Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 😊 Yorumcumuz Şule Naz sizler için Yay Burcu kadını hakkında bilgi veriyor. ♐
https://www.dailymotion.com/video/x8b42sq00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Yay burcu kadını, becerikli ve yetenekli bir kişiliğe sahiptir. Bu özelliği sayesinde pek çok işte başarılı olur. Özellikle de felsefi konulara ayrı bir ilgisi vardır. Heyecanlı ve iyimser bir yapıya sahip olan yay burcu kadını, gençlik dönemlerinde dikkatsiz ve geleneklere aykırı hareket eder. Fakat geçmişte yaşadığı yanılgılardan en çok ders çıkaran burç yay borcudur.
Yay Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri
Yay burcu kadını genellikle, uzun boyludur ve yağsız, ince bir fiziğe sahip olur. Kahverengi saçları ve bununla uyumlu pembe beyaz tenleri vardır. Çekici bir yüzü olan yay burcu kadınları, fiziksel özelliklerini insanları etkilemek için çok iyi kullanır. Çekici gülümsemeleri ile çevresindeki kişilerin beğenisini kazanır.
Yay Burcu Kadını Olumlu Özellikleri Nelerdir?
Yay burcu kadını, becerikli ve yeteneklidir. Çok pratik insanlardır. Bu nedenle pek çok işi çok kısa bir süre içinde bitirir. Temiz çalışmayı sever. Güleç yüzlü ve sevecen bir yapıya sahiptir. Yeni şeyler araştırmak ve keşfetmek onun için bir tutkudur. Hep bir heyecan arayışı içindedir. Çok yönlü bir kişiliğe sahiptir. Aynı zamanda çok zeki ve kültürlüdür.
Yay Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri Nelerdir?
Yay burcu kadını, fazla heyecanlı, dikkatsiz ve kimi zaman patavatsız olabilir. Çok pratik ve tez canlı olmaları kimi zaman başına iş açar. Özgürlüklerine çok düşkündürler. Özgürlükleri kısıtlandığı zaman içsel bakımdan alt üst olurlar. Akılsızca pek çok riske atılma eğilimleri vardır. Her şeyden çok çabuk sıkılırlar. Fazla özgüvenli oluşu, kimi zaman kendini10 Yorumla
- +1 yıl
Merhaba 🎉
Yay burcu kadını, becerikli ve yeteneklidir. Çok pratik insanlardır. Bu nedenle pek çok işi çok kısa bir süre içinde bitirir. Temiz çalışmayı sever. Güleç yüzlü ve sevecen bir yapıya sahiptir. Yeni şeyler araştırmak ve keşfetmek onun için bir tutkudur. Hep bir heyecan arayışı içindedir. Çok yönlü bir kişiliğe sahiptir. Aynı zamanda çok zeki ve kültürlüdür.
Olumsuz yönleri ise ;
Yay burcu kadını, fazla heyecanlı, dikkatsiz ve kimi zaman patavatsız olabilir. Çok pratik ve tez canlı olmaları kimi zaman başına iş açar. Özgürlüklerine çok düşkündürler. Özgürlükleri kısıtlandığı zaman içsel bakımdan alt üst olurlar. Akılsızca pek çok riske atılma eğilimleri vardır. Her şeyden çok çabuk sıkılırlar. Fazla özgüvenli oluşu, kimi zaman kendini
Sağlıklı Günler Dilerim ❤31 Yorumla
Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Yay burcu olumsuz yönleri arasında dağınık olması yer alır. Yay burcu hem istekleri hem de eşyaları konusunda oldukça dağınıktır. Dağınıklık konusu düşüncelerini bile etkiler. Yay burcu olumsuz yönlerinden bir diğeri ise oldukça uçarı olması sayılabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- +1 yıl
Yay burcu biri olarak diyorum ki ''Harikayım.'' :D Daha bugün kendi kendimi bukunmaz hint kumaşısın be kızım diye övdüm sjdjsjfjsjd Sana Yay burcunu arkadaşımın bana söylediği bir şeyle anlatayım. Bana dedi ki ''Sen ya yaralarını çok iyi gizliyorsun ya da hiç derdin yok.'' Oysa tacize uğramış kendine bu yüzden jilet atmış biriyim... Yami Yay burçları hep mutludur ama kendi içlerinde bazen öyle fırtınalar kopar ki...
20 Yorumla - +1 yıl
Biraz da iğneyi kendinize batırsaniz, belkide sizde sorun vardır🤔 burçta ya da karşınızdaki kişide değil...
15 Yorumla- Soran+1 yıl
@Hayatgercek iğneyi kendime çuvaldızı başkasına atasözünü çok uyguladım yaptığınız yorumla alınmışa benziyorsunuz dokundu galiba sorum size ayrıca kusursuz insan yoktur tabiki de kusurlarım olacak ben insanım 🙂 önemli olan kusurlarını kabul etme cesareti gösterebilmek de
- Yay+1 yıl
Bana neden dokunsun, ben kendinden eminim nasıl olsa
- Soran+1 yıl
@Hayatgercek yaptığınız yorum apaçık ortada 🙂 insanın kendini bilmesi güzel ne mutlu size...
- Yay+1 yıl
Sizinle tartışılmaz, en iyisi 🤐
- Soran+1 yıl
@Hayatgercek ben tartismiyorum söylediklerinize cevap yazıyorum 🙂
Kendilerini üstün zekalı olduklarını sanıyorlar, çok bilmişler, sürekli onlar konuşmalı, karar vermeli.. her dedikleri olmalı.. geçimsiz, sürekli eleştirir, kavgacı😤
Iyi yönleri: çoçuklar gibi eğlenmeyi seven, sehayat etmeyi, gurme biri olaraktan yemek yemeye düşkün, iyi aşcılık yapar, kitap kurdu, düzenli ve tertipli.👍🏻
00 YorumlaYay burcu Kadını Olarak , kendimden örnek verebilirim. Kısıtlanmayı sevmeyen özgürlüğüme düşkün bir insanım gezmek yeni yerler keşfetmek beni mutlu ediyor Çok değişken ruh haline sahibin bir anım bir anımı tutmaz keyfim yerindeyken bulunduğum ortamı neşelendirim ama keyfim yokken o ortamıda bozuyorum. Çekilmez bir insan oluyurum dışarıdan görenler ukala ve kibirli görür ama yakınımdakiler aynı düşünceye sahip değillerdir. Genelde eğlenceli olduğum için ortamda tercih edilirim
00 YorumlaEntelektüel, bilgili, esprili havasıyla dikkat çeker. Zekidir, birden fazla konuya ilgi duyabilir. Sıkılgan yapısı sosyal hayatında bazı sorunlar yaşamasına sebep olabilir. Çevresindeki enerjik ve hareketli yapısıyla etkiler. İkili ilişkilerinde kısıtlanmamış hissetmek onun için çok önemlidir, özgürlüğünden asla feragat etmez. İlgi ve iltifatlardan çok keyif alır. Partneriyle konuşabilmek, sohbet edebilmek onun için çok önemlidir. Partnerinden aşktan önce bir arkadaşlık bağı bekler.
Daha fazlasına ulaşmak isterseniz:10 Yorumla- +1 yıl
Özgürlüklerine acayip düşkünler. Eğlenmeyi severler ve kimseyi takmazlar. Biri nasihat ederse bakmaz umursamaz. Bence yaylar çok özel bir burç .. Ses tonlarından anlarsınız zaten.. Biriyle konuşuyorsunuz mesela ve ses tonu güzelse kesinlikle o yaydır. Biraz da olsa iyi niyetliler. Yayları iyi bilirim. Acayip sinirlenir ederler. :)
00 Yorumla - +1 yıl
eski en yakın arkadaşım yay burcu idi. Umursamaz görünür ama aslında akşam yastığa kafasını koyduğunda full saçma sapan şeyleri bile kafaya takardı. Şöhretle parayla övünecek bir insandı. Bir de beni çok taklit ederdi (ikizler burcuyum) bir gün bir şarkı dinliyorsam diğer gün aynı şarkıyla story falan atardı onun neden böyle yaptığını hiç anlamamistim.. çok iyi arkadaslik eden biri olduğunu düşünürdüm çünkü çok eğlenceli ve ortama ayak uydurabilecek bir insandı ama ters düşünce en ufak yanlışını hatanı yüzüne tekrar tekrar vuracak bir burca sahipti işte :')
00 Yorumla - +1 yıl
Yay burcu insanı zeki ve işleri kusursuz yapma yeteneğine sahip olan el becerisi iyi görsel ve müzik konusunda iyi olan burcun kadını iletişim konusunda iyi sosyal birleştirici ama sıkılgan seçici kendi içindeki negatifle savaşıp pozitife dönüşen aslında çok iyi kalpli ama bazen negatife yenilen..
00 Yorumla - +1 yıl
Yay Burcu erkeğiyim gayet hayatımdan memnunum ciddi ilişki adamı değilim eğlenmeyi dolaşmayı çok severim yaptığım işte en iyisi olurum her konuda bilgim sahibi olmak isterim çok araştırırım okurum ve analiz yaparım insanları izlerim jest ve mimiklere dikkat ederim hayat enerjim yüksektir modum düşmez kolay kolay herşeyden zevk almaya bakarım sonuçta bi kere geliyoruz dünyaya arkadaş ortamında aranan çağırılan kişiyimdir düşüncelerim ve fikirlerim insanlar tarafından dinlenir ve çoğu zaman da onaylanır insanlar benden akıl almaya gelir kısaca böyle bir yapıdayım tam bir yay erkeği 😁
00 Yorumla - +1 yıl
Evet bu olabilir ama bir bakıma enerjileri ve güvenleri ile eşsizdirler zaten. Gezmeyi eğlenmeyi anın tadını çıkarmayı bilirler. Negatif enerjiden hiç hoşlanmazlar. Mistik konular ve batıl inançlar konusunda ilgilidirler. 🌸
10 Yorumla Butun yay burcu kadinlar icin diceklerim soylenemese de -cunku diger yukseleni, ay burcu vs. de etki eder- genelde ozgurluklerine cok duskundurler ve surekli eglenmek gezmek barlara mekanlara falan gitmek isterler asla yerlerinde duramazlar. Parayi cok fazla ellerinde tutamazlar. Sevdi mi gercekten baglanirlar. Ailesi onlar icin onemlidir... Aslinda duygusallardir ama belli etmeyi cok sevmezler...
11 Yorumla- Yay+1 yıl
Daha net anlatılamazdı ama bar işini biraz abartmışşin
İlişkide sebarkar değil, çok çabuk sıkılır, hemen pes eder, senden daha yakışıklı parali birini görunce hemen gider, cok kibirlidir belli etmez, bazen çok sert sakalar yapar "patavatsız" ozellikle olur, kadin erkek iliskilerinde hep bi adim arkada durur ki partneri ona daha hızlı çekilsin yani manipulasyon yapar bi nevi, işine gelmeyen konulara kapalı olabilir, çok flörtozdür aldatmaya meyilli ve çok zekidir zekasini kotuye kullanabilir.
00 Yorumla- +1 yıl
Yay yükselenli bir aslan olarak şunları söylemek isterim. Yay kadını aşırı eğlenceli, özgürlüğüne düşkün, gerektiğinde bir bilge gerektiğinde bir çocuk coşkusuyla düşünür, aşırı dobra ve dış görünüş budalasıdır, kendiyle alakalı her şeyi her halükarda bir şekilde çözer, ayaklarının üstünde durmayı sever ve durur, duygularının katilidir, çok sever zor sever, umursamazlığı sizi delirtebilir, ÇOK GÜÇLÜDÜR.
00 Yorumla En başından net olun yoksa kafasında kurguladığı oyunlarda boğulur hakliyken haksız duruma düşersiniz 😋
00 Yorumla- +1 yıl
Bulunmaz hint kumaşı değilim ama kötü de değilim. Dobrayım genel olarak. Çevremde tanıdığım tek yay ben varım.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Evet
İnsanlara çok fazla tepeden bakarlar
Çok eleştirirler insanlari
Ve hiç bir şeyden memnun olmazlar hep bir isyan hep bir memnuniyetsizlik
Hint kumaşı saymıyorum bile11 Yorumla - +1 yıl
İşkolikler. İşten başlarını kaldırırlarsa aşk düşünebilirler belki
20 Yorumla Olumlu;Neşeli ve eğlencelidir
Olumsuz;İlgi ve temas bağımlısı00 YorumlaBence en müthiş kadınlar yay burcundan çıkıyor gerisi çöp
10 Yorumla- +1 yıl
Uzun yıllarım geçti yay kadınıyla yay kadınıyla olmaz NET!!!
00 Yorumla - +1 yıl
Ben bir Yay burcu olarak dürüstlüğünden ve fevri hareketlerimden bahsedebilirim.
00 Yorumla - +1 yıl
Çok hızlı sıkılıyorlar her şeyden bide tatil falan yapmayı seviyorlar
00 Yorumla - +1 yıl
Valla erkeği pek p*zevenkte kadınını bilmiyorum 🤷♀️.
00 Yorumla Sorumluluk almayı sevmezler ve her şeyden çabucak sıkılırlar. Flörtözlerdir. Eğlenmesini bilirler, özgürlüklerine düşkünlerdir.
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Benim en sevdiğim burçlardan kendim Kovayım. Eğlenmesini bilir. Erkek zevki kötüdür. Arkasından söylenirler hep böyle.
00 Yorumla Hepsi olumsuz benim için
Asssla uyuşamadığım burç 🙄
Baş düşmanlarım hep yay
(Teraziyim)00 Yorumla- +1 yıl
Dobra kıskanç ve acımasızdırlar ama sevince saf ve acıyan hep affeden bir insana dönüşürler çok iyi niyetli olurlar herşeyi yaparlar o kişiyi gerzaman o kişiye inanırlar ama ne yazıkki değer verirler boşu boşuna
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bende yay burcuyum ama kendimi yüksekten görmüyorum o tanıdıklarının yükseleni farklıdır
10 Yorumla - +1 yıl
Yay burcu olarak kendime ve rahatlığıma düşkünüm. Ve birde çabuk alışıp, çabuk sıkılan biriyim
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Lise arkadaşım yaydı çok daldan dalaydı birgün ona aşık birgün ona aşık konargöçerler biraz galiba:)
00 Yorumla Genellikle herkesle Samimi oluyorlar , dedikoduda üstüne yok, herkese yalakalık yapmaya çalışırlar bunun yanında bonkör ve enerjikler
10 Yorumla- +1 yıl
Yay kadınıyım ve yorumlardaki insanlar beni kendimden daha iyi biliyor 🥲
20 Yorumla - +1 yıl
Olumlu olan tatlılar olumsuz ise şımarık yani yerinde durmuyolar aşırı inatçılar çok bağııyolar kavga falan çok ediyolar
00 Yorumla - +1 yıl
Yay burcu çok gezgin oluyor bence genelde plansız hareket ederler akıllarına eseni yapma taraftarıdır
00 Yorumla Yay burcu en az ikizler kadar 2 karakteridir anları anlarını hele biseyler yapmak istediğiniz Bi insansa yalvarırsıniz işine geleni yapar genelde.
00 YorumlaBen yay burcu kadınına bayılıyorum hafif egositlik ve kıskançlık var onun dışında mükkemeller ama erkekler tam bir zargana
00 Yorumla- +1 yıl
Hiç yayları bilmiyorum
10 Yorumla - +1 yıl
Katılıyorum yoruma...
10 Yorumla Hiç hiç hiç anlaşamam. Kurtlular yerlerinde durmazlar, çok konuşurlar.
00 Yorumla- +1 yıl
Çok inatçılar, avuç içlerini öpünce bir gevşeme oluyor..
00 Yorumla - +1 yıl
çok denk geldim yay kadını asla haksız olduğunu kabul etmez
00 Yorumla - +1 yıl
Çok saftorozlar iyi niyet ötesi ama fena dostlukları yoktur
00 Yorumla - +1 yıl
Bir yay burcu olarak yerine göre çok ciddi yerine göre çok cıvık sıcak kanlı
00 Yorumla - +1 yıl
yo bende yayım ama hiç öyle sanmıyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
Bazıları burnu havada oluyor
00 Yorumla daha tanımak nasip olmadı :)
00 Yorumlakıskançtı eski sevgilim
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Yay burcuyum, özeliklerimi okumaya geldim
00 Yorumla- +1 yıl
Eğlenceli , yardım etmeyi sever
00 Yorumla Gezmeyi cok sever
10 Yorumla- +1 yıl
Gözü dışarıda?
00 Yorumla - +1 yıl
Çünkü biz ateş grubu nadide bir parçayız 🤩
00 Yorumla Yaylar hep sıkıntı kendimden bilirim
00 YorumlaÇapkın oluyorlar ki ben de yay Burcuyum
00 YorumlaÇok olumluyuzdur
00 Yorumlayaprak kafalı oluyorlar
00 Yorumla- +1 yıl
Yüz verme gtunu kaldirmayin
00 Yorumla - +1 yıl
Dalga geçmesi
10 Yorumla - +1 yıl
Burçlara inanmam
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kadın olması
00 Yorumla - Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba, ben Astrolog Yağmur.
22 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasında doğan Yay burçları, Ateş elementi (Koç, Aslan, Yay) grubuna dâhil değişken burçlardan biridir. Değişken yapılarının karakterlerine kattığı olumlu olduğu kadar olumsuz özellikleri vardır.
Yay burcu kadınının olumsuz özelliklerine vereceğim ilk örnek Jüpiter yöneticiliği sebebi ile karakterine yansıyan yüksek kibirli yapısı olabilir. Bağımsızlığına, özgürlüğüne düşkünlüğü ile bilinen yay burcu kadını ikili ilişkilerinde karşısındaki kişiye beklediği güven ve sadakati göstermekte zorlanabilir. Detayları göremez zaten dikkatte etmez. Aynı zamanda çabuk heveslenip çabuk sıkılan yay burcu kadını, sorumluluk almaktan da hoşlanmaz.
Yay burcunun olumlu özelliklerine ise yüksek hayat enerjisini, neşesini ve çekici yapısını örnek verebilirim. Yeni şeyler deneyimlemeyi ve keşfetmeyi sever. Çok yönlü ve açık fikirlidir. Bütüncül bir bakış açısına sahiptir. Dünyasını, bakış açısını geliştirecek ve onu rutininden çıkartacak her şeye heveslenebilir. Art niyetten yoksundur. Eğlenmeyi sever, girdiği ortamda pozitif enerjisi ile mutluluk yayar.
Yay burcu öncelikli olarak Ateş (Koç, Aslan, Yay) ve Hava (İkizler, Terazi, Kova) elementine sahip burçlar ile anlaşabilirken; Su (Yengeç, Akrep, Yay) grubu burçları ile kuracakları ilişki iki taraf içinde yıpratıcı ve yorucu olabilir.
İnsanlar sadece 12 burçtan ibaret değildir. Her insanın doğum haritası parmak izi gibi farklıdır. İlişki içerisinde nasıl tutum ve davranış sergilediğimiz sadece Güneş burcumuz ile alakalı bir durum değildir. Yukarıdaki bilgiler genel-geçer bilgiler ışığında yazılmıştır.