Selam arkadaslar bu saate aklima bazi seyler takldi?

bir Sene once sosyal medyada bi arkadasim vardi bayan bu kizla numaralastik bize geldi esi ile ben de evliyim 5 yillik eslerimiz tanisti vs sonra bu kizla samimi olduk o. geldi biz. gittik ve o kiz gecmiste esini aldatmis cocugu baskasindanmis halende baska erkekler. ile konusuyordu ben uyariyordym neyse iste bu saat fark etmezsizin gelip giderdi artik bunalmistim bende birgun bunlara gitik gine ve bi konu uzerinden bana sen ayakta uyuyorsun dedi afalladim anlamadim tabiki ne dedigini bu kiz surekli esinden telefon istiyordu ipon 11 ve benim esim bi ara bunlardayken bana dediki sana ipon 11 alcam o an kizin yuz ifadesinde kiskanclik fark ettim daha sonra aramiz durduk yere bozuldu soguk oldu kizla konusmayi vs kestik uzun bi zaman sonra esimin telefonuyla ugrasirken yabanci bi numaradan. mesaj geldi ve geri cekildi numaraya baktim o kizin numarasiydi esime gosterdm esimin agziyla konusur gibi yazdim ama anladi diye dusundum benim oldugumu esimin telefonundan daha once aramjstim onu numara ordan gitmis ona ama tuhaf olan sey 5 yil boyunca esime numrani. degis dedim degismedi ve boyle. bi olaydan sonra degistirdu ustelik bsy dememe ramen sizce normalmu bu olaylar
Selam arkadaslar bu saate aklima bazi seyler takldi?