bir arkadaşım var çok sever böyle şeyleri dedi sana da baktıralım ben fala falan hiç inanmam ama bu farklı bir şey sonuçta bana özel, sizce inanmalı mıyım? eşimle aram çok iyi değil ama boşanmayı düşünmemiştim hiç
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGaybı yalnız Allah ve Allah'ın bildirdikleri bilebilir. Ama bazı falcılar var cinleri kullanıyorlar. Cinler geçmişi biliyor ama geleceği bilmiyor. Mesela sen sürekli eşinle tartıştığın için falcıya gittiğinde kullandığı cinler bu falcıya gelip bu kadının eşiyle arası iyi değil sürekli kavga ediyorlar diye haber veriyor. Falcı da burdan yola çıkarak senin eşinle aran iyi değil. Geçenlerde yüksek gerilimli bir tartışma yaşamışsınız. İleride kocandan boşanacaksın diyor. Yani burada boşanacaksın cümlesi tahmin sadece. Ve kendisi de Allah'ın yasakladığı bir eylemi yaptığı için en ağır günahlardan birine giriyor. Hem bakan hem de baktıran çok büyük günah işledikleri için tövbe etmeleri gerekiyor
https://www.youtube.com/embed/JnBV1KRChHQ00 Yorumla
+1 yılGeleceği sadece aşırı detaylı inceleme ile tahmin edilebiliyor ve ortalıkta astroloğum diyen çoğu kişi o kadar detaylı bilmiyor. Söyle 10 dakika inceleyip bunu dediyse zaten uydurma, ikincisi aşırı detaylı incelemeler bin TL den başlıyor diye biliyorum ki sizin ki muhtemelen üstün körüdür inanmanıza gerek yok. Detaylı inceleme bile olsa bu kesinlik değil sadece olasılıktır, kaderinizi siz belirlersiniz.
00 Yorumla
+1 yılAstroloji fal değildir o kişi sana direkt olarak bosanacaksın demesi de yanlış olmuş astrolog değildir o falcı olabilir çünkü astroloji doğum haritası belirli hesaplamaları var onlara göre bakılır hesaplanır basit değil ama şöyle bir durum vardır mesela haritan da ilişki noktasında evlilik evinde kriz noktaları sert açılar vardır burdan yola çıkarak söylemiştir o aşamada bir şey yaşarsın kriz gibi ama bunu biliyorsan ve farkındalıklı olursan o açıları yumuşatmak değiştirip dönüştürmek senin elindedir
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
123
Cevap
94Cevap
+1 yılBöyle saçma işlere devam et sen , hayır anlamıyorum yok 2021 yakında 2022 olacak ve hala batillara inanıyorsunuz yazık.
Bunlar para tuzağı uzak dur , bunlar seni yönlendirmeye çalışan insanlar.
Şimdi ne olacak biliyor musun?
Sen bu soruyu sürekli düşüneceksin , ve kesinlikle o astrologa da kocanla aranın kötü olduğunu söyledin söylemedi ise zaten şu an da onun etkisi altındasin kendine diyorsun ki ya kadın haklı kocamla aram kötü , bosanirsin da dedi sen bunu uzun uzun düşündün ve bu beyninde yer edindi sen bu zihniyette olduğun için her şey kötü gitti ve en son boşanacaksiniz ❗❗
Böyle canım inanma kocana da iyi bak bazen sen alttan al bazen o gül gibi geçin git.
Bu gün kocan dan bosandigini gören , boşandıktan sonra da sana koca bulur 😂.
Sen bosanirsin sonra buna gider wowww boşandım haklı çıktın 😱😱
Sonra dan diyecek kadar senin daha iyi bir adayın olacak sonra da bunun çevresinden evlenmek isteyen biri seni takip edecek araştıracak ve karşına cikacak biraz sohbet muhabbet ve sen diyeceksin ki
Woowww dediği çıktı 😱😱
E sonra gerisini zaten biliyorsun 😈10 Yorumla
+1 yılAstrologların, falcıların alayı boş sallar ve insanlar onların sallamasını duyduktan sonra bir düşünür ve astrolog haklı çıkar. Yani şunu diyorum sana astrolog boşanacaksın demese aklına boşanmak gelmiyorken dedikten sonra aklına kazınıyır ve eşinden şüphe etmeye başlıyorsun bir müddet sonra. Örneğin eve geç geliyor acaba neden geç geldi diyorsun ya da çalıştığı yerdeki kadınla konuşuyor gereksiz kıskanmaya başlıyorsun ya da onun seni sevmediğini düşünmeye başlıyorsun sonra kocana bunları yansıtınca kocan bir müddet sonra bunalıp ayrılıyor sen de diğer arkadaşlarının yanına gidip "bu astrolog boşanacağımı bilmişti" deyip arkadaşlarını o astrologa çekiyorsun. Olay tamamen bundan ibaret.
96 Yorumla
İkizler+1 yılAklıma Leonarda Cianciulli' yi getirdin.
Terazi+1 yılAklına nasıl o geldi ya 😅
İkizler+1 yılHmm her şey onunda bir fal ile başlamıştı...
Kova+1 yılGalileo Galilei'nun başındaki harfleri değiştirince Halil mi oldu 😅
Terazi+1 yılO kadar ayrıntı bilmiyordum şimdi demek istediğini anladım @Haylazşapka
Terazi+1 yıl@UfkunÖtesi aynen öyle yaratıcı bence 😅
+1 yılBen fala inanmam diyorsun, sizce inanmalı mıyım diye soruyorsun. Böyle ikilimlerin olduğu bir şeye niye inanıyorsun. İnançta şüphe olmaz, olursa inanç değildir. Kaldı ki fal (ağzımızda tüğ bitti) BATIL İNANÇTIR. Yani gerçek dışı inanç. Astroloğun dediğine bakarsak Astrolog Allah'ın yanından inen biri olmadığına ve melekler bile bir saniye sonrasını bilmezken astrolog ta bilemez. Ayrıca aman astrolog bunu dedi diyip buna inanırsan bedenin ssni boşanmaya hazırlar ve bir bakmışsın boşanmışsın. Yani kafaya takmayacaksın yoksa buna o kadar inanırsın ki gerçekten boşanırsın.
31 Yorumla
Aslan+1 yıl👏👏👏
+1 yılİnan inan, hatta hiç vakit kaybetmeden dava aç sen onu boşa. Ona fırsat verme. Astroloji bilim evet, ama Astrlog diye geçinenlein hepsi bilim insanımı derseniz, elbette değil.
O yüzden bu Astrloğa şöyle içten bir * deyip geçeceksin. Amaaa yok sen zaten niyeti bozmuşsan ve bahane arıyorsan kimsenin bir şey demesine gerek yok zaten er geç boşanırsın..04 Yorumla
Yengeç+1 yılAstroloji bilim değildir...
Yengeç+1 yılHocam görüşüne saygı duyarım, ancak astronomi bir bilim dalıdır. Ve bu bilim dalının ilgi alanları kapsamındaki verilerin bütünü de Astrolojik bilgilerdir. Elbette kapsamı, kendine "Astrolog" diyen şaklabanların lanse ettiğinden çok daha nitelikli ve bilimsel..
Yengeç+1 yılAstrolojinin bir bilim dalı olduğunu ilk defa sizden duyuyorum... Hangi üniversitede bölümü var? Okusam iş bulabilir miyim?
Yengeç+1 yılKardeş sen daha okuduğunu anlayamıyorsun. Bilim dalı olan Astronomi, Türkiye'de bölümü yok, olsa da mezunları iş bulamaz çünkü Türkiyenin bu alanda hiçbir faaliyeti yok. Ama sen bu kafayla tıp okusan yine iş bulamazsın. Sana söyleyeceğim tek bir şey var o da bir özdeyiş. "Etme cahil ile sohbet küstürürsün silme cam kırığıyla totonu kestirirsin" Haydi şimdi güle güle cadde bebesi..
+1 yılYarabi yarasululahhh... camdan atla diyor.. atlasam Mi? Hayir kizim tabikide hayir :) sakin inanma.. birekere o astrology sahte be Astronomie Ile farki var! Birekere senin burcun yullarca binlerce yil once baskayda.. peygaberzamaninda mesala ben dogdum ya nisanda boga diyorlar da ben yillar once boga degildim.. kayiyoruz... yildizlarda ;) ve sen nolursun Su fal islerini birak zarar gormeden once... :)
00 Yorumla
+1 yılİşte Allah bir şeyi yasaklıyorsa bir sebebi var ki yasaklıyor.
Şimdi sizin içinizde sürekli olarak bu şüphe yerleşecek ve aranızın iyileşeceği varsa da insan psikolojisinde var olan "kendini gerçekleştiren kehanet" olgusu sebebiyle boşanacaksınız.00 Yorumla
+1 yılAstrolog eksik söylemiş ya da sen eksik anlamışsın
Bu kesin olacak diye birsey yok
Şöyle demek daha doğru olacaktır :
Eşinle boşanma ihtimali olacak ama senin ve eşinin ortak irade ve karari sonucunda ya bosanacaksiniz ya devam edeceksiniz
Ya bu sadece bir ihtimal kesin değil00 Yorumla
+1 yılallah aşkına bilime inanın hurafelere değil allah akıl vermiş nden s a l a k ç a şeylere inanıyorsunuz
burçlar fallar rüyalar yok yahu. 4000-5000 yıl önceki şeylere inanmanız akıl karı değil lütfen yapmayın
bu kadar cahillik sizi utandırmıyor mu hiç mi onurunuz sarsılmıyor01 Yorumla- +1 yıl
şu videoyu lütfen sonuna kadar izle
bu bizim çok değerli bir profesörümüz fakülte eğitimcimiz
www.youtube.com/watch
Evet bir kişinin yıldızlarım konuma bakarak sana ( Sözde geleceğini görmesine ) bu söyledikleri için üstüne senden para almasına bende inanmalısın akılini bu düşünceler ile doldurup güzel evliliğini bitirmelisin sonrasında tekrar gidip bu şahısa daha çok para verip evet söylediklerin çıktı demelisin :)
00 YorumlaYa böyle şeylere kafanızı takip kendinizi üzüyorsunuz
Yazık günah
Gelecekten haber vermek yalnızca Allah'ın işidir başka kimsenin değil
O astrolog çok biliyorsa kendini zengin edecek sizleri yolma olayından vazgeçip astroloji ile hangi hisse napar onu öğrenip zengin olsun
Ahlaksız bunlar
Bana denk gelse kafasında paralarım o kağıtları çubukları vs
Git eşine sarıl
Olumlu bak olumlu olsun
Allah'a sığın böyle mallarla ugrasma00 YorumlaMuhtemelen senden arkadaşından sinyal almış kocanla aranın bozuk olduğuna dair direkt sallamış inanma gitgitde boşanma fikrini kafana sokarsın ister istemez. Bu pembe fil düşünme demek gibi sen boşanmayı aklına getirirsen bir süre sonra gerçeğin olur o yüzden ciddiye alma umursama
00 YorumlaGeleceği sadece aşırı detaylı inceleme ile tahmin edilebiliyor ve ortalıkta astroloğum diyen çoğu kişi o kadar detaylı bilmiyor. Söyle 10 dakika inceleyip bunu dediyse zaten uydurma, ikincisi aşırı detaylı incelemeler bin TL den başlıyor diye biliyorum ki sizin ki muhtemelen üstün körüdür inanmanıza gerek yok. Detaylı inceleme bile olsa bu kesinlik değil sadece olasılıktır, kaderinizi siz belirlersiniz.
00 Yorumla
+1 yılTamamen doğru çıkmasa bile boşanma yoluna girecek olabilirsin.
01 Yorumla
Başak+1 yılYalan
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliligin yolunda gitmiyorsa bunu düzeltmeye odaklan. Eğer yinede olmuyorsa boşanmaktadır fayda vardır. Bende şu an o yoldan gidiyorum. Yıllarca uğraştım artık bıktım. Tek taraflı olmuyor hiç birsey. Eğer eşinle his boşanmaya bile dusunmediysen bu iyi bir işaret aslinda ynai hala ümit var. Eşinle otur konuş, gerekirse dıştan yardım alın. Piskolog ya da aile büyükleri de olur. Sorunlara odaklanmayip çözümlere odaklanın. Ne olursa olsun asla kendinizi üzmeyin.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
Yani bunlara gidip bu şekilde lafa karıştırmanın ne alemi var? Birinci Asla inanmıyorum. İkincisi aklınızda olmayan şeyleri içinize düşürüp vesveseye yol açmış.
Çok gereksiz şeyler.
Aklınızdan çıkarın şunları bence...00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 406 cevap paylaştı.
s +1 yılİlgisi var ile bu işlerden anlar farklı şeyler. Benim de ilgim var ama %100 anlarım diyemem asla. Ki birisi kuzenimin doğum haritasına baktı 2 kez evleneceksin dedi kız 40 yaşına geldi bi kez bile evlenmedi😅 bu tarz şeyler inanmayıp eğlenmelik
01 Yorumla
+1 yılFal bence bir varsayım, olma olasılığı olan bir durumu görmek. Ancak kişi geleceğini, alın yazısını değiştirebilir aslında bir yandan,öyle düşünüyorum. Demek istediğim, nasıl olmasını istiyorsan öyle yap. Boşanmak ya da evli kalmak ikinize bağlı...
00 YorumlaHaritalarda sadece uyum kriterinden gelen ihtimallerden bahseder. Eşinizle hayatınızın 24 saatini görsem ben daha kesin sonuçlar söylerim size. Bazı psikolojik testler astrolojiden çok daha iyi cevap veriyor.
00 Yorumla
+1 yılAstrolojiyi bu kadar ciddiye almayın. Astroloji en fazla sadece ortamlarda kişilerle muhabbet etmek için kullandığınız bir şey olsun, hayatınızı astrolojiye göre şekillendirmeyin.
10 Yorumlaİnan tabi para verdin sonuçta zebil mi olsun. Astronot sonuçta boru değil. İnanıp inanmamak arasında kalıp yuvayı noktalamayı düşündüren bu kafaya yazık eşine yazık boşa verdiğin paraya yazık
10 Yorumla
+1 yılAynı durum benim de başıma geldi yaa, hem de daha evlilik arefesindeyim. Nasıl moralimi bozdu, çok kotu şeyler söyledi gelecek için. İnternette oturdum doğum haritası gerçek midir diye araştırırken bunu gördüm, artık ben de inanmiyorum kesinlikle içimi rahatlattınız :)
01 YorumlaGaybı bilen Allah’tır.. Şu yaşında evleneceksin, kocan zengin olacak, 3 yıl sonra boşanacaksın, ölüm sebebin kanser olacak gibi şeyler hepsi hikaye.. Bilki yaradan senin için en hayırlısını ve en güzelini nasip etmiştir.. Doğum haritası, fal, medyum bunlara çok inanmamak lazım..
00 YorumlaBence dikkate almalisin. Açıkçası ben doğum haritası na önem veririm fal batıl inanç tan çok daha farklı. Eğer doğum saatini biliyorsan normal googlede bil çıkar haritani az çok seni anlatır. Ve iyi kötü geliştirmeli dediği yönleri oku uyarsa dikkate al. Çünkü bende inanmazdım ama artık bir tık dikkate aliyorum. Ama psikojimi bozacak kadar da kaale almıyorum. Sonuçta geleceği bilmek okadar da güzel değil. Heyecan vermez.
01 Yorumla
Yengeç+1 yılKDĞAKDGMWİWĞFMSM
Direkt olarak inanmak yerine sorgulamayı tercih etmelisin. Astroloji yol gösterici görevini görür çünkü. Eşinle bunu paylaşmalı ve bahsettiğin sorunlara çözüm aramalısın. 👌🏼
00 Yorumlaİnanırsan boşanırsın
İnanmazsan boşanmazsın bu kadar net çünkü inanırsan her şeyde bir şüphe ve bir sorun ararsın zamanla bu seni başka şeylere iter en sonunda biter iş inanmakla başlar zaten00 Yorumla
+1 yılYa aga slkmısın sen akslskşsls Allah mı peygamber mi tövbe tövbe beni dinden çıkartıcan şimdi te allahım ben sana rüyamda kocan seni aldatıyor desem boşayacan mı tamam boşa kocanı gel bana
00 Yorumla
+1 yılYıldızname diyorsan o Kuran'da da geçiyor bildiğim kadarıyla ama insan kaderine birazda kendi şekil verir
10 Yorumla
+1 yılİnanma böyle şeylere olacağı varsa zaten olur ama geleceği Allah'tan başka kimse bilemez kafanı kurcalamalarına izin verme
10 YorumlaŞimdi şöyle bir mal düşün kendini milyarlarca insanın geleceğini görüyor sanması ve buna inanan başkaca koyunlar. Ne içiyorsunuz siz.
10 Yorumla
+1 yılYa hiç boşanmazsanız. Astrolog ne diyecek bu duruma :)
10 YorumlaÖyle insanlara direk tokat at geleceği gerçekten görüyor ise elini tutar zaten engel olur
22 Yorumla
Yengeç+1 yılDLAŞSİAPĞQDMSŞSN
Kendini bu şekilde şartlarsan boşanabilirsinm. Ama doğum haritası falan safsatadır
20 Yorumla
+1 yılBana da seni cok parlak bir gelecek bekliyor demisti.
20 YorumlaGeleceği Allah'tan başka birisi görseydi o kişi peygamberimizden bile üstün olurdu geleceği yalnızca Allah bilir bu yanlıştan dönün ve inanmayın.
00 YorumlaGeleceği Allahtan başka hiç kimse bilemez. Nokta. Bu tip zibi. dilerden kurtarın kendinizi. İnanmayın bu şarlatanlara.
00 Yorumla
+1 yılBence inanmayın, şimdi bunu duyduğunuz için uzaklaşacaksınız. Sevginizi arttırmaya çalışın derim. Onlara uyup yuvanızı yıkmayın
00 YorumlaÖyle olsa her kes ne zaman kiminle evleneceğini boşanacağını öleceğini bilirdi. Aram iyi değil demişsiniz ona tüyo olmuş işte.
00 Yorumla
+1 yılBoşanmasan bile boşanmayı beynine empoze etmiş boşanman muhtemel ve bunu astroloğun bildiğini zannedeceksin.
00 Yorumla
+1 yılValla bu durumlarda baktırıp canını sıkma, boşanma olayları zaten düşünmediğin anda karar verilir. Ben ihtimal dahi vermezdim lakin boşandım.
00 YorumlaAstroga gerek yok garanti. Evli kalan kalabilen çocugu kocadan çıkan ihanet iftira ile boşanıp müşteri ye kaçnayn kadın imkansız oldu bu devirde
00 YorumlaGaybı Allah'tan başkası bilemez. Ben bu tarz şeylere inanmam. Baktırmam gitmem. Lanetlenmiş şeylerle ne işiniz olur yahu?
00 YorumlaÇekim yasası mıdır nedir onu deniyorlar işte olmayan şeyi de çektirmeye çalışıyorlar
Geleceği Allah bilir sürekli düşünme iyi düşün iyi olsun00 YorumlaSaçmalamayın lütfen ya. Resmen kadın kafana durduk yere boşanmayı sokmuş dayanamayıp boşansa kadın geleceği gördü olacak afsgafag
00 Yorumla
+1 yılGelecekten haber almak mümkün değil denir o zaman onun bunu bilmesi de mümkün değildir.
10 Yorumla
+1 yılsaçma saçma konuşma astrolog ne bilsinmiş 😂 gaybı bilen ALLAH’tır
10 Yorumla
+1 yılBilinçaltına işlemiş bile. Gelecek tahmin edilebilir, bilinmez.
10 YorumlaBunlara inanıp etkilenmeyin sakın. Şimdi aklına boşanmayı soktu senin beynine o zehir girdi. Allah kurtarsın
10 YorumlaŞimdi gaybi yanlızca Allah bilir diyecem ve bana cahil diyecekler..
Desinler..
GAYBI YANLIZCA ALLAH (C. C) bilir.30 Yorumla
+1 yılBöyle olacak diye düşün düşün boşan sonra geleceği yalnız Allah bilir inanmayın şöyle şarlatanlara.
10 Yorumla
+1 yılHayatta en hakiki mürşit ilimdir fendir sözünü atam boşuna söylememiş. Fala tarota bakacağınıza. Bilimsel şeyleri ölçü alın gidin bir psikoloji uzmanı ile görüşün.
10 Yorumlaastrologlar bu kadar kesin konuşmazlar ki daha sonra kıvırma payı olsun.
00 Yorumla
+1 yılAklını başına al.
Bırak saçmalıklarla uğraşmayı.00 Yorumla
+1 yılBu tür soruları gördükçe ister istemez Aziz Nesine hak veriyorum
01 Yorumla
İkizler+1 yılAhahahaha😂😂😂👌
Gizli Üye(18-24)+1 yılciddiye almalısın bence. boşanmak istemiyosan sorunu çözün. bendede şey çıkmıştı yaşlı hasta bi kadın var yakında vefat edecek diye düşünmüştüm ama bulamamıştım. babamın babanesi ölmüştü mesela
00 YorumlaBence sadece bir görüş sunmuş sana. Diğer türlü BİLEMEEZ
00 Yorumla
+1 yılDark 4. Sezon ne zaman yayınlanacak abla bi baksa ya
00 YorumlaNerede baktırdın iyi bir yer mi? Nedense dedikleri hep çıkıyor ama inanma bence
00 Yorumla
+1 yılKimmiş bu astrolog?
E artık siz biliyorsunuz ilişkinin gidişatını...00 Yorumla
+1 yılAstroloğa değil de boşanacağın inan bence. Evlilikler yürümüyo.
00 Yorumla1500 yılarda ülkeler imparatorluklar yönetildi,,
Kimin söylediği çok daha mühim00 Yorumla- Devamını Gör (157)
Devamını Gör(202)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Astrolog doğum haritamda boşanacağımı gördü. Sizce inanmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba, ben Astrolog Yağmur.
Daha açıklayıcı olması açısından öncelikle astrolojinin ne olup ne olmadığından başlayalım.
Öncelikle astroloji bir fal çeşidi değildir.
Fal sezgilere dayanır. Astroloji ise gökyüzü incelemesi sonucu elde edilen verilere dayanarak yorumlanan bir tahmin yöntemi, değişmesi mümkün olan, insan iradesine bağlı olan olaylara yol göstericisidir. Fal, kehanette bulunur, değiştirilemez bir kaderi söyler, astroloji ise gökyüzünün kalitesini. Astrolojiyi faldan ayıran bir diğer önemli fark ise özgür iradedir. Bir astrolog doğum haritanıza bakarak evlilik hayatınızla ilgili kritik ve zorlu tarihleri size söyleyebilecekken direkt olarak boşanacağınızı söylemesi meslek etiğine aykırı bir durumdur çünkü kehanette bulunmuştur. Bu da yukarıda söylediğim gibi falcıların alanıdır.
Yıldıznâme bakan birçok falcı buna doğum haritası analizi demekte ve kendini astrolog ilan etmektedir. Sizin ne ile karşı karşıya kaldığınızı bilmediğim için bu duruma da açıklık getirmek isterim. Doğum haritası analizi ile yıldıznâme birbirlerine karıştırılmamalıdır. Doğum haritası Her insanın doğduğu anda gökyüzünde yer alan gök cisimlerinin konumlarının, birbirleriyle yaptıkları açıların ve evlerin yer aldığı iki boyutlu bir diyagramdır. Horoskop ya da natal harita da denilir. Yıldıznâme ise hesaplamasında görsel ve telepatik hissi duyular kullanılarak bakılan bir fal çeşididir. Astroloji bir sembol dilidir. Yetkin bir astrolog gökyüzüne bakıp, sembolleri doğru yorumlayarak çeşitli konular hakkında öngörülerde bulunabilir fakat tahminlerin sonucu kişinin iradesine bağlı değil ise bu faldan öte bir şey değildir. Bu noktada da inanıp inanmamak sizin tercihinize kalmıştır. Kişisel tavsiyem olarak, karar verme aşamanızda bir astrolog ya da falcıdan ziyade bir psikolog ya ilişki terapistinden danışmanlık almanız daha çok faydanıza olacaktır.
Sevgilerimle.
Bırakın bunlarla insanların düşüncelerini etkilemeyi
Yağmur hanım aynısı benim de başıma geldi. Baya kotu şeyler söyledi bakan kişi. Sen çok yufka yüreklisin , Tüm sevdiklerin sırtından bıçaklayacak. Eşinden de ayrılcaksın bil bunu unutma vsvs. Boyle seyler demeye hakları var mıdır?