Benim burcum koç ama yükselenim başak çok takıntılıyım titizim düzen hastayım şakadan da anlamıyorum birisi bana şaka yapsın istemiyorum ciddi sanıyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ nasıl bazı şeyleri takmamayabilirim acaba? Şakadan anlayabilirim acaba nasıl? Kendimide anlamış değilim 🤷🏻♀️😂
Güncellemeler
+1 yıl
Başakları sevmeyen ölsün 😂😂 Nden bu kadar sorunluyuz yaaaa offff Allah sabır versin hayatınızda Başak varsa benimde nişanlıma sabır versin tabikide
Çok takıntılıyım canım birisi kötü bişey dese çok düşünüyorum Nden öyle dedi ki diye hemen bişey arıyorum iyi bişey dese bile art niyet arıyorum nden böyleyim? Başak olarak 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben düpedüz başak burcuyum ve saydığım hiç bir şey yok bende. Yani diyorum ki onların hepsi senin kuruntun. burçla alakası yok
Ay burcum başak soruları alayım
Çok takıntılıyım canım birisi kötü bişey dese çok düşünüyorum Nden öyle dedi ki diye hemen bişey arıyorum iyi bişey dese bile art niyet arıyorum nden böyleyim? Başak olarak 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Ay burcum başak bende de oluyor bu arada, tüm suç başaktaymış demek. Allah bin türlü belasını vermesi
Sorunluyuz yaaa baştan sona kadar canım kendimide anlamıyorum Allah belamızı vermesin anlamak istiyorum Olmuyo çok zor burç 🤦🏻♀️😂
Benim öyleymiş herhalde
Biraz geniş Olacan Aldırma, umursama Bazı şeyleri Yakın bi samimiyetliğin varsa zaten Tınlama
Demesi kolaydı 😁
Buecum başak yükselenim akrep
Özelden yazabilirmisim bişey sorucam
Şakacı şey seni
Valla hepsi doğru maalesef 🤦🏻♀️
Yaşayarak görerek insanları zaten umursamıyorsun bir yerden sonra
Bna öyle Olmuyo maalesef Nden öyle dedi acaba bu diyorum hep kendi kendime çok takıntılıyım 😂😂
Nasıl duzelticez seni acaba Bi düşünelim 😂