Arkadaşlar iş yerinde konuştuğum bir çocuk var hatta yeni yeni samimi olduğum. Bu gün muhabbet ettik, konuştuk. Ama bana erkek bir iş arkadaşım daha bir şey sormak icin laf attı öylesine bir muhabbetimiz oldu o dakikadan beri bana bakmamaya hatta hic konusmamaya basladı trip attı. Nedeni nedir
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkeğin tribi soğumasından gelir Hoşlanıyorsa bile uyuz olmuş sana olmaz bi is
Trip atan erkek soğumuş tur yani öylemi
@Sonuyku5433 öyle sadakat meselesine sizden dahada fazla takıntılıyız hatta hastalıklı şekilde onu sarsacak her şey soğutur
Soğuyacak bir ilişkimiz ya da işimiz yok ki? Sadece konusuyorduk yeni yeni samimi olmaya başladık. Ben hoşlanıyordum cidden onu bilmiyorum, ama ben arkadaşımla sohbet etmeye başlayınca yüzüme bile bakmamaya başladı ikinci oldu bu takmıyor gibi davranıyor ama bir gün de cok iyi oluyor ne zaman konusurken görse böyle
Sadakat la alakası değil ya herhangi bir konudan trip atınca soğuyor mu
Sadakat konusunda herks soğur
@Sonuyku5433 Senin başkasıyla laubali olman TABİ ONUN GÖZÜNDE öyle, Onun için önüne gelen herkezle ilişkiyi yaşayabilecek ayran gönüllu Yani Sadakati olmayan birisi profili çizmiş oluyor aynı zamanda yanlış anlama seni suçlamıyorum havadan sudan konusmussindur ama çocuk böyle görür meseleyi
Ufacık şeyde soğur yani
Yorum icin cok teşekkür ederim cok mantıklı geldi bana da cidden galiba öyle düşündü. Peki bunu nasıl düzeltebilirim?
@Sonuyku5433 hayır tabi ama bu mesele kırmızı çizgi
Zor valla bir şekilde güvenini geri kazanman lazım ve açık sözlü olup durumu anlatmalısın bi daha oaz. demelisin inandırmalısın
Başka hangi konularda
@Sonuyku5433 Maddiyat Doyumsuzluk Ego Maddiyatcı davranan kadının tüm ilgisi sevgisi sahtekarca gelir çok soğur
Doyumsuz ağzımda kuş tutsam yaramam dediği an soğur pes ettirir
Aşırı ve gereksiz Ego Üstünlük yarışına girer gururunu ayakalar altına alamaz
Allahtan hiç biri bende yok
@Sonuyku5433 Baya iyi 👍 çoktan bulmiuşsundur birilerini veya yakında olur
Yok kimse ya aşık olamıyom
@Sonuyku5433 bu dönem evet zor
Nasıl düzelcem
@Sonuyku5433 dediğin gibi biriysen düzelmen lazım değil düzgün biri lazım demek daha doğru olur oda karşına çıkarsa artık
@Sonuyku5433 kanka soruyu kendi sorunmuş gibi esir almissin masallah herkes ile de konusmussun. Cevaplara yorum yapmissin kendini övmen iyi güzel de benim sorum da niye kastın anlamadım
Kusura bakma ya merak ettiğim konuydu
😂😂😂😂😂😂
Benim gibi asgari ücretli mi
Evet öyleymiş
O zaman benim gibi kızlardan uzak duran bir tiptir
Niye uzak duruyon
Sorunun cevabı basit değil mi aldığım para bana zor yetiyor kızı nasıl alıpta cafeye götüreyim veya evleneyim
Herkes kendi parasıyla kimse kimseye bişey yedirmek zorunda değil
Evlilik gelirlerini yarısını sen yarısını kız ödesin 😃😃
Yav geç bu ayakları kızım kendini kandırma asgari ücretli adam terkkedilmeye mahkumdur
Ya hee sen kendini öyle kodlamışsın Türkiyede herkes zengin değil nasıl evleniyorlar asgari ücretle
Günümüz kizlarıda öyle diyordu çalışayımda beraber birşeyler yapalım
Evlenme yaşı 35 olmuş sence neden evlenme yaşı 35 olmuş herkes evlendiği için mi zenginler evlendiği için mi
Bilmiyorım sen düşüncen le devam et ne diyim sade nikah ta kıymaya gücün yoksa dicek bişeyim yok
Sade nikah isteyen kız varda benim mi haberim yok
Ben varım
Çalışıyor musun
Yok ya işsizim iş bulcam
Helal olsun lan sana o zaman senin gibi kız için ömür verilir senin gibi bir kızla hiç karşılaşmadım aslan aslan
Valla ben sade nikah olsun evlenelim diyorum oralı olmuyor kimse
Daha yaşın genç kıymetini bilen biri çıkar umarım bu zmanda senin gibi bir kız %0.1 böyle bir şey gerçek olabilir mi lan harbiden varmış hayatımın şokunu yaşadım
Aman sende ben hep diyorum aileme de diyorum sade nikah yeter diye ailemde razı kararıma
Yani düşünce tarzım değişti senin gibi kız bulursam onun için herşeyi yaparım ölürüm lan onun için ama bana denk gelmez bende bu s1kim sans olduktan sonra bana hep değişikler denk gelir
Ümidini kaybetme beniö gibi düşünen bir sürü kız vardır
Varsa eğer bana denk gelirse çok şanslı bir kız olacak denk gelmezse yapacak bir şey yok tek tabanca devam
Hayırlısı canısı
Hadi iyi akşamlar kolay gelsin eniştede tripli işin zor
Hangi enişte
İş yerinde hoşlandığın çocuk
O nerden çıktı
Başka neden soracaksın elin adamını
Ben gizli olarak sordum soruyu gördüğün gibi, @Sonuyku5433 olan bu sahısı tanımıyorum gizli sorup kullanıcı olarak cevap veremem değil mi? Soruma kendi sorusuymus gibi davranıp yorumlara cevap vermesi peki. Kanka soruyu ben sordum herkese cevabı sen vermişsin ya @Sonuyku5433 tamam anladık asiri iyi cok sadik bi insansin aynen de benim sorumda ne işin var herkese kendi sorunmuş gibi cevap vermişsin 😂
😂😂 ben konuyu çok yanlış anlamışım o zaman o değilde neden soru senin gibi cevaplamışsın o nu anlamadım
Kanka beynin yerinde mi? Kıza soruyorum soruyu. Benim sorduğum soruya gelmiş, tüm herkesin verdiği cevaba yorum yapmış kendini anlatmış/övmüş fark etmedin mi
Başka hesaptan yazıyorsun zannettim ne bileyim
Ya tüm m*anyaklar beni buluyor cidden. Bak sen asgari ücretli mi çalışıyor benim gibi yazmışsın ya ilk başta, sanki kendi yaşadığı bildiği bir şey gibi evet öyleymiş yazmış bu ne tür bir m*anyaklık ya
SJSNSKSKFNSKSKGNGMSKSDMDMJDNSSNNSJ
Evet bu doğru
Kesinlikle
Peki bunu nasıl anlarım
Yani durum ortamınız herşeyi düşünerek sen birşeyler bulmalısın
Sitem sevgiden doğar
Peki bunu nasıl anlarım?
Direk sorarsan anlık strese girerse seviyordur
Ne sormalıyım peki? Benden hoslaniyor musun falan mı, ama soğukkanlı bir insan ya stres yapmayıp ne alakası var hayır falan derse cok utanırım bir daha o iş yerine bile gidememmm :/
En soğuk kanlisida aptala bağlar
Kadınların sezgisi iyidir buna güven bence