Astroloji & Burçlar Burcuna göre aşk insanı mısın yemek insanı mı? LunaPiena_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 88 Yapay Zekaya Sor Buraya değil yukarı bakacaksın😌☝️Pizza değilseniz yaklaşmayın pls))Hoş yiyecek varken kim aşkı seçer ki? Peki sen hangi gruptasın? Burcuna göre aşk insanı mısın yemek insanı mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
Zeklin9899 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% Akrep +1 yıl Şaşırmadım her daim aç olmamın bir sebebi olmalıydı 🤭🤭🤭 4 1 Yorumla LunaPiena_ Yengeç +1 yıl 😄😄 Yorumla
gokhanlan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% Başak +1 yıl Aşk istediğimiz doğrudur ama, Adana kebabına da hayır diyemeyiz. 2 1 Yorumla LunaPiena_ Yengeç +1 yıl Hislerime tercüman arıyordum ben de😄 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 948 cevap paylaştı. Yiyecek istiyorum😋😋 Boğa yükselen akrep ay burcum aslan fulll yemek aşkla ilgim yok 🤣🤣🤣 1 1 Yorumla LunaPiena_ Yengeç +1 yıl Ahahs😄 Yorumla
süslü_şirinn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% Boğa +1 yıl Yiyecek insanı tabi boğalar aç oluşlariyla bilinir)) 3 0 Yorumla
thelove__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% Oğlak +1 yıl Aşk ama hiç biri valla istemiyorum ne aşk ne de yemek 3 0 Yorumla
Melih_Simsek Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% Kova +1 yıl Aşk istiyorum oğlak birinci sıra. Yok ben yemek istiyorum ama 2 0 Yorumla
Gülxxx Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% Kova +1 yıl Burcum kova ve evet biraz ask olsaydi fena olmazdi bataklikta gibiyim kimse yok 1 0 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% Kova +1 yıl Aşk yerine dumanı üstünde Pirinç pilavını tercih ederdim 🤦 1 0 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% Oğlak +1 yıl Görsele bakılırsa aşk istiyormuşum. Yanlış da diyemem bu kadar ara vermek yeterli bence. 1 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% Aslan +1 yıl Tabii ki de yemek. Bir Aslan burcu başka ne olabilir ki. 1 0 Yorumla
Oğlakburcuyum Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% Oğlak +1 yıl Kim uydurmuş ya bunu, ben yemeyi sevgilimden daha çok severim 😅 1 0 Yorumla
GitarımFirarda Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% Balık +1 yıl şimdi banyodan cıktım ev tam takır kuru bakır ucustan geldım hıcbırsey yok 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 507 cevap paylaştı. TeraziAşk karın doyurmuyor. Yemek istiyorum aslında. 1 0 Yorumla
T1mur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% Boğa +1 yıl Hem aşk insanıyım, hem yemek. Unutmadan, "ağır" aşk insanıyım. 1 0 Yorumla
ggoodvolunteer Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% Yay +1 yıl Aşk insanıyım.Ama aşkı hakedecek kişiyi bulmak önemli. 1 0 Yorumla
mavişmartina Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% Oğlak +1 yıl Aşkta nasıl ilk sıradayız ya? Bi yanlışlık olmalı, yemek her şeyden önemli. 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Koç burcu bazı kızlar fazla aşk delisi oluyor. Aşkı o kadar büyütüyorlar, aşık olamadan kendilerini tüketiyorlar. 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 Boğa +1 yıl Yemek olsun Ben yemek yiyince aşktan daha mutlu oldugum kesin😄😄 1 0 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% Oğlak +1 yıl Yiyecek aşkı var bende. 2 1 Yorumla LunaPiena_ Yengeç +1 yıl Bu benn Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% Aslan +1 yıl Pizza değilsin beni mutlu edemezsin 😂😂😂 2 1 Yorumla LunaPiena_ Yengeç +1 yıl Moodumuz budur😄 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Yengeç +1 yıl Aşkla yemek 😃 2 7 Yorumla LunaPiena_ Yengeç +1 yıl Olmazz 1 tane olacak😅 Yorumla Abdurrahman00t Yengeç +1 yıl Ya bu yengeç için her ikisi de önemli ama 😄 Haksızlık Yorumla LunaPiena_ Yengeç +1 yıl İyi tamam yengeçi kayırıyorum😂 Yorumla Abdurrahman00t Yengeç +1 yıl Ne kadar da mütevazı... Sende yengeç olduğun için mi kayırıyorsun yoksa 🤨 Yorumla LunaPiena_ Yengeç +1 yıl Iıı şey buna cevap veremem😅 Yorumla Abdurrahman00t Yengeç +1 yıl Al işte 😄 Yorumla LunaPiena_ Yengeç +1 yıl Ahahs😂 Yorumla
solcukral Takip Et Xper 1 Yaş: 24 İkizler +1 yıl Bence bunların burçlarla bi alakası yok ama mevsimsel etkileri yüksek tutumsuzluk vs bilemeyiz 2 0 Yorumla
Osman1980 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Aşk insaniyım. Yemek her zaman var. Hep aşk icin yaşadım. 1 0 Yorumla
captanmurat Takip Et Xper 5 Yaş: 37 İkizler +1 yıl Ya bremin bir kere whoffer var burgerden.. He bir de çiğ köfte 1 0 Yorumla
ömürmügelmişş Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% Yengeç +1 yıl yemekmişş ama ikisi de değiliiim 3 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 766 cevap paylaştı. ikizler dogru yemek tabi ki 2 2 Yorumla Anoniemepersoon Koç +1 yıl Nerden biliyon Yorumla thecutewitch İkizler +1 yıl @Anoniemepersoon çünkü bende ikizlerim Yorumla
Morpheuss_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% Oğlak +1 yıl Aşk isterimmmm ama yemekten de vazgeçememkii 😂 2 0 Yorumla
YeşilGözlün Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% İkizler +1 yıl Aşk insanı ama yemek olmalıydı 1 0 Yorumla
Sikkinbaskabirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 98% Yay +1 yıl muhabbet, derin, felsefe go brrr 1 0 Yorumla
kalb_i__mecruh Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 96% Başak +1 yıl En güzeli yemek aşk neki 😏😏 1 0 Yorumla
PamirŞad Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% Yay +1 yıl Koç insanı hiç aşk insanı olur mu ya? 1 0 Yorumla
Miyaff1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% Oğlak +1 yıl Yiyecek grubundayız ama aşk insanıyım 1 0 Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Aşk insanı demiş ama yemek verin bana aşkı boş ver 1 0 Yorumla
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% Aslan +1 yıl İnanmadığım aşkı arıyormuşum yine :d 1 0 Yorumla
Üyeismi123__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% Oğlak +1 yıl Oyleymisim ama hiç degilim aslinda 1 0 Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% Yengeç +1 yıl Yemek için kurşun atar kurşun yerim 1 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% Yay +1 yıl Yay aşk insanımı bu düzenlemede yanlışlık var 😂 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Aşk imiş ama yemek istiyorum 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% Oğlak +1 yıl Aşk diyor ama ben yemek isterim 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 522 cevap paylaştı. Son 3 ay da aldığım kilolara bakılırsa yemek 😭 1 0 Yorumla
Kapatmış Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 97% Yay +1 yıl Yay aşk insanıdır çünkü sürekli darbe alır 1 0 Yorumla
Semsumee Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% Terazi +1 yıl Aşk insanıymışım ama yemek de olabilir:) 1 0 Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Akrep +1 yıl Çikolata ver bana :D 2 5 Yorumla LunaPiena_ Yengeç +1 yıl Al sana çikolatalı pasta🎂. Bu arada doğum günün kutlu olsunnn🥳 Yorumla CanerDiyeBiri Akrep +1 yıl Sağ ol gıcık, pasta ile gel de bir pasta yemiş olayım :D Yorumla LunaPiena_ Yengeç +1 yıl Pasta alırım ama hediye almam ona göre😄 Yorumla CanerDiyeBiri Akrep +1 yıl Kabul, sen hediyeden daha değerlisin zaten gıcık :D Yorumla LunaPiena_ Yengeç +1 yıl Öyleyim tab.. pardon teşekkürler✨💫 Yorumla
Gizlikullanıcı130701 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Boğa +1 yıl Bir boğa burcu olarak yemek yemek yemek diyorum 😂 2 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 420 cevap paylaştı. Yemek insanıyım 🙃 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Şaşırmadım her daim aç olmamın bir sebebi olmalıydı 🤭🤭🤭
😄😄
Aşk istediğimiz doğrudur ama, Adana kebabına da hayır diyemeyiz.
Hislerime tercüman arıyordum ben de😄
Yiyecek istiyorum😋😋
Boğa yükselen akrep ay burcum aslan fulll yemek aşkla ilgim yok 🤣🤣🤣
Ahahs😄
Yiyecek insanı tabi boğalar aç oluşlariyla bilinir))
Aşk ama hiç biri valla istemiyorum ne aşk ne de yemek
Aşk istiyorum oğlak birinci sıra. Yok ben yemek istiyorum ama
Burcum kova ve evet biraz ask olsaydi fena olmazdi bataklikta gibiyim kimse yok
Aşk yerine dumanı üstünde Pirinç pilavını tercih ederdim 🤦
Görsele bakılırsa aşk istiyormuşum. Yanlış da diyemem bu kadar ara vermek yeterli bence.
Tabii ki de yemek. Bir Aslan burcu başka ne olabilir ki.
Kim uydurmuş ya bunu, ben yemeyi sevgilimden daha çok severim 😅
şimdi banyodan cıktım ev tam takır kuru bakır ucustan geldım hıcbırsey yok
Terazi
Aşk karın doyurmuyor. Yemek istiyorum aslında.
Hem aşk insanıyım, hem yemek. Unutmadan, "ağır" aşk insanıyım.
Aşk insanıyım.
Ama aşkı hakedecek kişiyi bulmak önemli.
Aşkta nasıl ilk sıradayız ya? Bi yanlışlık olmalı, yemek her şeyden önemli. 😂
Koç burcu bazı kızlar fazla aşk delisi oluyor. Aşkı o kadar büyütüyorlar, aşık olamadan kendilerini tüketiyorlar.
Yemek olsun Ben yemek yiyince aşktan daha mutlu oldugum kesin😄😄
Yiyecek aşkı var bende.
Bu benn
Pizza değilsin beni mutlu edemezsin 😂😂😂
Moodumuz budur😄
Aşkla yemek 😃
Olmazz 1 tane olacak😅
Ya bu yengeç için her ikisi de önemli ama 😄 Haksızlık
İyi tamam yengeçi kayırıyorum😂
Ne kadar da mütevazı... Sende yengeç olduğun için mi kayırıyorsun yoksa 🤨
Iıı şey buna cevap veremem😅
Al işte 😄
Ahahs😂
Bence bunların burçlarla bi alakası yok ama mevsimsel etkileri yüksek tutumsuzluk vs bilemeyiz
Aşk insaniyım. Yemek her zaman var. Hep aşk icin yaşadım.
Ya bremin bir kere whoffer var burgerden.. He bir de çiğ köfte
tabiki de yemek ayıpsın🤭
yemekmişş ama ikisi de değiliiim
ikizler dogru yemek tabi ki
Nerden biliyon
@Anoniemepersoon çünkü bende ikizlerim
Yemekciyim ben aşk karın doyurmaz.
Ben aşk değil yemekciyim
Tabiki yiyecek 😂😂😂
Aşk çıktı :)) yanı doğru gıbı
Aşk isterimmmm ama yemekten de vazgeçememkii 😂
Aşk İnsanıyım Tabikide
Yiyecek grubunda yer alıyormuşum
Aşk insanı ama yemek olmalıydı
muhabbet, derin, felsefe go brrr
Kova aşk diyor ama 😂
En güzeli yemek aşk neki 😏😏
Koç insanı hiç aşk insanı olur mu ya?
Yiyecek grubundayız ama aşk insanıyım
Aşk insanı demiş ama yemek verin bana aşkı boş ver
İnanmadığım aşkı arıyormuşum yine :d
Oyleymisim ama hiç degilim aslinda
Yemek için kurşun atar kurşun yerim
Yay aşk insanımı bu düzenlemede yanlışlık var 😂
Aşk imiş ama yemek istiyorum
Aşk diyor ama ben yemek isterim
Son 3 ay da aldığım kilolara bakılırsa yemek 😭
Yay aşk insanıdır çünkü sürekli darbe alır
Aşk insanıymışım ama yemek de olabilir:)
Çikolata ver bana :D
Al sana çikolatalı pasta🎂. Bu arada doğum günün kutlu olsunnn🥳
Sağ ol gıcık, pasta ile gel de bir pasta yemiş olayım :D
Pasta alırım ama hediye almam ona göre😄
Kabul, sen hediyeden daha değerlisin zaten gıcık :D
Öyleyim tab.. pardon teşekkürler✨💫
Aşk insanı diyor ama yalan bu
Boğa sanırım yemek
Aşkmış 😃✌🏼
Oğlak bu yüzden yemek
koç kavga ister 😂
Bir boğa burcu olarak yemek yemek yemek diyorum 😂