Astroloji & Burçlar En gururlu burç hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi? Başkaysa yorumlara yazabilirsinizz Aslan Akrep Koç Boğa Yengeç Başak Yay Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En gururlu burç hangisi? Cevapla Yorum Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
puccapucpuc Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% Yay +1 yıl Yay burcunu eleyebiliriz 😅 yay burcu olarak gururlu olduğumu düşünmüyorum. 11 burç kaldı eleyin aralarından artık. 1 0 Yorumla
Nalan56 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Koç +1 yıl Aslan, Koç akrep bu üçü ama en çok aslan gururu için yaşar 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kesinlikle kova bence 0 0 Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% Başak +1 yıl Ben çok gururluyum başak burcuyum 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yay burcunu eleyebiliriz 😅 yay burcu olarak gururlu olduğumu düşünmüyorum. 11 burç kaldı eleyin aralarından artık.
Aslan, Koç akrep bu üçü ama en çok aslan gururu için yaşar
Akrep çünkü sevgilim akrep
Kesinlikle kova bence
Ben çok gururluyum başak burcuyum 😄
Yengeç
Kesinlikle yengeç
Aslan.
Akrep ve aslan
Akrep
Aslan olabilir 😺
Erol büyük burç
Başak olabilir