Astroloji & Burçlar Burcunuz ne canlar 🤪🥳 ? mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Tamamen can sıkıntısından dolayı sorulmuş sorudur. Burcunuz ne ve özelliklerini taşır mısınız? 🤭🤪😁😂😇 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Burcunuz ne canlar 🤪🥳 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Empathetic95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% Aslan +1 yıl Aslan.Yukselenim de oğlak.Ama tüm ozelliklerini tasidigimi dusunmuyorum. Körü körüne burclara inanan birisi degilim.Insani yaşantılari şekillendirir😉 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 328 cevap paylaştı. Evet 8) 1 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% Aslan +1 yıl SelamlarAslan burcuyum evet taşıyorum özelliklerimi 1 0 Yorumla
Kamperastil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% Akrep +1 yıl Akrep burcuyum her özelliğini taşıyorum. 1 1 Yorumla mavilipenguen Aslan +1 yıl Bende 🤭 Yorumla
Mehmetingezegeni555 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 İkizler +1 yıl Düdüklü tencere burcuyum ama bazen de maşrapa burcu olduğum da oluyor 1 0 Yorumla
bimdekikncikapı Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% Aslan +1 yıl Burcum aslan. Hepsini taşımıyorum 1 0 Yorumla
BirBukleOyuncu Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% Boğa +1 yıl Dünyanın en verimli, en iyi burcu YAY tabii ki. 1 0 Yorumla
LeylaTekin3434 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% Balık +1 yıl Oğlak 1 3 Yorumla mavilipenguen Aslan +1 yıl Sen dişisin keçi olur senden 🤪 Yorumla LeylaTekin3434 Balık +1 yıl 😂😂😂 Yorumla mavilipenguen Aslan +1 yıl 😁😁 Yorumla
Az-Tr Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 82% Yengeç +1 yıl Mayıs 1 2 Yorumla mavilipenguen Aslan +1 yıl Doğduğun ay değil burç Yorumla Az-Tr Yengeç +1 yıl Mayıs Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 Akrep +1 yıl Akrep burcuyum ve tüm özelliklerini taşıyorum. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Boğa. 1 0 Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Guru Yaş: 43 Kova +1 yıl Kova. Aranız iyi mı 1 1 Yorumla Kaptan_Cousteauu Kova +1 yıl Bekliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aslan.
Yukselenim de oğlak.
Ama tüm ozelliklerini tasidigimi dusunmuyorum.
Körü körüne burclara inanan birisi degilim.
Insani yaşantılari şekillendirir😉
Evet 8)
Selamlar
Aslan burcuyum evet taşıyorum özelliklerimi
Akrep burcuyum her özelliğini taşıyorum.
Bende 🤭
Düdüklü tencere burcuyum ama bazen de maşrapa burcu olduğum da oluyor
Faydası olmasa da yay
Burcum aslan. Hepsini taşımıyorum
Dünyanın en verimli, en iyi burcu YAY tabii ki.
Oğlak
Sen dişisin keçi olur senden 🤪
😂😂😂
😁😁
Mayıs
Doğduğun ay değil burç
Mayıs
Akrep burcuyum ve tüm özelliklerini taşıyorum.
Kova
yay 💫🌺💭👼
ikizler
Oğlak Burcu
Oğlak:)
Boğa.
Aslan. Taşırım hepsini.
Yengeç senin
Kova. Aranız iyi mı
Bekliyorum
Kova
Boğa