Astroloji & Burçlar Arkadaşlar yakınlarda retro falan mı var? Neden gülmedi bu hafta yüzümüz? FitDilber Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor İşten ayrıldım, sevgilimden ayrıldım ne kadar kötü bir hafta ya! Retro falan mı var? Arkadaşlar yakınlarda retro falan mı var? Neden gülmedi bu hafta yüzümüz? Cevapla Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AslındaKimimBen Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% Balık +1 yıl Ben de hastayım günlerdir, 2 gün de tatil ilan ettim kendime, istediğim hiçbir şeyi yapamadım. Bir bokluk var ben de çözemedim. 0 0 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Yakinlarda degil buaralar var retro ayin 18inde bitecek herkes sevgilisinden ayrildi, eski sevgiliye dönmeler basladi ortalik karisik 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. Sen yine şanslısın. Bizde ayrılacak sevgili bile yok. Umutsuz vakayım. 0 0 Yorumla
Medusasad Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Oğlak +1 yıl Retroya gerek mi var asko ne zaman nemutlu olduk ki 😌 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Boğa +1 yıl Benim baya güldü yüz kaslarım bayram etti. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yakınlarda metro var, ondan olabilir mi? 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 518 cevap paylaştı. Çok kötüydü aynen 0 0 Yorumla
tarkowski Takip Et Xper 4 Yaş: 26 İkizler +1 yıl 2 gün sonra çıkıyoruz retrodan sık dişini 😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben de hastayım günlerdir, 2 gün de tatil ilan ettim kendime, istediğim hiçbir şeyi yapamadım. Bir bokluk var ben de çözemedim.
Yakinlarda degil buaralar var retro ayin 18inde bitecek herkes sevgilisinden ayrildi, eski sevgiliye dönmeler basladi ortalik karisik
Sen yine şanslısın. Bizde ayrılacak sevgili bile yok. Umutsuz vakayım.
Retroya gerek mi var asko ne zaman nemutlu olduk ki 😌
Benim baya güldü yüz kaslarım bayram etti.
Retro geldi gidiyor bile
Yakınlarda metro var, ondan olabilir mi?
Garibanın yüzü gülür mü
Çok kötüydü aynen
2 gün sonra çıkıyoruz retrodan sık dişini 😃
Davalık oldum bende