Aslan burcu bayanı hakkında düşünceleriniz neler? :$ (;
Birde hatalarını derseniz aslan burcu kadını ile alakalı, ders çıkarmak isterim. (;
Birde hatalarını derseniz aslan burcu kadını ile alakalı, ders çıkarmak isterim. (;
hataları: bir iki güzel söz, iltifat aklını başından alır gider... birde hakimiyet kurmayı sever bunun için elinden geleni yapar.. ayıp ayıp! :D
aslan kadınını severim. sorumda bununla ilgili bakar mısını gizli?
https://www kizlarsoruyor. com/ask-iliskileri/q2148239-aslan-kizlari-ne-zaman-vazgecersiniz
Bir aslan erkegi olarak aslan kadini iyidir diyorum.
Kotu tarafimiz yok bizim:)
Dimi :$ (;
Birde rakip olarak Akrep'i görüyorum, ne dersiniz? Başka burç yok bence.
(, O halde bende bir Aslan olarak, burçdaşımı en iyi cevap seçeyim. (;
(, O halde bende burcdaşıma rica edeyim. (;
İste bir aslan kadini; Nazik,guclu saglam kendinden emin ve akilli :) Aslan kadini kimsenin himayesinde olmak istemez lifer kendisidir kimse onu yonlendiremez dogruda yapsa yanlista olsa elini masaya vurum dedigin arkasinda durur. Aslan kadinina birsey katmaya luzum yoktur o kendi basina kendine hayran birakabilir hayati cennete cevirebilir cehennemde yakabilir aslan kadini kendini sever iyikide sever ona yakisan budur. Aslan kadini guven veren bir anne ve herseyiyle guclu bi
Anlastik o zaman :)
Teşekkürler beyefendi. (:
Sizede efendim.
Aslan burcuyum kötü özelliklerim çok fazla aşırı merhametliyim bu bana zarar olarak dönüyor. Önsezilerimde asla yanılmam. Sulu insanları hiç sevmem ama üstünlük taslama gibi kötü yanlarım yok yükselenim boğa burcu fazlasıyla kendi halimdeyim .
aslan burcuyum her ne kadar lükse düşkündür deselerde burcumla gurur duyuyorum
Cevap
15Cevap
kendisi her erkeği tavlayabileceğini sanan bir ameledir.kendince hareket etmeye çalışır ancak bir kedi kadar tırsaktır.höt dedin mi pusar.bol bol yalancıdır.ancak fazla sallamıyorum tabii ki.ünkü zaten kendisini fazla da sevmiyorum.ne mal olduğunu iyi biliyorum çünkü.bunları hükümranlığım altına almayı severim ben.bilgiçlik yapmaya kalkışıp öne çıktığında tepesine bir indir tamamdır. ; )
Çok ağırdı sözleriniz. ;(
hakikat bu.yanımda bilgiçlik yapan insanları sevmem.hele ki bana ne yapacağımı söylemeye başlarsa onu yararım.haa ben söyler miyim kimin ne yapacağını?evet maalesef benimde öyle bir huyum vardır. : ) burçlara pek inanmam ancak bende bir oğlağım ; )
eski sevgilim..
yüzlerinde genelde belirgin bir işaret olur aslan burcu kadınlarda, sende de var mı, doğum lekesi, ben falan :)
benim en nefet ettiğim özellik çok kolay vazgeçebilmeleri. çok çabuk sıkılabiliyorlar, başlarına buyruk davranıyorlar çoğu zaman. zevklerine düşkünlerdir anlayacağın..
( benim en nefet ettiğim özellik çok kolay vazgeçebilmeleri. çok çabuk sıkılabiliyorlar, ) Bu düşünceniz bende de var. Ama leke vs. bende yok. (:
genel olarak aslan burcu kadınları aynı oluyor. o özelliklerini sevmiyorum ben, o yüzden açıkçası aslan burcu kadınlara yaklaşırken hep temkinliyimdir :)
(: Evet bende çabuk sıkılıp, vazgeçebiliyorum. Ama sevmiyorum bu özelliğimi. ;((((
aslan kadınını bır konuda eger yapmam dıyosa uzerıne cok gıtmıyeceksın gııtıkce uzerıne nefret eder :) o konudan:D
(:
bakimli güzel olurlar dis görünüse önem verirler... onlara yapilan hatalari kötülükleri unutmazlar.. kin tutarsan tutmamaya calis..affet gitsin
aslan kadınını eger kendıne asık edersen gecesı gunduuz senle gecer ve senı yataktada bataktada heryerde mutlu eder:D
batak önemli !
doğrudur!!!
Aslanım.
Bir insanı yıldıracak tüm silahlarla donatılmış gibiyim, bir ömrü kıtır kıtır yiyebilirim.
Çak (;
çok bencil
herşey benim dediğim gibi olsun ister
üstlerini bile kendisine itaat etmesini bekler
hayatta çekilir gibi değiller...
hele ki ikizler için
;((
valla bana ters geldi.
başkaları ne düşünür bilmem
fakat şu itaat etsinler isteklerini atmadıkları sürece ıh ıh .. onlar yaşınılmaz insanlar benim için
Haklısın karakterimden biliyorum.
ama yukarıda kötü yanımız yok diyeni beğenmişsin :D
Ama sonuçta o biziz, yani şimdi kendimizi kötülemenin faydası olmayacak ki. Ayrıca her insanın kişiliğinin aynı olmasını bekleyemeyiz ki. (;
ben ikizlerim
dengesizim :D
bak gerçekler kabul edilebiliyor
E bende kabul ettim zaten. (: Haklısın dedim. Ama ne olursa olsun insan iyi ya da kötüde olsa kendisini sevmeli. O yüzden diğer kişiyi seçtim. (;
yine bencillik ::)
(;
aman Allah korusun 100 metre yakınıma yaklaşmasın soru sormak için bile olsa
;(
Ben seviyorum Burç özellikleri olarak daha anlasamadığım çıkmadı :)
googledan aratrsan bulursn yeternce bilgi var zaten ;)
Çok yardımcı oldunuz mersi, hiç aklıma gelmemişti. Alemsiniz valla. ((;
ee ama şimdi o bilgiler uzun hanfendi ne yazalım burayı dolduralım boşuna :)) ben size iyilk yapıyorum ;)
ben vucuduna bakıyorum güzelse aslanıda güzeldir kaplanıda:)
Aslan burcu kadını çok gaz çıkartırmış. Valla ben astrololololojinin yalancısıyım. Hatta bir efsaneye göre her yıldız kaydığında bir aslan burcu kadını osururmuş. Ben demiyorum, astrololololoji diyor.
Sizce sorum edepsizlik boyutunda mıydı ki, siz böyle edepsizce yorum yaptınız?
Yav ablacım edepsizlik mi ettim? Ben astrolololoji yalancısıyım. Yıldızların ve Merkür'ün mağduruyum ben. Aaaa, lütfen iftira etmeyin!
Venüs Neptün'e yaklaştı zaten, sinirliyim.
Aslan burcu kadını sakat
Neden?
hep bir üstünlük saglama falan
Şu an başımda var bitane (= Fena mı Çok fena :)
(;
Aslan gibi maaşallah...
iyi olurlar, aslan gibidirler:Pp
Aslanim aslan kadınını severim.
bende aslanım
Bi akrep değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar