Kişilik & Karakter Burcunuz nedir 🤣 ? Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyinBen basagim ama bu ne olum bu başak değil lan bu bildiğin akrep burcu jxjdkdn Güncellemeler+1 yıl Göremeyenler www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Güncellemeler+1 yıl Videoyu göremeyenler için guncelledim Burcunuz nedir 🤣 ? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum 0 0 Yorumla
izmirli_beyy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Kova bu arada ehliyet sınavına yazıldım nasıl sorular anlatır mısın 1 0 Yorumla
bırakamıyorum7 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Boğa burcuyum, başaklarla iyi anlaşırmışız biliyor muydun 0 3 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Evet Yorumla bırakamıyorum7 +1 yıl şu an Bilen birini görmekten memnuniyet duyuyorum ☺️ Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Tabi ki Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl 2 Nisan 78 doğumluyum Yani KoçÖzelliğini fazlasıyla taşıyan bir insanim 0 0 Yorumla
furypistons Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Balık burcuyum yükselenim başak. Havasından mı suyundan mı bi yerden başak karışmış😂 0 0 Yorumla
Râhvîń Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Terazi 1 7 Yorumla Râhvîń +1 yıl Akrep burcunun özelliği ne 🤔 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Manyak oluyolsr psikopatt yani 🤣 Yorumla Râhvîń +1 yıl Başak değil mi 🤔 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Hayır akrepler böyle oluyor ndjdj bu benim teorim Yorumla Râhvîń +1 yıl Sen bu kadar yırtıcı değilsin ki 🤔 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Değilim Yorumla Râhvîń +1 yıl Pardon benim jeton yeni düştü Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aslan Burcu yum ben 😅 0 0 Yorumla
1war1yok Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. nedir senin akrep oldugunu dusunduren 😂 0 2 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Bu psikopatligii akrep yapar adamın aracı hasat etti bir de adamı ezmeye çalıştı 🤣 Yorumla 1war1yok +1 yıl bu nildigin carpisan arabalr 😂😂 Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. Yengeçç 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı. Koç burcuyum 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Boğayım 1 3 Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl @busegmss sen boğadan çok aslana benziyorsun Yorumla busegmss +1 yıl Neden? Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl Saçların bakışın Vahşi duruyorsun Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Oğlak 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Terazi 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Boğa 0 0 Yorumla
murattiii Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı. Başak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Yengeç burcuyum
Kova bu arada ehliyet sınavına yazıldım nasıl sorular anlatır mısın
Boğa burcuyum, başaklarla iyi anlaşırmışız biliyor muydun
Evet
şu an Bilen birini görmekten memnuniyet duyuyorum ☺️
Tabi ki
2 Nisan 78 doğumluyum
Yani Koç
Özelliğini fazlasıyla taşıyan bir insanim
Balık burcuyum yükselenim başak. Havasından mı suyundan mı bi yerden başak karışmış😂
yay burcuum yükselenim başak
Aslan
Terazi
Akrep burcunun özelliği ne 🤔
Manyak oluyolsr psikopatt yani 🤣
Başak değil mi 🤔
Hayır akrepler böyle oluyor ndjdj bu benim teorim
Sen bu kadar yırtıcı değilsin ki 🤔
Değilim
Pardon benim jeton yeni düştü
Aslan Burcu yum ben 😅
Burçlardan hiç anlamam
Terazi ve terazi olan kızlara selam
nedir senin akrep oldugunu dusunduren 😂
Bu psikopatligii akrep yapar adamın aracı hasat etti bir de adamı ezmeye çalıştı 🤣
bu nildigin carpisan arabalr 😂😂
Boğa burcuyum
balıkkk
Teraziii
Üçüzler
Aslan kral 👑
Başak
Aslan 🦁
Yengeçç
aslan
Koç burcuyum
Boğayım