Astroloji & Burçlar Burcunuza göre lakabınız nedir 😂? KükreyennKedii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 70 Yapay Zekaya Sor Maksat Eğlence 😂😂 Güncellemeler+1 yıl Güncelle Güncellemeler+1 yıl Güncelle bakalım 😂😂 Burcunuza göre lakabınız nedir 😂? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Burcuna göre lakabım baş belasıymış. Gerçekten de güzel baş belası olurum olmak istersem. 1 2 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Sorunda bir şey farkettim maksat eğlence yazmışsın sana o katılıyorum ki bende eğlence amaçlı burçlar ile ilgileniyorum fakat insanlardan bir linç yemediğim kalıyor#maksateğlenceanlayınartık Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Salla takma kimseyi ağzı olan konuşuyor 😂😂 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% İkizler +1 yıl Yıkmasın seni dertler kederler. Unutma aslan, kraalllarr önde gider. Aklıma gelen söz. 😃 1 5 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Kralına yol verdik, soytarısıyla hiç uğraşamayız. Benimde aklıma gelen bu 😂 ѵαℓεɳƭเɳσ İkizler +1 yıl Soytarı söylenince kralların sarayına bir şey olmaz, merak etme. 😃 KükreyennKedii Aslan +1 yıl Kendini kral sananların aslında soytarı kadar bile olamadığını da gördük sende merak etme ☺️ ѵαℓεɳƭเɳσ İkizler +1 yıl Kralların yanında saray soytarısı olmakta zordur, sende haklısın.Merak ettiğim durum yok ki. 😃 KükreyennKedii Aslan +1 yıl O yüzden zoru başarmışsın 🤫 ben soruda ak diyorum sen kalkmış neyse 😂😂 ötede oyna evciliğini.
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 345 cevap paylaştı. Evet aynı ben. Doğrucu Davut... 1 3 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Evlerden ırak 😂😂 Yorumla Hayatgercek Yay +1 yıl Yoo aksine aranıp da bulunmayan asıl bu devirde...😄 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Hadi hadi 😂 😂 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sabah şekerimişim ben 1 1 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Bayrak şekeri olmaktan iyidir 🙄😂😂 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% Aslan +1 yıl Zat-ı şahane. Biliyorum zaten öyleyim. 😃 1 5 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Şeyy pardon şu tavanda duran egonuz mu? 😂 Yorumla FunnySunny Aslan +1 yıl Hımmm bakayım 🙄 Evet, ta kendisi 😃 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Onu oradan alabilir miyiz Bi zahmet gözüm takılıyor 😂😂 Yorumla FunnySunny Aslan +1 yıl Hayır ben yerini çok seviyorum 😄😄 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Egonu da al gittttt 👉🏻😂😂😂 Yorumla
Muhtarın_Kızı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% Boğa +1 yıl Cesur yürek olduğum doğrudur 🤪😌🙃 1 1 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Tutmayın küçük ablayı 😂 Yorumla
muziplikbaslasin Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Akrep +1 yıl Baş belası, aha valla bildi artık fala inancam 🤣😅🤣😂 1 0 Yorumla
Sakinvetatlikiz Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% Kova +1 yıl Anştayn olurmuş 2 8 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Buna şükür 😂😂 Yorumla Sakinvetatlikiz Kova +1 yıl Şükür Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Teşekkürler 😂 Yorumla Sakinvetatlikiz Kova +1 yıl Niye anlamadım ama ricalar Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Şükür demek iyidir Yorumla Sakinvetatlikiz Kova +1 yıl Tabiki şükretmek iyidir😄 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Günaydın ozaman 😂 Yorumla Sakinvetatlikiz Kova +1 yıl Günaydın Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Boğa +1 yıl Anştayn 😃 2 1 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Memnun oldum 😂 Yorumla
Cimbom31905 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% Terazi +1 yıl Terazi:Baş belası 2 9 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Doğrudur Yorumla Cimbom31905 Terazi +1 yıl Belaysam takipten çık katlanmak zorunda değilsin Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Benim sana katlandığım falan yok kendin çalıp kendin söylüyorsun. Ben seni belam yapmam 😂😂😂 Yorumla Cimbom31905 Terazi +1 yıl Niye doğrudur diyosun ozaman Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Yukarda öyle yazıyor çünkü.. Yorumla Cimbom31905 Terazi +1 yıl Senin kafan pırıl pırıl güncelle yazmışsın 😃 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Ne yazacaktım? Yorumla Cimbom31905 Terazi +1 yıl Görüş yazsınlar diyemi öyle yazdın Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Aynen Yorumla
YessiiM Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Başak +1 yıl Obsesif/Zeka Küpü 😂 2 13 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Hangisiii😂 Yorumla YessiiM Başak +1 yıl Seçemedim 😂 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Seç birini olmaz böyle 😂😂 Yorumla YessiiM Başak +1 yıl Obsesif daha uygun gibi 😂 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Onun ne olduğunu bile bilmeyen ben 😂 😂 Yorumla YessiiM Başak +1 yıl Saplantılı 😂 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Tövbe de 😂 😂 😂 😂 Yorumla YessiiM Başak +1 yıl Demem😂😂😂 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Saplantı falan olmadı ama 😂😂😂 Yorumla YessiiM Başak +1 yıl Olur olur yakışır 😂 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Yakışmaz yapma bunu 😂😂 Yorumla YessiiM Başak +1 yıl O zaman yükselenimi seçeyim, doğrucu davut diyelim 😂 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Hem saplantılı hem doğrucu davut kendi kendine çelişiyorsun 🤔😂😂 Yorumla
Bayanmasochist Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% Başak +1 yıl Zeka küpü 😊 1 1 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Öyle misin 😂
Bundansonrası Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 78% Kova +1 yıl Aşk böceğiymisim😄 1 1 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Böcekleri sevmez kızlar genelde 🤷🏻♀️😂 Yorumla
07barbie Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% Oğlak +1 yıl Uuuu büyük patronnn 1 15 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Saygılar 😂😂 Yorumla 07barbie Oğlak +1 yıl 😄😄 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Yalnız pazara giricez senin patronluğun bugun geçmez ayağını denk al 😎🤷🏻♀️😂 Yorumla 07barbie Oğlak +1 yıl Aaaaa şimdi oldumu patronla böyle konusulmaz pazartesi günü gelir ama 😂😂😂😂 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Ozamana kim öyle kim kala bugunun tadını çıkar patron 😒😂😂 Yorumla 07barbie Oğlak +1 yıl Tamam bakalım 😅😅 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Bi burç sorusu daha mı sorsam 😂 Yorumla 07barbie Oğlak +1 yıl Ahahah 😅 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Ne gülüyorsun hayırdır? Bugun patron benim 😂 😂 Yorumla 07barbie Oğlak +1 yıl Büyük patron tatildeymiş asistanıyım ben Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Ayağını denk al senin asistanlığın bize sökmez 😂😂 Yorumla 07barbie Oğlak +1 yıl Niye benimle ugrasıyosun aslan parçası 🥺 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Canım sıkılıyor koçum 😂😂 Yorumla 07barbie Oğlak +1 yıl Hehehrh olabilir 😄 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Aynen öyle ya ne yapalım 😂😂 Yorumla
hesabımneredeee Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Yay +1 yıl Doğrucu Davut. 😂 1 1 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Senden korkulur 😂😂 Yorumla
souvenirxo Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% Terazi +1 yıl Baş belası 1 1 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Aman aman 😂😂 Yorumla
Nævis Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% Kova +1 yıl anştayn ne 😂 1 1 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Ne anlıyorsan o 😂 Yorumla
05Şirin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% Oğlak +1 yıl Sır küpü 1 1 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Şşşş kimse duymasın 🤫😂😂 Yorumla
deskopzucker Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% Akrep +1 yıl Yufka Yürek 1 1 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Çok iyi Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% İkizler +1 yıl Sabah şekeri 🙄 1 1 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Ne güzel işte 😂 Yorumla
0asrınz0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% Boğa +1 yıl Kral.. 1 1 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Kraliçe olsun tamam bu kadar bozulma 😂😂 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 559 cevap paylaştı. Kraaal 👑 2 0 Yorumla
primeraluz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Kova +1 yıl Anştayn 2 1 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Sende kendi halinde işte 😂😂 Yorumla
RainbowLonely Takip Et Xper 2 Yaş: 63 Yay +1 yıl Dogrucu Davut 1 5 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Memnun musun 😂😂 Yorumla RainbowLonely Yay +1 yıl Hemde çok Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl Yalan söylemez misin hiç 😂 Yorumla RainbowLonely Yay +1 yıl Hayir asla. Al sana bir yalan 🤣 Yorumla KükreyennKedii Aslan +1 yıl İnandım tamam hıhı evet evet 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Burcuna göre lakabım baş belasıymış. Gerçekten de güzel baş belası olurum olmak istersem.
Sorunda bir şey farkettim maksat eğlence yazmışsın sana o katılıyorum ki bende eğlence amaçlı burçlar ile ilgileniyorum fakat insanlardan bir linç yemediğim kalıyor
#maksateğlenceanlayınartık
Salla takma kimseyi ağzı olan konuşuyor 😂😂
Yıkmasın seni dertler kederler. Unutma aslan, kraalllarr önde gider. Aklıma gelen söz. 😃
Kralına yol verdik, soytarısıyla hiç uğraşamayız. Benimde aklıma gelen bu 😂
Soytarı söylenince kralların sarayına bir şey olmaz, merak etme. 😃
Kendini kral sananların aslında soytarı kadar bile olamadığını da gördük sende merak etme ☺️
Kralların yanında saray soytarısı olmakta zordur, sende haklısın.
Merak ettiğim durum yok ki. 😃
O yüzden zoru başarmışsın 🤫 ben soruda ak diyorum sen kalkmış neyse 😂😂 ötede oyna evciliğini.
Evet aynı ben. Doğrucu Davut...
Evlerden ırak 😂😂
Yoo aksine aranıp da bulunmayan asıl bu devirde...😄
Hadi hadi 😂 😂
Sabah şekerimişim ben
Bayrak şekeri olmaktan iyidir 🙄😂😂
Zat-ı şahane. Biliyorum zaten öyleyim. 😃
Şeyy pardon şu tavanda duran egonuz mu? 😂
Hımmm bakayım 🙄
Evet, ta kendisi 😃
Onu oradan alabilir miyiz Bi zahmet gözüm takılıyor 😂😂
Hayır ben yerini çok seviyorum 😄😄
Egonu da al gittttt 👉🏻😂😂😂
Cesur yürek olduğum doğrudur 🤪😌🙃
Tutmayın küçük ablayı 😂
Baş belası, aha valla bildi artık fala inancam 🤣😅🤣😂
Anştayn olurmuş
Buna şükür 😂😂
Şükür
Teşekkürler 😂
Niye anlamadım ama ricalar
Şükür demek iyidir
Tabiki şükretmek iyidir😄
Günaydın ozaman 😂
Günaydın
Anştayn 😃
Memnun oldum 😂
Terazi:Baş belası
Doğrudur
Belaysam takipten çık katlanmak zorunda değilsin
Benim sana katlandığım falan yok kendin çalıp kendin söylüyorsun. Ben seni belam yapmam 😂😂😂
Niye doğrudur diyosun ozaman
Yukarda öyle yazıyor çünkü..
Senin kafan pırıl pırıl güncelle yazmışsın 😃
Ne yazacaktım?
Görüş yazsınlar diyemi öyle yazdın
Aynen
Obsesif/Zeka Küpü 😂
Hangisiii😂
Seçemedim 😂
Seç birini olmaz böyle 😂😂
Obsesif daha uygun gibi 😂
Onun ne olduğunu bile bilmeyen ben 😂 😂