+1 yılİnanmıyorum. Yorumlardaki kızların hemen hemen hepsi burçlara önem verdiğini söylüyor. Böyle batıl şeylere nasıl inanırsınız? Aklım almıyor. Bir kız beni burcumdan dolayı reddetse önce ben onu reddederim aptal olduğu için. Hayatımda hiçbir hurafeye, batıl inanca yer yok. Ama fala inanma falsız kalma derler ya o tarz bir ilgim var sadece burçlara
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen de Oğlak burcuyum ve çok takılıyorum. Yani en azından karakteristik özelliklerin uyduğunu düşünüyorum Yani bi önyargı var ve az çok da doğru oluyor. İkizler, koç, aslan, ile kesin anlaşamıyorum mesela. Anlaşmayı denediğimde kesinlikle problem çıkıyor. Ama bu burçlarını bilmeme alakasız. Cidden deniyorum bir farklılık olur diye günlerde. Ama yok, olmuyor. Aşkta ise şans daha da azalıyor. Onlara ek Oğlak ve terazi burcu da giriyor. Oğlak çünkü ikimiz de inatçıyız ve lider olmak istiyoruz😂
00 Yorumla
+1 yılYani sana bağlı bir durum bu. Sen bunu kafaya çok takıyorsan ona göre de hareket ediyorsundur. Ama bence ilişkilerinin arasında burç uyumu pek olmamalı. Burç uyumunun olduğu insanla bile bir süre sora bağların kopabilir bu yönden de bakman gerekir buna.
20 Yorumla
Burcu bana uyumsuz diye reddetme bence burcu seninki ile uyumsuzdur ama ay burcunun yükselen burcunun doğum haritasındaki diğer şeylerin de etkisi var belki onlar uyumludur
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılastrolojiye inanabilirsin ama direk olarak insanlari burclarina gore yargilaman dogru degil cunku kisinin kisilik kimligini tamamen olurturmuyolar sadece bazi ozelliklerini belirtir burclar. ki kisinin ozelliklerini sadece burcuna bakarak bilemezsin astrolojide daha cok yukselen burc ve dogum haritasina bakilir dogum haritasi daha net ve dogru cevaplar verir belli ki cogu seyi bilmiyosun 🤨
00 YorumlaSaçmalık tamamen insanı tanımadan bilemezsin burçlar herşeyi belirliyorsa hiç eğitim almayalm kendimizi geliştirmeyelm o zaman ne gerek var her şey önceden yazılmış karaktermz de belliymiş oh ne ala ne saçma ya bırakın ya
04 Yorumla
Boğa+1 yılPuhah okutma hatta mağaya taşın sen
Boğa+1 yıl🤣
Boğa+1 yılMağara
+1 yılKendi anlaşamadığım burçları internete göre değil deneyimlerime göre belirliyorum artık. Ben boğa burcuyum.
Koç, aslan ve terazi benim anlaşamadığım 3 burç. Bunlardan biri geldiyse muhtemelen sormadan anlayabilirim diye düşünüyorum.00 Yorumla
+1 yılSeninde kırmızı çizgin bu demek ki saygı duymak gerek. Banada sorucak olursan burçlara o kadar takılmamak gerek aslında biz kendi kendimize yapıyoruz şu burç şöyle diyince ister istemez o kişi denilen karaktere bürünüyor, o yüzden karsimizdaki insanı yorumsuz bir şekilde tanımamız gerekir belki sizin en iyi dostunuz, arkadaşınız, ruh eşiniz çıkacaktır. Bazı şeyleri görmeden yaşamadan zaman ayırmadan yamana atmamak gerekir. 🙂 sevgilerim ile hoşçakal...
00 Yorumla
+1 yılDeğil kardeşim Kıza maalesef hangi ayda doğmak istersin diye sormuyorlar ve kimseye de sormayacaklar yani eğer burç uymuyor diye Red ettiysen kıza iyilik yapmışsın
00 YorumlaSen bır sorunda çıktığım kızlardan kan testi ıstıyorum böbrekleri temız olsun yazmıştın sımdı de burcuna bakarım dıyorsun.. dostum cıdden ılgınc bır vakasın hahahaha
00 Yorumla
+1 yılBen de inanıyorum burçların karakteristik özellikler konusunda bir belirteç olduğuna. Fakat bir derece inanıyorum. Hayatını tamamen buna göre yönlendirmek biraz saçma bence. Burcuna göre yargıladığım insana haksızlık etmiş olmamak adına bir şans veririm ve gözlemlerim.
00 YorumlaÇok da abartmamak gerek ama burçlara bakmak gerekiyor bence de. Burç konusunda benim de biraz takıntım var
10 Yorumla
+1 yılo zaman yıldız haritalarına göre analiz yapman lazım
duygusal ilişkilerde venüs ve mars gezegeninin hangi burçlarda olduğu da önemli00 Yorumla
+1 yılÇok normal teraziyle bırak sevgili olmayı selam vermem
068 Yorumla
Terazi+1 yılNerden biliyon 😅
Aaa benim burcu sefiyo
Burcunuz ne efenim 💁♀️
Terazi+1 yılİkizler diyecektim ben ama yay da olur. Eğlenceli umursamaz bi tipsin bikaaus.
Terazi+1 yılSen mükemmelsin ✍️
Terazi+1 yılYok tanımaman normal. Yorumlardan konuşurduk arada, seni ilk tanıdığımda moddun hatta. Çizim falan yapıp atıyordun hehehe
Terazi+1 yılSilme silme tatlışlardı
Terazi+1 yılTam yay taaaam dkdkdjfjdj
Terazi+1 yılHıyır sen bursada yaşıyon ben İstanbul
Terazi+1 yılHayır düşündüğün kişi değilim anlaşılan 😄
Terazi+1 yılSen bana söversin hazretleri skdjdmskdk
Kendi takım arkadaşımı vurmaya çalışmış, arabaya binip sürmeyi beceremeden etrafında tur atmış insanım ben hey gidi heeey
Hele lolde az mı küfür yedim ühü
Terazi+1 yılIh ıh sen başka bi arkadaş bul ciddili skdgjfjdjdk
Terazi+1 yılEhehehe hepimizin iyiliği için bu
Terazi+1 yılCahılım ben o neyy 🥺
Bildiğim üç oyun var bak pubg lol bi de csgo
Terazi+1 yılGizliden sormaya alıştım artık normalden sorasım gelmiyo 😄
Ama fikrin varsa alabülürüm tabisi
Terazi+1 yılYok la sorun değil link atarım sana. Önüme gelene gizli soru soruyorum diyom zaten. Ne annnamı kaldı gizli sormanın diceksin ama işte 🤝
Terazi+1 yılYiiiia lafı mı olur conem
Terazi+1 yılHaaaaaa öncekileri mi atim ben de yenisini sorunca şaapacaz sandım. Bi saniye tarayıcıya geçmem lazımlı.
Terazi+1 yıl3 tane var zati öbürlerini sildim :dd
Terazi+1 yılDün bugün yarın işte
Terazi+1 yılSıcakkanlı biri misiniz? ↗
Al ciğerim
Terazi+1 yılBaşım döndü on yerde birden konuşuyoz bi de skdkdjdkdk
Terazi+1 yılZaten takipleşmiyo muyduk çıkıp çıkıp geri mi ediyon Orni 😄
Terazi+1 yılHeee taşı esprik yaptım zaten oraya cuk oluyodu üzgünüm
Terazi+1 yılUha elin çarptı da çıktın sandım uha bilerek olmuş uha
Neyss sdkfjdjfjd
Oğlak+1 yılBaşka yerden yorumlaşak. Burdaki yorumlarda aşağı in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in zor oluyo
Terazi+1 yılHatlar o kadar karıştı kiii, taş mevzusunu yazdım buraya. Tek yerden konuşak dedik diye buraya yazdım 🤦♀️
Terazi+1 yılNere gelim
Terazi+1 yılDur senin soruna gelim son soruna
Terazi+1 yılAman meşaşlaşmıyom ben zaten orası sıkıyor iyi olmuş skdkfjdk
Sondan bi önceki imanlı soruna gelcem
Terazi+1 yılNe üşengeçsin haa alt tarafı parmağını oynatacan 😑
Terazi+1 yılBen 200 yorum yaptığımı bilirim ✍️
Terazi+1 yılAma var ya bi zevkli bi zevklii.
Konuştuğum insan evladı özele geçelim yoruldum diyodu da işte skdjfjdkdkh
Terazi+1 yılSen olsan tanırdım hihihihi
Terazi+1 yılBiliyom ordan bakınca mala mı benziym hı 🤦♀️ djdjdjd
Hadi cici geceler efem
🤔 fazla abartiyosn bu konuyu burclar tamam ozellikleri dogruda her zmn olmayabiliyo
05 Yorumla
+1 yılBende takıntılıyım o konuya. Faydasını da görüyorum. Uyum falan..
00 Yorumla
+1 yılnormal bende yapıyordum doğru çıkıyordu iyi ki de yapmışım
00 Yorumla
+1 yılBence iyi yapmışın keşke bende yapabilseydim zamanında
00 Yorumla
+1 yılÖzellikle boğalar böyle yapıyor diye duym
Devam edemeyeceğim çok saçma00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın dayı sonra kavga falan hiç çekilicek dert değil.
00 Yorumla
+1 yılHayatımı hiç bir zaman burçlara göre yaşamadım yaşasaydım burçuma göre şimdiye zengin saygın iş adamı olmuştum böyle şeyleri gereksiz buluyorum hayat senin hayatın hayatına sen yön veriyorsun burçlar değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çok iyi yapmışsın bende evlenmeden önce takılmıyordum Ama haklıymışsın
10 YorumlaBenim erkek versiyonum sjsj astroloji bağimlisi insanim burcum uymayani hayatimin anlami olsa bile babay diyom
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurçların uyumsuz ama insanların uyumlu olduğu çooook ilişki var.
00 Yorumla
+1 yılHayır hayatını burçlara göre yaşaman çok yanlış. Yani burçların çoğu dediği şeyler doğru çıkıyor ama o insanı tanımak önemli, zıt bir burçlada güzel bir ilişki yürüyebilir, sevgi saygı aşk varsa eğer.
00 Yorumla
+1 yılKisisel bir tercih gibi bu. Nasil hareket etmek istedigin sana kaliyor. Ama ne kisiler var burcunu gram yansitmayan.. Boyle bir duruma denk gelip hataya da dusme derim..
00 Yorumla
+1 yılGzjfkgk Direk doğduğu saati , şehri öğren doğum haritası bakalım. Zengin olmayacaksa da olmaz geleceğe yatırım olsun. sjfkmg
04 Yorumla
Oğlak+1 yılÇi. şi şefaf olmalı o zaman.
Oğlak+1 yılTam.
+1 yılGörüşüne saygı duyarım ama bence çok saçma bişey burçlara asla inanmam benim kaderimi burçlar mı belirleyecek saçmalığın daniskası😏
10 Yorumla
+1 yılHayır her insan burcunu yansıtmıyo olabilir mesela ben kendi burcumla alakam yok bence kişiyi tanımadan sadece burcu için onunla arana mesafe koyma
00 Yorumla
+1 yılTamaman saçmalık bana göre bir ayda doğdu diye birisinin hayatinda şu olacak bu olacak şeklinde peri masalları sallamak hâyâl ürünü kısacası
00 Yorumla
+1 yılOha niye böyle bir şey yapıyorsun. Yükseleni var alçalanı var açısı var.
01 YorumlaAşırı saçma. Bir kere sadece gunes burcu yok zibilyon tane burç var bunların birbiriyle uyumu var.
10 YorumlaBazı burçlardan bundan sonra uzak duracağım gerçeği var bu yüzden ben de uzak durmaya karar verdim.
12 Yorumla
Boğa+1 yılVallah bıllah sen cok haklısın burclara göre ilişkiye başlamak lazım şimdiye kadar burç boş dedık noldu iş yıne kesata kaçtı
+1 yılİnsan karakteriyle doğduğu ay arasında herhenagi bı bağ yok. O yüzden bueclsrt sacma
00 Yorumla
+1 yılBütün aynı burçlar aynı karakterde olacak diye bir şey mi var
00 YorumlaHayır normal değilsin.
30 Yorumla
+1 yılYeminle bu ben burçlar doğru ve öyle yap
16 Yorumla
Yay+1 yılÖyle bir şey yok
Oğlak+1 yıl@cjlsşaşwçsççsöqw hiç mi yoh
Yay+1 yılEvet aynı gün ve aynı saatte doğan binlerce insan var ve bu insanların aynı özelliklere sahip olması size nasıl mantıklı gelebilir
Oğlak+1 yıl@cjlsşaşwçsççsöqw Hea. Arkadaş yemin de ediyo. Çarpılcak, yicek bin voltu rabbişkosundan
Yay+1 yılKıza laf ediyorsun kendinden de hayatını burçlara göre yaşıyormuşsun
Oğlak+1 yıl@cjlsşaşwçsççsöqw hea çifte standart bi zır deliyim, napças
Ya bırak bu burçları yaşın olmuş 105
11 YorumlaYas 105 olunca normal tabi bunlar😂
01 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç normal değil hatta tam tersine çok saçma
10 Yorumla
+1 yılHayır reddedecek kadar takılmanı tavsiye etmem.
00 YorumlaHayır bu kadarı abartı, normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı ben bende burçlara çok takılıyorum annemde öyle burcunu sordunmu kızım der hep😂😂
00 Yorumla
+1 yılBazen tutuyor burçlar
00 YorumlaBurçlar benimde hassas noktam
00 Yorumla
+1 yılAga kişilik karakter daha önemli
00 Yorumla
+1 yılÇok takılma gerek yok
00 Yorumla
+1 yılSaçma
20 Yorumla
+1 yılTrollüyon gibime geldi. Anormal.
01 Yorumla
+1 yılMutluluğu ıskalarsın
10 Yorumlasame gurl, su grubu olunca bye
00 Yorumla
+1 yılumrumda bile olmaz burçlar
00 Yorumla
+1 yılSaçma
00 YorumlaBence pek takılmamak lazim
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla
+1 yılYanıltır
00 Yorumla
+1 yılBence gereksiz.
00 YorumlaSaçma
00 Yorumla
+1 yılKafayı yemişsin
00 Yorumla
+1 yılTakılma fazla çoğu yalan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok doğru yaptın
028 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin burcun ne
Cevap sahibi+1 yılHiç sevmem eminim sende beni sevmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılHayır kovayı hiç sevmem
Cevap sahibi+1 yılTahmin et
Cevap sahibi+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılEn çok nefret ettiğin
Cevap sahibi+1 yılYa bak nasıl bildin
Cevap sahibi+1 yılYengecim
Cevap sahibi+1 yılYazmışsın kızın birine dünyada tek kız kalsan yine olmaz diye
Cevap sahibi+1 yılYok bir ara böbrek alıp satıyorum diyordun
Cevap sahibi+1 yılYooo görmüştüm o yüzden
Cevap sahibi+1 yılYok ya üşeniyorum
Cevap sahibi+1 yılO nasıl oluyor
- Astroloji & Burçlar konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılAnormal
00 Yorumla
+1 yılAğır sacmalik
10 YorumlaBurçlara inanmıyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası