hayırlı evlat, ekonominin düzelmesi. Daha sayacağım çok şey var aslında ama önceliklerim bunlar. Hadi bakalım umarım dileklerim kabul olur. :)
Dileği anlarım batıl inaclara uygun.
Ama dua sadece yarada edilir.
Neden dilek ve duayı aynı kefeye koydunuz?
Bu sorunun yenilenmesi lazım.
2. jeolojik zamana dönelim. Kıtalar birleşsin. Sevenler ayrılmasın
Bu sene anne olmayi diliyorum sadece. Aslinda hamile kalsam yeter seneye Nisan , mayis gibi dogsa boga olsa bebisim cok mutlu olurum 😅
7/24 cinsellik kategorisinden başını kaldıramayanlar iş duaya gelince bilişkişi olmuş inanırsın ve inanmazsın alt tarafı dileğini yazacaksın
Ben anlamadım şimdi. Dua etmenin kökeni dinlerden gelmiyor muydu? Astrolojinin duayla nerden ve nasıl bir ilgisi var?😂
Onun bi hesabı vardı diye biliyorum yani gezegenlerin aynı açıya düşmesi gibi sanırım araştır işte internetten
Bana edenlerin sonunda belasını bulmalarını.
Güzel bir aşk ve evlilik.
Yeni iş.
Daha çok birikim yapmak.
Onun beni çok sevmesi, kavuşup bir daha asla ayrılmamamız, onunla evlenip güzel bri kız çocuğumun olması, başarılı ve zengin olmam.
Hayallerim ve dileklerim bir sır olarak bende saklı.
Boyumun uzamasi bide sinava gircem sinavin bana girmemesini isterdim
bende sınavın bana girmemesini diliyorum 😂
O kadar mübarek geceler varken Jüpiter kavuşumuna kaldiysanz vay halinize
Şimdi, astrolojinin herhangi bir şarlatanlıktan, cinci hocalardan falan ne farkı var?
Ben en son sevdiğim kız için dua etmiştim kabul olmayınca bıraktım daha dua etmiyorum :)
O zamanm boy abdestlerimizi alip temiz temiz duaya başlıyoruz.
Her şeyin hayırlısı. Sağlık başta olmak üzere mutluluk aşk para stressiz bir yaşam ve ülke
@_patii Hayalim olan bu güzeller güzeli prenses ile ömür boyu sağlıklı, mutlu, huzurlu, çok ama çok güzel bir beraber bir hayat dilerdimmm❤️.
Yaaa ama ben seni yerim kiiii kurban olduğummmm🥺, seni çok ama çok seviyorum kadınım ❤️❤️🌼🌼🌺🌺🌸🌸
Bir balık burcu olarak bu yıl benim yılım🌈
Yarından itibaren meditasyon yapmaya dilek dilemeye başlayacağım.🥳
Zenginlik , Sağlık , Kaderimin İyi Olması , Evler Arabalar Yatlar Katlar Karılar Kızlar , Şan Şöhret , Mal Mülk , Ayda 200 , 250 Tane Sevgili Her Biri Bir Günlük Ohhhhhh
Tabiki Hepsi Bir Hayal Olarak Kalacak
Thanos gibi dünya nüfusunu yarıya indirmek olur ama bir farkla vicdandan yoksun aptal insanları sadece. Gerçi o zamanda dünya nüfusunun yarısından fazlası yok olur 🙂
Zengin olmak ve aşık olduğum adamın yanımda olmasini dilemek olurdu
Biz onunla kavuşamadıktan sonra jupiter kavuşsa ne olur?
Benim dileklerimi bırak Jüpiter, Kainat bile sağlayamaz
Şu kodumun partisi gitsin yerine kim gelirse gelsin nedir bu arkadaş ya bize bildiğin tecavüz ediyor
İyileşmek istiyorum isterdim istemeyede devam edeceğim
Karşıdan karşıya geçerken araba çarptı beni geri döndürmüşler babam vefat etti doğduğumdan beri ananem teyzemle kalıyorum annem 4 yıl önce vefat etti fizik tedavi görüyorum kalıcı bir şey yok çok şükür
Para sağlık ve birde eski erkek arkadaşımla tekrar olmak çok özledim onu…
Dünyadaki tüm abazanları yok etme duası.
Sağlık ve insanlığa merhamet duygusu aşılanması
Allahım lütfen geri dönsün diye dua ederdim :(
Güzel hayırlı bir eş.
Dunyayi tum pisliklerden kurtulmasi
Hayâllerimdeki o şirin ev 🏡 ♥
Kocamın daha ilgili olması
Her gün bir dilek hakkım olmasını isterdim.
Hiç güleceğim yoktu :d size edeyim ben eheheh
İş yerimde kariyer dilerim
Önümde olan sınavlar için
Ovvv🔥
Çok duam varrrrrrr! 😍🙏🏻
Böyle şeylerin gerçekliğine inanmıyorum.
İstatistik dersinden geçmeyi
Zengin olmak tabi ki de
Böyle şeylere inanmıyorum
Ben kavuşamamışım jüpiter kavuşmuş kimene
18 yıl öncesine dönmek
Hayırlı iyi bir iş istiyorum ya ne olurrr 🙏
Burçlara inanmam
#Hükümdar
Kabul olmayacaksa niye dua edeyim ki kfkf
Her dua kabul olcak diye bişey yok zaten bazılarını da öteki tarafta kat kar fazlasını bulursun sevap olarak
soguk askerde Hakkari sıcak Antalya
Aşık olmak birini beni sevmesi
Coine para yatıran herkes batsın.
babam geri gelmesi
Eşim ile barışmayı herhalede
Evdekiler şifa bulsun
Dua ederim
Bol bol para bide sağlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?