Sizin balık burcu hakkında görüşünüz var mı?

Ağlatmayın balıkları.! ✋🏻

Balıklar kendimi bildim bileli benim en sevdiğim burçtur. Hiç kibir ego yok oldukları gibiler, Duyguları yoğun yasarlar ve sulu gözdür olsun ben onları her hali ile seviyorum ya iyi ki balıklar var.
Çok anlaşabildiğimi söyleyemem balıklarla. Bir yere kadar gidiyor ve bir yerden sonra muhakkak bir sorun ve problemle karşılaşıyorum. Çok duygusal ya da sulu gözlü olmaları da sadece kendilerine karşı, dışarı yansıtmamak için kalın duvarlar örüyorlar ve bu duvarların kendilerine zarar verdiklerine göremiyorlar. Fazla sert davranabiliyorlar ya da ani çıkışları olabiliyor, bu da içinde ki duyguları bastırma ya da belli etme yöntemi sanırım bilemiyorum… Benim karşılaştıklarım böyleydi, genel konuşmuyorum tabii ki…
Yengeç burcunu anlattın sanki 😃
Seninle kavga etmedik, önyargıyla yaklaştın ve bir neden açıklandı sana orada. Gereksiz bir çıkıştı, her neyse.
Sorun değil.
Teşekkür ederim.😊
Rica ederim. 😊
Sevgili yeğenim balık burcu. Allah'ım bir insanın her istediği olmak zorunda mı? Hemen ağlıyor. Bir de numaradan ağlıyor. İnşallah evleneceğim insanda, çocuklarımda balık burcu olmaz. O cehennemi yaşamak istemiyorum, hayat enerjim bitiyor resmen.
Balıkları sevmem çünkü çok alınganlar, tabii bir kişi hariç.
Diğer tanıdığım balıklar her şeye alınıyor, hep bir ciddiyet beni kasıyor.
Balıkları sevmeyiz.
Yaa 😃 sevme be yengeç
Biz bize yeteriz bay Yengeç 😅
Teşekkür ederim 🤩
Cevap
12Cevap
Severim duygusallar bide surekli aglamasalar guzel olur 🌸
Kim var balık burcu olarak etrafın da 🙄
Arkadaslarim var kuzenlerim var. Kalbi temiz insanlar hepside bi zararlarini gormedim ama cok aglaklar cidden
Yaa 😂
Balık burcunu hiç sevmiyorum Eski Sevgilim balık burcuydu onun kadar sinsi bir insan görmedim resmen kullandı beni şimdi de başka bir kızla takılıyor üstüme 2 kızla konuşuyor aradan 7 ay geçmiş Sadece düşün çapkın oluyorlar Bir de pek Sadakat biri değildi Ama şu anki sevgilisini seviyor galiba onunla fotoğraf falan paylaşıyor bilemedim Çok değişikler
Değişik evet onun içine şerefsiz kaçmış bence 😃
Aslan burcu olarak yorum yapıcam 😃 mesele burç değil hanımefendi karaktersizlik burçlara çok yüklenmemek lazım hangi ayda Doğucağı belli olmadan Allah bir insana önce kalp sonra beyin verir
@ÇiçeğiburnundaAnne Vallahi benim denk geldiğim insana ne Kalp ne de beyin vermiş istediği burç olsun fark etmez adam olmadıktan sonra
Doğru bir bakış açısı aslan.
Bende çoğunlukla bunu söylerim ✌🏻
Aynen öyle o yüzden siz yine balıkları sevin onlar özünde iyi insanlar 😄
Yükselenim balık benim.
Birde oğlum...
Çok duygusal oluyor balık burçları.
Çoğu şair, beste yazarı balık burcudur.
Yaa bunu bilmiyordum
Yaaa 😂
Balık burcuyum. Sinir daha fazla. Ego desen şaşırtıcı derecede. İnatçılık 0. Saflık o kadar yüksek olamaz. Duygusallık 100. Romantizm 100. Sıcakkanlılık 100. Hayal gücü 500 falan
Yengeç, zaten en iyi akrep, balık ve kendi burcuyla anlaşır. Sanırım yeterli olmuştur.
Yeterli ✨
Çok severim 😂 yalnız tablo en az benim kadar dengesiz😅
Ne kadar da megolaman sın balık 😃
Ama baksana yüzdeler ya hep ya hiç, ortası çok az😅
Sen söyle bakalım kendi istatistiğini 😃
Tabloyu sevdim ben, hayatımdaki kararlarımda tablo gibi, belirsizliği sevmiyorum. Ya hep ya hiç.
Doğru bakış açısı balık bence.
#AkıllıBalık
🥂
Balık burcuyum ve sevmiyorum saflık fedakarlık ve duygusallık çok fazla malsf ki
Üzerine gidilerek çözülmez mi balık?
😂😂 ah bee balık
Sinir fazla kizkardesim balık anlaşamıyoruz hep tartışma çıkarıyor
Şuana kadar tanıdığım balıkları hep sevdim, hamsi gibiler narin ve tatlı
Astrolojide en saf ve masum burç olarak bilinir. cok iyi anlaşirim kendileriyle
Daha önce balık burcu hiç kimse tanımadım. Bilmiyorum
Balık burcu en sakat burç bence, hem çok duygusal oluyorlar hemde içlerinde gizli bir psikopat yatıyor. Yani ağlarken aslında buna nasıl yara verebilirim diyede düşünmüyorlarsa bende nolim
Hahaha katılıyorum
Annem balık burcu babam ne burcu bilmiyom ama annemle babam Tom ve jerry gibi hayat sürüyolar sürekli evde hareketlilik var en çok gece geç saatlerde oluyor ne yapıyorlarsa
Nadir balık burcu denk geldi onlarla da anlaşamadım
Su grubu olduğu için evet.
Kendi tarafını tutuyorsun bakıyorum 😃
Ne ne ne 😃 anlamadım çocuk
İleride çocuk sahibi olmak ister miydiniz? ↗
bu soruydu yaa :D
Tamam bunu hatırladım 😃 senin beynin bunu nasıl başladı 😂
Bağladı*
Ya daha fazla aklımı karıştırma dan git git 😂
Hiç sevmem. Aklı bir karış havada, hayalperest, gereksiz duygusal bakış açısı ıyy.
Evet çok tatlı ve çok sevimli oluyorlar
burcunu değilde balık ekmek üfff😍
Balığım, bizi sevmeyen ölsün.
Bu kadarı da fazla bee 😃
Duygusal olmayı sevmiyorum.
Akrep olduğum için evet, anlaşırım.
Ya ben anlaşamıyorum niyeyse
Burçlara inanmam, fenomenleri de sevmem. 😒
Bunu diyen de fenomen 😃
? Tanımıyorum?
Hahaha neyse ben seni tanıyorum 😃
Kim bu deli mi ne?