Ama artık dış görünüşümün övülmesi yetersiz geliyor, bu yüzden biraz da burcumu övün.
Yükseleni ikizler, aslan kadını burcu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ama artık dış görünüşümün övülmesi yetersiz geliyor, bu yüzden biraz da burcumu övün.
Girişimci yapıları ve pratik zekâları sayesinde zor işleri rahatlıkla başarabilirler. Daima neşeli ve enerjik olan aslan burcu kişiler; yükselen ikizlerin etkisi sebebi ile bazı zamanlarda değişken ruh hallerine bürünebilirler. Eksik gördükleri kişileri; ağır ve sert bir üslupla eleştirebilirler. Yüksek enerjileri sayesinde her zaman aktif ve ilerici kişiliğe sahiplerdir.
Yönetici ruha sahip olduklarından dolayı insanları kolaylıkla idare edebilirler. Giriştikleri her işi başarı ile yapmak ve takdir almak için sürekli çabalarlar. Daima büyük hayaller kurarlar ve bu hayallerini gerçekleştirmek adına sosyal hayatlarını ikinci plana atabilirler. Gezmeyi, eğlenmeyi ve çılgın aktiviteler yapmayı severler.
Cevap
3Cevap
Çok garip bir ikili olmuş. Aslandan asla hazzetmiyorum o yuzden aslanin olduğu yerde hangi burç olursa olsun kötüdür benim için
Sensin garip
Kölen olayım mı sabah akşam överim hizmet ederim havlarım egonu okşarım hep üstümde olursun eziklersin beni dgklhkl
Olma, sağolasın.
ful çene olurlar herhalde
Yetersiz görüş
Osbirci dayım nickine gurban olayım senin 😍😍
Taş gibisin eminim ki gorusel mi
Eyvallah yeğenim, eyvallah.
Görüşmek diyorum seni merak ediyorum dayii 😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar