Butun teraziler kendine benzeyen birini ister cok hakli bence iki sanata estetige zariflige bu kadar düşkün insan anlaşır. Peki sizce terazi burcu diger hangi burçlarla ask uyumu içindedir
Cevabın nedir?
Astroloji
Bir kişinin en iyi anlaşacağı kişi için Merkür burçları arasındaki uyum ve Güneş burçları arasındaki uyum önemlidir. Terazi evet İkizler ve Kova ile iyi anlaşabilir ancak haritalarında birbirlerine zarar verecek göstergeler var ise bu durumda zorlanabilirler. Örneğin terazi ile ikizler uyumlu gibi görünse de karşı tarafın Mars’ı Terazinin yükselenine geliyorsa kişiyi zorlayabilir. Anlaşma için birçok gösterge vardır haritalarda element nitelik dengesi de bu yüzden çok kıymetlidir.
Kişinin haritasında su elementi eksik ise ve karşı taraf su elementine sahip ise kişinin hayatında destekleyici bir role sahip olur. Sentez ve gölge burç hesaplamaları astrolojinin bel kemiğidir. Element nitelik dengenizi bilirseniz haritamızın yüzde 25'ini anlarız. Bunu hesaplamak kolaydır. Haritanızın bir elementi eksikse hayatınıza o enerjiyi alın ve haritanızı çalıştırın.10 Yorumla
Değerli KizlarSoruyor takipçileri, yorumcumuz Akın Kurt sizler için sorunuzu yanıtlıyor. ⚖️♎
https://www.dailymotion.com/video/x89rg3n00 Yorumla
Astroloji
Merhaba herkese ☀️ Kişinin Venüs’ü hangi burca antisya ise o burçla daha iyi anlaşma ihtimali yüksektir. Özellikle iki kişinin Venüs’lerinin birbiriyle antisya olarak aynı olması da benzer ve ortak zevkler konusunda uyum yakatalabilir. Sadece Venüs değil Güneş için de bunu söyleyebiliriz. Örneğin; x kişinin Venüs’ü Koç burcuysa Güneş, Venüs ya da Mars Başak burçlarıyla iyi anlaşır diyebiliriz gibi.
Burçların antisyaları
Koç-Başak
Boğa-Aslan
İkizler-Yengeç
Terazi-Balık
Akrep-Kova
Yay-Oğlak00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Terazi Kadınları En Çok Hangi Burcun Erkekleri ile Anlaşabilir?
Bir terazi kadını en çok ikizler, koç, yengeç, aslan erkekleri ile uyum sağlar.
Terazi kadını -İkizler erkeği; Her iki burçta hava grubu olup sosyal eğlenceli deli dolu pozitif girişken ve hareketli olduğu için birbirlerinin çekim alanına kolay girerler ve bu iki burca kardeş ya da benzer burçlar diyebiliriz. Yani bu ikiliden çok renkli bir ilişki çıkabilir.
Terazi kadını- Koç erkeği; Bu ikiliden için bir önceki bencemde de bahsetmiştim. Romantik bir ilişki anlamında bu ikili mükemmel bir uyuma sahiptir çünkü koç erkeği terazi kadınının asil ve zarif hareketlerine aşık olurken terazi kadını ise koç erkeğinin güçlü ve lider ruhundan ve dürüst olmasından etkilenir. Zıt burçlar birbirlerini çeker. Bu bağlamda bu ilişkiden mükemmel bir aşk çıkabilir.
Terazi kadını- Aslan erkeği; Lider ruhlu romantik pozitif aslan erkeği terazi kadınını en iyi taşıyabilecek erkeklerden biridir. Terazi kadını aslan erkeğinin istediği ilgiyi veren en iyi kadınlardandır ve böylece aslan erkeğinden istediği tüm sevgiyi alır. Güzel bir uyumdur.
Terazi kadını -Yengeç erkeği; Bir terazi kadınının gerek güven gerek sevgi gerek sadakat açısından belki de en uyum sağlayacağı ve evlilikte en huzurlu birliktelik yaşayacağı erkek yengeç erkeğidir çünkü bir terazi kadını için sadakat ve bağlılık önemli ve bunu en iyi yengeç erkeği sağlar. Çok zevkli bir birlikteliktir.31 Yorumla- Soran+1 yıl
Ikizler denedim sürünüyorum kesin bilgi
- +1 yıl
Terazi burcu erkeğinin anlaştığı burçlar; kova, ikizler ve aslan burcu olarak sıralanabilir. Terazi burcunun erkekleri sosyalleşmeyi, insan arasına girmeyi çok sever. Bu yüzden her zaman kendileri gibi enerjik, hareketli olan ikizler burcu ile çok iyi anlaşmaktadırlar. Terazi burcu, devamlı olarak bu tutumu sergilemez. Bu yüzden enerjik bir burca ihtiyacı vardır.
Terazi burcu erkekleri için eşitlik, adalet gibi konular her zaman ön plandadır. Bu yüzden bu burca en uygun olan burç kova burcudur. Etrafına karşı duyarlı olan, aynı zamanda özgürlüğüne düşkün olan kova burcu bireyleri terazi burcu erkekleri ile çok iyi anlaşırlar.
Terazi burcu erkeklerinin genel olarak pasif bir karaktere sahip olduğunu belirtmek önemlidir. Bu yüzden onlara zıt olan bir burca ihtiyaçları vardır. Karar almakta zorlanan terazi burcu erkeklerine en uygun burçlardan bir diğeri ise aslan burcudur. Aslan burcunun kararlı ve doğru adımları terazi burcu bireylerine çok iyi gelecektir. Yaşamında aslan burcu bireyi olan terazi erkekleri karar almak adına zorluk çekmez. Bu yüzden de çok rahat bir hayat sürerler. Aslanlar onlar için karar almaktan keyif alan bir burçtur.00 Yorumla
- +1 yıl
Bu kadar çok takılmayın burçlara. Benim çevremde bir tane terazi arkadaşım var o da burç hastasıdır çok takip eder, evli. Eşi de Aslan burcu. Gayet iyi anlaşıyorlar. Ona göre burçların bunda çok etkisi var, ben ise çok takılan biri değilim böyle şeylere
12 Yorumla- +1 yıl
Aklın başında değil
- Aslan+1 yıl
Terazi ile aslan harikadır. Gerçekten en uyumlu bence cift
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
97
Cevap
62Cevap
Yengeç ve Koç burçları sizin için uygun olacaktır.
00 Yorumla- +1 yıl
Terazi - Terazi Kendine yakın hissetiği yönleri olabilir ama terazi erkeği kadınına kıyasla biraz daha farklı düşünür farklı yaşar.
Terazi kadını daha duygusal olur. Terazi erkeğinden bunu beklemek daha zorlayıcı olur duygusal yapısını göstermek istemeyebillir.
Su grubundan burçlar ile anlaşabilir veyahut ateş burcundan olan burçlar ile sürükleyi birliktelikler yaşayabilir.00 Yorumla - +1 yıl
Merhabaa 🎉
Terazi burcu erkeğinin anlaştığı burçlar; kova, ikizler ve aslan burcu olarak sıralanabilir. Terazi burcunun erkekleri sosyalleşmeyi, insan arasına girmeyi çok sever. Bu yüzden her zaman kendileri gibi enerjik, hareketli olan ikizler burcu ile çok iyi anlaşmaktadırlar. Terazi burcu, devamlı olarak bu tutumu sergilemez. Bu yüzden enerjik bir burca ihtiyacı vardır.
Sağlıklı Günler Dilerim ❤00 Yorumla - 1 yıl
Terazi kadınları kibirli ve bencil egosu tavan olmayan herkesle iyi anlaşır. İlla sevgili olmak değil mesele terazi ilişki burcudur arkadaşlık ilişkisi iş ilişkisi tüm ilişkilerin burcu ve bu konuda en iyi burç kesinlikle terazidir. İlişki kurmayı çok sever en iyi anlasacagi insanlar kibirli egolu ve bencil olmamalıdır bu özellikler dışında herkesle anlaşırlar terazi burcu empati burcudur. Kötü denilen insanların bile bir yanlarını bulur sever korumacidir adaletlidir haksızlığa hiç gelemez
20 Yorumla - +1 yıl
Ya bırakın şu saçmalıkları, insanlar karşılıklı olarak birbirine katlanırsa anlaşır. Bu boş fikirleri bırakıp, düşünerek kendinizi geliştirin. Sözüm sana değil tüm saçmalıklara.
30 Yorumla - +1 yıl
Bence terazi akrep burcu ile uyumludur deneyimledim hem teraziyle hem akreple terazi kadını kontrolcüdür kendine göre şekil vermeye çalışırız ama terazi erkeği ve kadını aşırı derecede tutkulu olurlar birbirlerine.
01 Yorumla- Terazi+1 yıl
Terazi erkeği ve akrep kadını demek istemiştim :)
- +1 yıl
Anlaştığı burçlar: İkizler, Kova
Anlaşamadığı burçlar: Koç, Yengeç, Oğlak
Kariyerine yardımcı olacak burç: Yengeç
Duygusal açıdan destekçi burç: Oğlak
Maddi açıdan en yardımcı burç: Akrep
Evlilik için uygun burç: Koç02 Yorumla- Akrep+1 yıl
@marlatana farkındayım, şimdi bazen insanlar çok sıkı dost oluyor çok samimi ve mutlu arakadaşlıkları oluyorlar, sonra ortaklık yapıyorlar düşman oluyorlar, buda böyle insanların flörtteki ya da arkadaşlıktaki davranışı ile evlilikteki davranışı değişebiliyor çok farklılık gösteriyor, bazen çok dengesiz tipler vardır sen arkadaşlık edemezken o eşi ile çok iyi anlaşır, yani buda böyle bir şey işte...
Ben teraziyim tam bilmiyorum ama insanlar anlamıyor bizim burcu ezberlemişler bi nakarat cahil cahil konuşuyolar ama biz çok ince düşünen zeki insanlarız bence iğneden ipliğe her konu elenir duygusalız sanat bu yüzden dikkatimiİ çeker ve gerekli gereksiz her detay istemeden gözümüze çarpar bana daha olgun bir burç gibi geliyo ama evet kime anlamıyor beni maalesef bu saydıklarım için ödenmesi gereken küçük bir bedel bu.
20 Yorumla- +1 yıl
Terazi burcu anlaşmak isterse herkesle anlaşır. birlikteliğin burcudur. en iyi takım arkadaşı ruhunu taşıyanlar terazilerdir. Ateş ve su grubuyla genel olarak iyi anlaşacaklarını düşünüyorum. Ama süreklilikte değişecektir bu durum. Ayrıca doğum haritasının genelini incelemekte fayda var.
10 Yorumla - +1 yıl
Terazi burcu kadar dengesiz her lafa söze gereksiz sazan gibi atlamayı seven hovaeda bir burç yoktur yeryüzünde sadakat sıfır dır bu burcu seçerken 10 kez düşünün derim
00 Yorumla - +1 yıl
Burcu hurcu bırak göz renklerine göre kişilik araştırma yap. Yüz şekillerine göre araştırma yap. Burç değil, yapılan bilimsel analizleri incelemenizi tavsiye ederim.
02 Yorumla- Terazi+1 yıl
Hurç ahahaha
- Oğlak+1 yıl
@Butterflysz Abicim Burcu hurcu tekerleme yani, ama TIBBİ olmayan bir burç konusunu ben hiç bakmam. Günümüzde TIB bu kadar ilerlemiş, hekimler bilimsel araştırmalar yapıyor. Sende google amcaya göz renklerine göre kişilikler? yazıp arayabilirsin.
- +1 yıl
teraziyim ama anlaşabildiğim çok burç var biri olur
20 Yorumla - 1 yıl
Terazi burcuyum Koçla evliyim gerçekten zor zamanlar atlattık... Bence burçlar değil de karşılıklı anlayış daha önemli...
06 Yorumla- Oğlak1 yıl
- Oğlak1 yıl
- Oğlak1 yıl
- 1 yıl
Terazi burcunun en anlaşamadığı burç terazi burcu diye düşünüyorum. Akreplerle güzel iletişimimiz oluyor.
00 Yorumla - +1 yıl
Terazi teraziyle kafayı yer bi oğlak terazi ile ziyadesiyle memnun olur ama kendimi kast etmiyorum 🤭 sadece bilgi 😉 kova da olabilir
00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 576 cevap paylaştı. Teraziler kıskanç olur boğalar onları dizginler ve sözünü geçirtirler ilk başta hoşuna gitmesede terazinin sahiplendigini anladığı an hoşuna gider istediğini yapar boğanın
02 Yorumla- Terazi+1 yıl
Teraziler kiskanc olmaz yükseline göre degisir sadece
- +1 yıl
Aslan burcuyla mükemmel uyum 🤗 yengeçle sakın olmayın aman dikkat
10 Yorumla - +1 yıl
Burçlara göre hareket etmeyi bırakın artık sizin yüzünüzden insanlar ayrıştırılıyor
10 Yorumla Terazi burcuyum , inanmayacaksınız belki ama kendimle bile anlaşamıyorum.
10 Yorumla- 1 yıl
Boğa olarak terazi burcu ile çok iyi anlaşırım. Venüs etkisi 🥳
00 Yorumla - +1 yıl
Kesinlikle öyle ama bir terazi erkeği olarak balık burcu uzak dursun 😏
12 Yorumla- Terazi1 yıl
Balık burcundaki kadınlar dışarıdan bakıldığında duygusal ve güzel gorunurler ama o kar kadara duygusuz, acımasız, merhametsiz burç kadını görmedim. O masumlugun altında aynı timsah yemeğini yerken ağlarmış ya timsah gözyaşları diye. O duygusallığın altında gizli merhametsiz, acımasız, menfaatci, Menfaatine göre şekil alan insanlar yatıyor. Tehlikeli ve uzak durulması gereken kadın ve erkek tipi. İnanmayan varsa denesin arkasına bakmadan kaçar.
En iyi koçla olur boğa ile de çok gördüm ilginç bir şekilde. kova ikizler le de iyi anlaşır
00 Yorumla- +1 yıl
Terazi Bir kadınla oldum 2 yıl yatak dışında. 2 düşman gibiyiz 😀
01 Yorumla- Terazi+1 yıl
Sen ne burcusun
Koç burcuyla anlaşır. Kendimden biliyorum xbsjhdjshxks
00 YorumlaTerazi herkesle anlaşır anlaşamayan kendinde arasın sorunu
10 Yorumla- +1 yıl
Pek inanmasam da terazi olduğum için terazilerle daha iyi anlaşabiliyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
Sanırım evet, eşim terazi , sevgilim terazi , metresim terazi :)
01 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kesinlikle evet. En iyi uyum ve çekim, terazi burcuyla oluyor. Bir terazi olarak en çok terazi burcuyla yaşadığım ilişkide tam uyumu yakalayabilmiştim.
00 Yorumla - +1 yıl
Sevgilimle ikimiz teraziyiz gayette iyi anlaşıyoruz
00 Yorumla Burçlara takılırsan evde kalırsın kafana göre biriyle takılırsın hayatta kalırsın 😄
00 Yorumlaterazi burcları güzel dosttur uyumludur yengec burcu olsam da yukselenım terazidir. terazilerle her zaman iyi anlaşmısımdır özel ve zarif insanlardır.
00 YorumlaHayır genllikle buçlar kendi burçlarınla anlaşmazlar
00 YorumlaMerhaba , bende teraziyim şunu bilir şunu söylerim ilgiyi nezaketi çok seviyoruz bu gerçek..
00 YorumlaBurçları bana sor Terazi terazi tartışmaya acik iki insan alttan almazlar o yüzden anlaşamaz aslanla iyidir kafa yapısı olarak ikizlerle ama teraziler ikizlerle yasadikca ikizlerden nefret ederler aslan en iyi seçim onlar icin
00 Yorumla- 1 yıl
Sanmiyorum iki tane ayni burctaki insanlar daha zor degil mi?
10 Yorumla tecrubeyle sabit teraziyle terazi iyi anlasiyor olsa da en iyi diyebilir miyiz bence hayir. Kova olarak teraziyle cok iyi anlasiyorum, ikizler terazi iyi anlasiyor gunluk hayatta goruyorum.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Terazi erkeğiyle pek anlaşamıyorum nedense hep gözü dışarıda oluyor, terazi burcuyum bende
00 Yorumla - +1 yıl
TERAZİLER EN İYİ BAŞAK BURÇLARI İLE ANLAŞIR. Muntazam olan Başak burçları terazi burçlarının istediği zerafeti taşır, kafa akrışıklıklarını çözer. sorunlarına çözüm bulur
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Burçlara göre uyum bana göre yanlış. her şey karakter meselesi
00 Yorumla - +1 yıl
Terazi burcluyum ve basak biriyle evliyim mutluyuz cok durust olmasi ilgili olmasi cok hos ama aşırı elestirel bir tarafi var bu özelliği ilk baslarda sorundu ama artik takmıyorum.
00 Yorumla Ben teraziyim sevgilim ikizler. 3 yıldır birlikteyiz ve iki taraflı aşırı güzel bi ilişki
Her ne kadar ikizler erkeği yorsa da bi şekilde dengeye alıyoruz dösöxlsşağd00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ben bir terazi olarak hayatımda en çok ikizlerle anlaştım bi de boğa
00 Yorumla terazi burcuyum ve teraziler ile iyi anlaşırım ama genelde çoğu burçlada iyi anlaşırım başak oğlak vs.
00 Yorumla- +1 yıl
Terazi ve terazi asla anlaşamaz hele erkekse karşı taraftan biri sıçtın denektir terazi akreple bütünleşiyor nettt
00 Yorumla Bence aslan burcuyla çok iyi anlaşabilirler çünkü terazinin dengesizliğini bir aslan burcu dengeleyebilir
00 Yorumla- +1 yıl
Terazi burcu İkizler uyumu beni öldürüyor ama ilişki uzun sürmüyor
Terazi ve Akrepte iyi bir seçenek ama ilgi alanları farklı olabiliyor00 Yorumla En iyi kova diye düşünüyorum aslında terazi mükemmel diye her burçla anlaşır ama ağırlıklı olarak kova
00 YorumlaKesinlikle :) bende teraziyim ve bugune kadar daha kafa dengi bi burç görmedim.. bazen sinir bozucuda oluyo bu herkes seni seviyo falan :)
00 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım terazi ben oğlak bilmiyorum anlaşamıyorum ama ben sürdürüyorum ne ile anlaşması çok umurumda değil
00 Yorumla Ben de terazi Burcuyum bizler anlaşılmayacak kişiler olmadığımız için hemen hemen her burçla anlaşırız bence
00 Yorumla- +1 yıl
Ben teraziyim ve teraziyi severim en nefret ettigim koç ve balik
10 Yorumla - +1 yıl
Onu bilmem ama ben oğlak olarak asla terazi olan annemle anlaşamam
10 Yorumla Kardeşim terazi burcu her insana ayak uydurabiliyor yeter ki ortam gezecek yer olsun
10 Yorumla- 1 yıl
Ben terazi burcuyum ama ben ikizlerle daha iyi anlaşabiliyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Ben terazi burcuyum ama ben ikizlerle daha iyi anlaşabiliyorum
00 Yorumla Terazi burcu kimle anlaşır bilmem ama oğlak burcu ile hayatta anlaşamaz
00 Yorumla- +1 yıl
Sevgilimle ikimizde terazi burcuyuz harika bi uyumumuz var bence bu görüş çok doğru
00 Yorumla Burçlara inanmıyorum ama adı üstünde TERAZİ birbirini dengeler glb
00 Yorumla- +1 yıl
Genelde her burç kendisiyle ayn olan burçla anlaşamaz
00 Yorumla - +1 yıl
Burca göre değil bence kafalar uyuşunca her şeyi aşarsın
00 Yorumla - Devamını Gör (99)
Devamını Gör(154)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba, ben Astrolog Yağmur.
Öncelikle 12 burç için genel geçer bilindik bilgiler üzerine bir sıralama yapmamı istersen Terazi burcu için uyumluluk sıralamam söyle olacaktır.
1. Terazi – Koç
Terazi burcu bilindiği üzere hava elementi burçlarından biridir. Ve hava elementi burçları, ateş elementi burçları ile iyi anlaşır. Bu yüzden ilk sıraya ateş elementinin öncü burcu Koç’u yazmayı tercih ettim.
2. Terazi – Aslan
Ateş elementinin sabit burcu olan Aslan dış görünüşe her şeyden fazla önem verir. Güzellik ya da yakışıklılık, iyi giyinme onun için çok önemlidir. Aslan burcu aradıklarını Terazi burcunda bulacaktır bu yüzden de Terazi burcu ile ilişkide güzel bir uyum içinde olacaklardır.
3. Terazi – İkizler
Ateş ve hava elementinden olan bu iki burç benzerlik ve farklılıklarının denge de olması sebebi ile birbirini çok iyi anlayacağı için hoşgörünün ve anlayışın ön planda olduğu yapıcı bir ilişki sürdürebilirler.
4. Terazi – Yay
Hava elementinin öncü burcu Terazi ile ateş elementinin değişken burcu Yay dinamiği yüksek güzel bir birliktelik yaşayabilir.
5. Terazi – Boğa
Venüs’ün yönetiminde olan iki burç Terazi ve Boğa’nın hayattan aldığı zevkler, eğlence anlayışları ve güzellik algıları ortak olacağından birlikte güzel bir beraberlik yaşayabilirler.
6. Terazi – Balık
Yöneticisi Jüpiter, yücelim yöneticisi ise Venüs olan Balık burcu, Terazi burcu ile arzusu yüksek, beklentileri ortak uyumlu ve sakin bir ilişki yaşayabilir.
7. Terazi – Akrep
Yöneticisi Mars olan Akrep burcu, yöneticisi Venüs olan Terazi burcu arasında kuvvetli bir çekim oluşacaktır. İki karşıt gezegenin yöneticiliğinde olan bu iki burç birbirlerini eksik ve fazla yönleri ile iyi bir şekilde tamamlayabilirler.
8. Terazi – Terazi
Aynı burç eşleşmeleri birbirlerini anlamaya daha yatkın olsa da bu benzerlik ilişki içerisinde yüksek uyum sağlayabileceği gibi iki burcunda taşıdığı kararsızlık özelliği ile yorucu da olabilir.
9. Terazi – Oğlak
Terazinin keyfine düştün yapısı ve Oğlak burcunun kuralcılığı bir araya geldiğinde özellikle Terazi burcu için yorucu ve yıpratıcı bir ilişki olabilir. Fakat Satürn yöneticiliğinde olan Oğlak ve yücelim yöneticisi Satürn olan Terazi buradan bir uyum yakalayabilirler.
10. Terazi – Kova
Yine iki hava elementi grubu burcu Terazi ve Kova. Burçların aynı elementleriyle iyi anlaşacağı bilinen bir şeydir. Fakat bu beklenileni her zaman aşk hayatında vermeyebilir. İki burcun çok yakın iki arkadaş olabileceğini söyleyebilirim.
11. Terazi – Yengeç
Terazi burcu hava elementi burcu olduğu için konu uyum olduğunda ilk akla gelen su elementinin yönetici burcu Yengeç olmaz.
12. Terazi – Başak
Hava ve toprak elementi burçlarının pek iyi anlaştıkları söylenemez. Eleştirel bir burç olan Başak'ın güzelliğine ve rahatına düşkün olan Terazi burcu için mükemmel bir eşleşme olduğunu söyleyemeyeceğim.
İnsanlar sadece 12 burçtan ibaret değildir. Her insanın doğum haritası parmak izi gibi farklıdır. İlişki içerisinde nasıl tutum ve davranış sergilediğimiz sadece Güneş burcumuz ile alakalı bir durum değildir. Yukarıdaki bilgiler genel-geçer bilgiler ışığında yazılmıştır.
Abla ikizler burcu hava burcu ateş değil
Ben başakla evliyim ve teraziyim. Başakla biraz zor evet ama eğlenceli yanlarıda çok. Koç a gelirsek kesinlikle anlaşılmaz bir burç çünkü koclar liderliği daha çok severler önderlik etmeyi vs bu yönleri ile asla anlaşamayız. Terziler yönetilmeyi sevmez ama koç tamamen yöneten bir burç