Bu Balık burcu Erkeği beni seviyormu sevmiyormu?

2yıldır tanışıyoruz 1yıldır konuşuyoruz görüşüyoruz ondan çok etkilendim zaten ona ilk mesajı çekende bendim neyse geçen benimle beraber alkol aldı bende ağzını yoklayayım dedim beni beğeniyormusun güzelmiyim diye sordum oda güzelsin güzel dedi instaya girip 1tane fotoma like attı bak beğendim seni diyip güldü takip etmiyor beni bide niye takip etmiyonki beni dedim yav ben oralarda çok gezmiyom wpden konuşuyoruz zati ne gerek var oraya dedi hmm sevgilin var mı diye sordum oda velevki var dedi sevgilinmi var dedim sinirli bi şekilde gülerek olmamalımıydı dedi tekrar sinirli sinirli baktım suratına niye lan benim sevmeye sevilmeye hakkım yokmu pic.. miyim ben dedi bende yoo dedim iyimisin dedi evet iyiyim sağol dedim ben galiba şu an burada vodka içerek hata ediyorum kusura bakma sonra görüşürüz dedi arkasından seslenmeme rağmen dönüp bi kere bile bakmadı sigarasınıda almadı kadehinide bitirmedi gitti ben şöyle düşünüyorum 2 ihtimal olabilir ya oda beni seviyor o an açılamadı sadece mesaj verdi velevki var yani (sen varsın ya) demek istedi ya da gerçekten sevgilisi var ve beni arkadaş olarak zaman geçirmek takılmak için dostca seviyor. Ve 2gündür yazmıyor bana o instadaki kız kesin sevgilisidir bunun attığı 27fotoğrafın 5inde sevdiğim çocukla fotosu var ve onu etiketlemiş ş.. er.. efsiz kızın burcuda akrep.

sevdiğim çocuğun burcu balık benim burcumda ikizler nolucak bizim bu halimiz?
Bu Balık burcu Erkeği beni seviyormu sevmiyormu?