Çocuk & Ebeveyn İleride çocuk sahibi olmak ister miydiniz? Dont_speak Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 75 Yapay Zekaya Sor Yani böyle tatlı, sevimli çocuğu kim istemez ki? ❤ Peki siz ister miydiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncell İleride çocuk sahibi olmak ister miydiniz? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Çocuk evin neşesi olur gadası 1 0 Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Çocukları severim ve onlarla oyun oynamayi da severim ama büyütme bana göre değil. Zaten hastanede yeterince cocuk severim gerek yok 😅 1 5 Yorumla Dont_speak +1 yıl Doktor amca hahahsha 😂😂 Yorumla BehruzuFurkan +1 yıl Şş super kahraman kimliğimi aciga vurma 😅 Yorumla Dont_speak +1 yıl Herkes bilsin 😂 Furkan aslında süper kahraman. Yorumla BehruzuFurkan +1 yıl ahahhaha burda da ismi lazım değil baş harfi s biri var; ne tesadüf ki sevimli, sempatik ve "sitenin prensesi" kelimeleri de aynı harfle basliyor 😏 Yorumla Dont_speak +1 yıl Kimmiş tanıyamadım tanıştırırsın artık ahahah benimle tanışmaya üşenmezse tabii ki 😂😂 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Evet olmak isterim. Aynı görsel 2 gün önce bende kullanmıştım 😂 1 5 Yorumla Dont_speak +1 yıl Gerçekten mi 😂 hatırlamıyorum ya ama asla alıntı değil. Yorumla Saddov +1 yıl Bilemedim şimdi 😂 Modlar bi baksın 😂 Yorumla Dont_speak +1 yıl Soru aynı değil sonuçta 💅 Yorumla Saddov +1 yıl Haklısın zaten seni şikayet etmezdim kaç aylık kankamsın 😂 Yorumla Dont_speak +1 yıl Eyvallah 😂 Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet isterim :) Baba olmak güzel bir duygu. Herkes beceremese de ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Açıkçası bu şartlar altında ne evlilik ne de çocuk istiyorum. 1 0 Yorumla
audinceewashere7 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum ilk önce gözlerimi parlatacak bir anne lazım ki o parıltıda kimse yok. 1 0 Yorumla
ozgedgny Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl İsterdim, benden bir parça can. Umarım nasip olur 🌼 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Eee, tabii her şeyin bir sırası olduğu gibi bunun da sırası gelecek inşallah 🙏🏻 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Senden zaten böyle tatlı bir çocuk olmaması imkansız 😄 1 0 Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Evet çok isterim ama yapacak anne aday adayları yok 1 0 Yorumla
Charmanderr Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Bir kız çocuğu olsun isterdim Ama 28-29 yasimda filan😅 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl İsterim. Ve bakıyorum hızla xper atlıyorsun 😄 1 2 Yorumla Dont_speak +1 yıl Yapıyoruz bir şeyler 😂 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Yapıyorsun belli 😄 Yorumla
nightxshine Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Cocuklari sevmem bakimiyla ugrasamam ama korunarak hep yaparim 2 0 Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İsterim görseldeki velet gibi üç bej tane 1 0 Yorumla
mehmettygt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl büyük sorumluluk onu alabileceğimi düşünmüyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Çocuk evin neşesi olur gadası
Çocukları severim ve onlarla oyun oynamayi da severim ama büyütme bana göre değil. Zaten hastanede yeterince cocuk severim gerek yok 😅
Doktor amca hahahsha 😂😂
Şş super kahraman kimliğimi aciga vurma 😅
Herkes bilsin 😂 Furkan aslında süper kahraman.
ahahhaha burda da ismi lazım değil baş harfi s biri var; ne tesadüf ki sevimli, sempatik ve "sitenin prensesi" kelimeleri de aynı harfle basliyor 😏
Kimmiş tanıyamadım tanıştırırsın artık ahahah benimle tanışmaya üşenmezse tabii ki 😂😂
Evet olmak isterim. Aynı görsel 2 gün önce bende kullanmıştım 😂
Gerçekten mi 😂 hatırlamıyorum ya ama asla alıntı değil.
Bilemedim şimdi 😂 Modlar bi baksın 😂
Soru aynı değil sonuçta 💅
Haklısın zaten seni şikayet etmezdim kaç aylık kankamsın 😂
Eyvallah 😂
Evet isterim :) Baba olmak güzel bir duygu. Herkes beceremese de ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.
Açıkçası bu şartlar altında ne evlilik ne de çocuk istiyorum.
Bilmiyorum ilk önce gözlerimi parlatacak bir anne lazım ki o parıltıda kimse yok.
İsterdim, benden bir parça can. Umarım nasip olur 🌼
Eee, tabii her şeyin bir sırası olduğu gibi bunun da sırası gelecek inşallah 🙏🏻
Senden zaten böyle tatlı bir çocuk olmaması imkansız 😄
Evet çok isterim ama yapacak anne aday adayları yok
Bir kız çocuğu olsun isterdim
Ama 28-29 yasimda filan😅
İsterim. Ve bakıyorum hızla xper atlıyorsun 😄
Yapıyoruz bir şeyler 😂
Yapıyorsun belli 😄
Cocuklari sevmem bakimiyla ugrasamam ama korunarak hep yaparim
İsterim görseldeki velet gibi üç bej tane
İsteeim 1 ideal maks 2
babalik duygusunu yasamayi nasil istemem.
İsterim
2 kız 1 erkek.
istemem
4 çocuk isterim 😆😆😆
2 oglum var cok sukur
Evet
Asla
Kim istemez ki.
Var bi' hayalimiz
Belki
Evet evlenirsem
büyük sorumluluk onu alabileceğimi düşünmüyorum