- Astroloji & Burçlar konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yıl#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Aslan diyeyim bakalım nasıl bir tahmin geliyor? #SunIsUp #Amazing #TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀12 Yorumla
Terazi+1 yılVe geldik aslan girl'e🥳
Sen bir aslan olabilirsin ama asla, asla bencil değilsin, asla nokta. Sen düşünceli bir insansın, aslan demek yardım severlik demek.☺️ sen duygularına önem veren bir insansın, ilgi görmek istersin her daim💃
Sen aslansın kendine güvenin tamdır yapamayacağın bir şey yoktur.
Yengeç+1 yılYorumların için çok teşekkürler aslan girl olarak gurur duydum💗💗💗💗
En İyi Cevaplar
Geç kaldım ama :D bişiler dersin belkiim
Terazi11 Yorumla
Terazi+1 yılNormal hayatında gayet mütevazi birisin, kibir yok ancak iş hayatında ya da eğitim hayatında hep en iyisine layık olduğunu düşünürsün çünkü sen tam bir kariyer ve yükselme kadınısın. Yani gözün yükseklerde
Başak burcuyum söyle bakalım 😄
15 Yorumla
Terazi+1 yılSenin her zaman bir b planın vardır, yani tüm çareler bitse bile senin bir planın olur, asla zayıf bir duruma düşmezsin böylece, zamaam zaman düşsen de hemen toparlanırsın, güçlü birisin sen☺️
Terazi+1 yılTanıyorum tabi marjinal girl🤗 bir baktım gitmişsin 😦 hemen mustiye koştum dedim yokk🤯 dedi o artık angel, yeniden hoş geldin 💃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Burçlara çoğunlukl hakimim ama birde senden dinyeyeyim. Ben akrep Burcuyum, benim bilmediğim bir özelliğimi söyle bakalım.
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen de hırs var, yani elini attığın şeyi ya başaracaksın ya başaracaksın. Ayrıca kolay kolay güvenemiyorsun herkesle hemen yakın temasta bulunamıyorsun.
Astroloji & Burçlar konusunda 307 cevap paylaştı. Terazi dicem çok kolay olacak yükselen boğa diyim 😂😂
14 Yorumla
Terazi+1 yılSen kararlı bir insansın, yani pembe mi mavi mi gibi zıtlıklara düşmezsin, anlayışlı bir insansın kesinlikle, bencil değilsin
Terazi+1 yılOlmağ😦
+1 yılAslan sakın liderlik deme yok çünkü egoist de değilim 😀 bunlar dışında ne kalıyor hadi bil😀
18 Yorumla
Terazi+1 yılBir aslan demek sadece liderlik demek astroloji de çıraksın demek😂
Ben ise kalfayım, ustalığa doğru gidiyoruz.
Sen insanlara karşı gayet ılımlı sıcak yaklaşan birisin, yönetici gezegenin sana sıcak bir hava katmış, bu yüzden ikili ilişkilerde kolay anlaşıyorsun, iletişim kabiliyetin iyi.
Aslan+1 yılIlımlı sıcak , ikili ilişki bunlar doğru fakat yönetici gezegenim değil Adana yani memleketim bana sıcak havayı katan 😂
Terazi+1 yılOoo anladım 👀😊
Aslan+1 yılNeden ikiz terazi burcun ikizler yükselen terazi diye mi?
Terazi+1 yılTerazi burcum, yükselen ikizler
Aslan+1 yılEn iyi anlaştığım burç terazi hiç anlaşamadığım burç İkizler bu nasıl bir karmaşa şimdi sayın astroloji uzmanı 😂
Terazi+1 yılOrta şekerli bir uyum demek😂🌺
Aslan+1 yılKahveyi orta şekerli sevmem budan ozaman 😂
Güneş Oğlak, yükselen boğa, Ay boğa ama ben balık olarak hissediyorum.
11 Yorumla
Terazi+1 yılMuhtemelen sen oğlak-balık geçiş döneminde doğdun değil mi?
Sen gayet azimli bir insansın, pes etmek sana göre değil.
- Astroloji & Burçlar konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bakalım boğa olduğumu biliyon obur yazma🤦🤣
22 Yorumla
Terazi+1 yılYok bea 😂
Sen tam bir sakinleştirici hap gibisin, yani üzülen zor zamanlardan geçen insanlara verdiğin tavsiyeler ile o kişinin bu zor zamanlarında iyi bir destekçisin🙏
Boğa+1 yılTeşekkür ederim aynen ben kötü gün dostu biriyim 🙏🙆🌼
+1 yılBuyrunuz yengeç🦀
22 Yorumla
Terazi+1 yılSen insanların baktığı bir şeye başka ve daha iyi pozitif bir açıdan bakarsın ancak kötü açıdan bakan insanlar olunca bu seni üzer, yani zaman zaman insanları kendin gibi iyi sanman seni yanıltıyor 😥😊
Yengeç+1 yılDoğru analiz ve doğru yorum🖤
Astroloji & Burçlar konusunda 357 cevap paylaştı. Burcum Kova yükselen İkizler 😃👯
22 Yorumla
Terazi+1 yılSen biri hakkında bir şey düşünürken içinden geldiği gibi söylersin, ne düşünüyorsan onu dersin, fazla şekile girmeden😌
+1 yılBeni biliyon minnoş 😂
22 Yorumla
Terazi+1 yılSenin azimli bir yapın var, pes etmek hemen yelkenleri suya indirmek sana göre değil, kısa süreli bir devrilsende kendini kolay toparlıyorsun.
Oğlak+1 yılEveettt ❤
+1 yıl41 - 41 olsun eşit olsun. Teraziyim
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen Aslan değil miydin jsjsjs neyse
Sen asla düz bakışlı bir insan değilsin, bir olaya farklı açılardan bakma özelliğin var bu yüzden kimi zaman insanlarla zıt düşüyorsun yani eğer bir konuda haklı isen onu kimin ne dediğine bakmadan savunursun
Terazi+1 yılYok be ben has teraziyim
- Astroloji & Burçlar konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bakalım ne diyeceksin 😏
13 Yorumla
Terazi+1 yılSen herkese kolay kolay güvenemiyorsun, ben hep şunu derim, bir akrep birine güveniyorsa o kişi gerçekten güvenilirdir. Yapılanı sen asla unutmazsın, ve eğer biri seni yani uyuyan yılanı uyandırırsa bunun sonuçlarına katlanır. Sen sezilerinde yanılmazsın, ayrıca kolay kolay şekile girmezsin, neysen o' sun.
Akrep+1 yılGel alnından öpeyim seni :)
Doğru
Terazi+1 yılTeşekkür ederim 😌
+1 yılSöyle bakalım İkizler
11 Yorumla
Terazi+1 yılSen gayet eğlenceli bir insansın kimse sana sıkıcı diyemez, ikizlersin çünkü, bunun yanında duyguların değiskendir, sinirlenirsin ama bu çok fazla sürmez, çünkü küsmek kavga kötü duygular sana göre değil,🤗
Terazi
Yukselenim
Yay12 Yorumla
Terazi+1 yılSen son derece eğlenmesini bilen birisin, özgürlüğüne fazlası ile düşkünsün ve kimse senin rahatını bozmasın istiyorsun.
- Astroloji & Burçlar konusunda 947 cevap paylaştı.
u +1 yılBoğa burcuyum yükselen akrep ay burcum aslan 😇
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen sabit ve asla değişmeyen bir insansın, hiç bir şartta savunduğun şeyden geri adım atmazsın😌
u Boğa+1 yılAynen öyle 😊🤞👍
+1 yıl=) zlo geldi seni dinliyor
12 Yorumla
Terazi+1 yılZlo sen kararlarında sabit bir insansın, sen boğasın, kolay kolay değişmezsin, neysen o'sun☺️
Boğa+1 yılKesinlikle 🤣🙏😇
Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Başak..
12 Yorumla
Terazi+1 yılBelki bir başaksın diye sana takıntılı ve belli kuralları var gözü ile bakanlar olacaktır ama sen asla takıntılı biri değilsin, aklına ve mantığına uyan şeyleri yaşarsın, ve sabit bir insansın, kolay kolay degişmezsin, herkese karşı neysen o' sun🤗
Astroloji & Burçlar konusunda 354 cevap paylaştı. Yengeç burcuyum dostum
12 Yorumla
Terazi+1 yılBazen zor zamanların olabiliyor, bu zor zamanlarında iç dünyana kapanıyorsun, dış dünyadan biraz uzaklaşarak ruhunu dinlendirmek istiyorsun. Çünkü kötü ve sahte olan her şey seni yoruyor.
+1 yılBaşak.
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen sorgulayıcı bir insansın, körü körüne inanmak sana göre asla değil, olan bir şeyin nedenini sorgularsın, sorgulamasan bile bir düşünürsün. Aklınla ona hüküm getirdiğin vakit, inanırsın veya inanmazsın, yani senin için akıl büyük bir süzgeç.
Başak+1 yıltesekkur ederim.
Olur olur Boğa burcu 😄
12 Yorumla
Terazi+1 yılEkonomiden anlıyorsun para konularında paran olmasa bile gerçekten ekonomiye kafan yatıyor. Para işleri sana göre.
Burç Terazi Yükselen Akrep
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen de yapılanı unutmamak var, evet belki affedersin ama hata yapanı asla unutmazsın. O hep bir yerlerde yazılı durur senin için.
16 ocak oğlak yükselen yay de bakalım
12 Yorumla
Terazi+1 yılÇok çalıştın, yoruldun belki de, ve biraz kafa dağıtmak gezmek tozmak gününü gün etmek istiyorsun. Hep iş hep hayat mücadelesi değil biraz da deli dolu güzel bir gün istiyorsun, tatil istiyorsun 😌
+1 yılikizler yükselen boğa nedir peki 🙂
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen çok ama çok meraklı birisin, umursamaz olmak sana göre değil, bir şey neden olmuş nasıl olmuş olay akışı senin ilgini çeker, meraklı birisin.
İkizler+1 yılVallaha bravoo 👏👏 hemde acayip meraklı ve araştırmacı biriyim gözlem takip yaparım peki başka hangi durum var 🙂
+1 yılAkrep yükselen akrep.
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen bir şeyi yapıyorsan karşındaki kaşınmıştır. Yani sana bir yanlış yapılıyorsa kimse senden susmanı beklemesin. Sen biraz uyuyan yılanı uyandırırsanız, sonuçlarına katlanırsınız sözüne yakınsın.
Akrep+1 yılDoğru diyorsun :)
İkizler burcuyum ve yükselenim terazi.
12 Yorumla
Terazi+1 yılBazen ne yapacağını ne hissedeceğini bilmiyorsun, bu kararsızlık seni yoruyor.
Ee hadi buyur bakalım. 19 Nisan Koç
12 Yorumla
Terazi+1 yılÇabuk sıkılan bir insansın, hele ki karşında ki insanla aynı dili konuşamıyorsan ondan kısa sürede sıkılır ve gidersin.
- Astroloji & Burçlar konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılYay burcu
22 Yorumla
Terazi+1 yılSen dobra bir insansın, seviyor musun? seviyorum dersin, nefret mi ediyorsun? Nefret ediyorum dersin, kimseden korkun yoktur, kimseye de kolay kolay hesap vermezsin😌
- +1 yıl
Teşekkür ederim tatlım aynen öyleyim 😎
+1 yılKova
22 Yorumla
Terazi+1 yılSeni ilk başta görenler soğuk sanabilir ama sen tanıdığın insanlara bal tadında bir insansın 🌺
Terazi+1 yılTeşekkür ederim. Evet, bu böyle
+1 yılBaşak 🌾
21 Yorumla
Terazi+1 yılSenin yaratıcı bir ruhun var, yani düşününce güzel işler ortaya çıkarıyorsun. Belli bir zevkin var.
+1 yılYengeç
22 Yorumla
Terazi+1 yılSen hislerinin insanısın, sezilerin ne hissettiğini önemli senin için. Kararların da kalbine ve hislerine önem verirsin.
Yengeç+1 yılKesinlikle
+1 yılyengeç
12 Yorumla
Terazi+1 yılFazla gürültüye patırtı ya gelemeyen sakinlik ve huzur isteyen birisin
Yengeç+1 yıldoğru
İkizler Burcuyum
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen hızlı bir insansın pratiksin yavaşlık sana göre değil, ayrıca tüm iyi haberlerin tez olmasını istersin fazla beklemekte sana göre değil
Kova ♒
13 Yorumla
Terazi+1 yılSen çok meraklı bir insansın,
Terazi+1 yılBaktım geri döndüm sorabilirsin
Oğlak ama beni çözmek zordur
12 Yorumla
Terazi+1 yılBütün oğlaklar beni çözmek zordur der, çünkü siz duygularınızı herkese belli etmezsiniz, sende öyle, zayıf duruma düşmemek herkese duygularını açmazsın, bu yüzden seni herkes çözemez
+1 yılBalık
11 Yorumla
Terazi+1 yılSende sorgulayıcılık var, bir şey aklına mantığına uymuyorsa onu asla körü körüne kabul etmezsin, sorgularsın, nedenini bilmek istersin.
Aslan
11 Yorumla
Terazi+1 yılSen gezmeyi tozmayı çok seviyorsun bir sahil havası bir yürüyüş seni dinlendiriyor, eğlenceli ortamların insanısın, sıkıcı olan hiç bir şeye uzun süre katlanamazsın
+1 yılKoç♈
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen sahiplenici bir insansın , değer verdiğin her şeyi gözetirsin sahiplenirsin
Koç+1 yılEvet sonra kıskançlıktan ölürem 😅😑
Kova
12 Yorumla
Terazi+1 yılSenin için akıllı ön planda , mantığına uymayan hiç bir şeyi kimse sana kabullendiremez, ayrıca meraklı bir kişiliğin var, araştırmacı bir yapın var, yani sorgulayıcı birisin, ayrıca rahatına çok düşkünsün😌
Astroloji & Burçlar konusunda 481 cevap paylaştı. Oğlak efendim 😊
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen tüm yaşanan kötü olaylara rağmen umudunu kaybetmiyorsun, bu da seni güçlü bir insan yapıyor, sen azimli birisin kolay pes etmezsin.
+1 yılKeçi burcu var mı varsa ondanim
12 Yorumla
Terazi+1 yılSende tipik bir keçi Burcu özellikleri görülmekte, öncelikle çok inatçısın savunduğun şeyden dayın gelse vazgeçmezsin, ayrıca hızlı bir insansın onu farkettim, yoruma anında cevap yazıyorsun, sen aslında çok sıcak birisin ama hayat seni her şeyden nefret etmeye itmiş 😐
Oğlak+1 yılYaa evet Azman hayat bu hale getirdi
Yengeç
11 Yorumla
Terazi+1 yılSen sezileri güçlü bir insansın ayrıca güvenilir ve kolay kolay yalan söylemeyen birisin
yay :)
11 Yorumla
Terazi+1 yılSen keyfine çok düşkünsün, paşa gelse rahatını bozamaz , paşası gelse sana hesap soramaz, kimseden çekinmeden hayatını yaşayan renkli bir insansın.
- Astroloji & Burçlar konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılAkrep
11 Yorumla
Terazi+1 yılSen yeniliklerin insanısın, yani yeni olan her şeyi seversin, ayrıca meraklı bir insan olduğun kesin☺️
Kova
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen duygusallığa kapılıp insanların gözünde zayıf gözükmek istemezsin, sen aklını kullanıp insanların bir adım ötesine geçmek istersin.
Yengeç
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen kolay kolay yalan söyleyemeyen birisin, kimse mümkün mertebe senden yalan söylemeni ihanet etmeni beklemesin🌷
Astroloji & Burçlar konusunda 571 cevap paylaştı. Kova.
12 Yorumla
Terazi+1 yılSenin için duygulardan çok aklının seni nereye götürdüğü mantığın önemli, bu yüzden kararların da aklını kullanıyorsun daha çok. Mantığına uymayan hiç bir şeyi asla kabul etmezsin.
akrep
12 Yorumla
Terazi+1 yılSeni zayıf düşürmeye çalışırlar ama sen asla yıkılmazsın, güçlü bir kişiliğin var.
Aslan
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen kıpır kıpır birisin, öylece oturmak sana göre değil, sen aslansın sana renk lazım, heyecan lazım🎉
İkizler
14 Yorumla
Terazi+1 yılKararların da var biraz tutarsızlık, beyaz bir gömlek alırken aniden aklın siyaha kayabiliyor ama kasa da kendini mavi bir gömlek alırken buluyorsun, yani tam olarak ne istediğini bazen sende anlamıyorsun.
Terazi+1 yılKararsız demeyelim ama güzel olan her şey senin duygularının anlık değişimine yol açıyor.
Kovayım
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen keyfine düşkün bir insansın, mümkün mertebe huzurumu bozmasınlar salsınlar beni modundasın, sen insanların zor zamanlarında iyi bir destekçisin 🤗
+1 yılYay..
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen en başından rahat bir insansın, oluruna bırakırsın olursa olur, olmazsa olmaz, işte bu da senin fazla kendini üzmemene sebep olur. Kendine saygın var en önemlisi, sevmediğin bir özelliği kolay kolay sergilemezsin 🌷
Yay+1 yıl😊 doğru teşekkürler
+1 yılYengeç burcuyum.🦀🌼
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen sakinliğin insanısın, elinde sıcak sütlü kahven, yanında kitabın, sessizlik huzur... Millet isterse dışarda birbirini yesin, yeter ki bana dokunmasınlar modundasın ☕😌
Yengeç+1 yılKesinlikle öyle.👌😄
+1 yılOğlak burcuyum
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen maneviyatçı bir insansın, yani senin için önem arzeden değerli olan bir şeyi kolay kolay unutmazsın...
Oğlak+1 yılEvet :)
+1 yıl10 bin borcum var
14 Yorumla
Terazi+1 yılKoç burcu musun?
Koç+1 yılHayir
Terazi+1 yılBurcunu diyeydin de özelliğini diyeydim 😂 borca bakılırsa boğa burcu değilsin 😐
Koç+1 yılÇok gizli😄
+1 yılYay burcu
12 Yorumla
Terazi+1 yılSıradanlık sana göre değil, sen tanınmak istiyorsun, ünlü olmak istiyorsun. Ruhunda bu var zaten😎
Yay+1 yılVay canına ben şok öyle bir izlenim uyandırdıysam ne mutlu bana ben mütevaziyim aslında :) kendi halimde takılıyorum öyle
Başak
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen titiz değilsin, sadece temiz görünmeyi seversin😊
+1 yılTerazi
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen pek ev insanı değilsin, gezmek tozmak seyahat etmek insanısın🌌
Terazi+1 yılbiraz yanlış evde kalıyorum daha çok çünkü ama gezmek tozmak seyahat etmek iyidir ancak benim onu için pek imkanım yok, evde sıkıldığım oluyor o yüzden biraz doğru diyebilirim
Terazi
11 Yorumla
Terazi+1 yılGüzel sanatlara ilgin var, estetik açıdan güzel olan her şeye hayran kalırsın. Yani güzel sanatlardan ilgilenmesen bile anlayan birisin🤗
+1 yılAkrep ,,
12 Yorumla
Terazi+1 yılSenin kendine güvenin var, bir şeyi istersem yaparım diyorsun, kimi zaman uğraşasın gelmiyor ama eğer istersen başarabileceğini düşünüyorsun 💪
Akrep+1 yılTeşekkür ederim ❣
+1 yılİkizler burcuyum ✨
12 Yorumla
Terazi+1 yılSenin müziğe bir ilgin var, seviyorsun güzel sanatları, ve gayet yerinde bir enerjin var🎉
İkizler+1 yılDoğru tespitler, teşekkür ederimm 🌸
+1 yılKoçç
12 Yorumla
Terazi+1 yılSen aceleci birisin, yapman gereken çok iş var ve fazla uzun, sıkıcı olan şeyler seni yorar. Vaktin sana lazım ve bu da çoğu zaman acele davranmana yol açıyor.
Koç+1 yılKesinlikle doğru
Güneş Aslan, Yükselen Başak, Ay Başak :(
12 Yorumla
Terazi+1 yılKalbini dinledikçe üzülüyorsun, bu yüzden artık biraz daha aklını dinlemelisin.
- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat