2yıldır tanışıyoruz 1yıldır konuşuyoruz görüşüyoruz ondan çok etkilendim zaten ona ilk mesajı çekende bendim neyse geçen benimle beraber alkol aldı bende ağzını yoklayayım dedim beni beğeniyormusun güzelmiyim diye sordum oda güzelsin güzel dedi instaya girip 1tane fotoma like attı bak beğendim seni diyip güldü takip etmiyor beni bide niye takip etmiyonki beni dedim yav ben oralarda çok gezmiyom wpden konuşuyoruz zati ne gerek var oraya dedi hmm sevgilin var mı diye sordum oda velevki var dedi sevgilinmi var dedim sinirli bi şekilde gülerek olmamalımıydı dedi tekrar sinirli sinirli baktım suratına niye lan benim sevmeye sevilmeye hakkım yokmu pic.. miyim ben dedi bende yoo dedim iyimisin dedi evet iyiyim sağol dedim ben galiba şu an burada vodka içerek hata ediyorum kusura bakma sonra görüşürüz dedi arkasından seslenmeme rağmen dönüp bi kere bile bakmadı sigarasınıda almadı kadehinide bitirmedi gitti ben şöyle düşünüyorum 2 ihtimal olabilir ya oda beni seviyor o an açılamadı sadece mesaj verdi velevki var yani (sen varsın ya) demek istedi ya da gerçekten sevgilisi var ve beni arkadaş olarak zaman geçirmek takılmak için dostca seviyor. Ve 2gündür yazmıyor bana o instadaki kız kesin sevgilisidir bunun attığı 27fotoğrafın 5inde sevdiğim çocukla fotosu var ve onu etiketlemiş ş.. er.. efsiz kızın burcuda akrep.
sevdiğim çocuğun burcu balık benim burcumda ikizler nolucak bizim bu halimiz?
sevdiğim çocuğun burcu balık benim burcumda ikizler nolucak bizim bu halimiz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sigarasınıda sen almışındır
Yok herşeyi kendi parasıyla aldı
Hayır bırakmış gitmiş ya arkasından bakmışın
sevmiyor
nerden biliyorsun?
öyle hissettim hal ve hareketleri takip etmemesi ve sevgilin mi var sorusuna net cevap vermemesi
Beni sevme ihtimali yokmu belki utanıyordur beni sevdiğini söylemeye
vardır belki mecburiyetten öyle davranır belli edemeyebilir
Balıklar ve akrepler duygularını içinde yaşarmış dışarı belli edemezmiş ve anlaşılması en zor iki burçmuş bide internette balık erkeği ile akrep kadınının birbirleri için yaratıldığı hatta kalp ritimlerinib aynı olduğu yazıyor okudukça kafayı yiyorum ama bi yandanda bana aşıktır belki diye düşünüyorum
bende balık burcuyum ve evet asla belli etmem ayrıca aynen balık erkekleri akrep kadını gibi kadın ister bence de. eğer o kız sevgilisi ise sana o yüzden açılamaz belki
İkizler kadınını sevmezmi şimdi balık erkeği
o konuda bilgim yok
O şe re fsiz balık burcu çocukta zaten şeytan tüyü var bakışlarıyla yakışıklılığıyla kaslı fiziğiyle tek o akrep burcu kızı değil kızlarıda hastası etmiştir lanet herif
Sorucam ona ya net bi cevap vericek sevmiyorsa ona ağzıma geleni sayıcam gidicem seviyorsada o kız dahil bütün kızlarıda sildirticem ona
aynen direkt sor
Deli etti beni kaç gündür ya
Balık burcu erkeği öyledir canı isteyince gelir
Balık erkeği kadını farklı ya arkadaşımda balık çok candan tatlı kötü günümde yanımda olan kalbi temiz hoş sohbetli masum masum olan tatlış biri. Ama balık erkeği uykulu bakışları olan aklı bi karış havada sağı solu belli olmayan yere bakan yürek yakan kavgacı karizmatik insanları kolay etkileyebilen alkole bayılan hızlı sigara içen biri
Masum masum bakışları olan
kesinlikle öyle ya 😂 biri vardı balık erkeği işte aynı böyleydi
Ben çok seviyorum balık burcu insanları ama balık erkeği çok can yakıyor
Be
aynen öyle ve vefasızlar yani sadece akılda kalırlar unutulması zor. işte vardı gidip gelirdi aylarca sürerdi yazmazdi birkaç ay sonra çıkardı gelirdi en son döndü bende safım her geldiğinde konuşuyorum son gelmesinde işte konuştuk ettik sevgilisi vardı biliyordum ama inkar ediyordu birkaç gün sonra nişanlandigini gördüm hala aklımdan çıkmadı ama asla yazmıyorum tabiki hiç ilk yazan ben olmadım
Okurken canım yandı be gülüm
Dur bizim için o balık burcu çocuğun bende bıraktığı sigarasından yakıyım da efkar atıyım
öyle işte 🚬 arada bakarım profiline. ayrıca çok cinsellik düşkünü idi ya sırf bu yüzden yüz vermedim aslında bana bunun için yaklaşıyor diye. o yüzden dedim akrep kadını onluktur akrepler de cinsellik düşkünü oluyor galiba da
Lan öyle dedin ya korkuttun beni o akrep burcu kız balık burcu çocukla sevişip de kendine bağlamış olmasın
olabilir 🤣🤣
Yaptıysa döverim öyle giderim yeminlen
yaparsın sen 😂😂
O balık burcu çocuk benim akrep kadınını ezerim ikizler kadını olarak hayırdır lan ona
hahaha 😂 ikizler napcagi belli olmaz hallet onları sjxhs
Gel İBK (ikizler balık kadınları) diye ekip kuralım akrep kadınlarını imha edelim tüm kızlar toplanıp😂 ha? ♊🤝♓
Olur 🤣🤣
Senin balık erkeğinidemi akrep kadını çalmıştı
kızın burcunu bilmiyorum ama sanırım uzaktan akrabasi
diyorum bu bunun içini bilse acaba yine nişanlanir miydi 😂
Dışı güzel ama içi cehennem diyorsun😂
kesinlikle 🤣🤣🤣yani bana dediklerini attıklarını düşüncelerini bilseydi ne derdi bakıyorum çok beyefendi duruyo kızın yanında
Valla benimki dişini yumruğunu gösteriyor kontrol edilemez biri ama karışmazsan sessizce durur sigarasını içip etrafa bakar uykulu gözleriyle bi de bana bakar böyle kendine çeker bakışı yanına gidip oturduğumda elini tutmak için elimi uzattığımda ellerini cebine sokar şe re fsizliğine mi böyle yapıyor anlamıyorum valla
hayret valla tutmaması yani bilemedim neden öyle yapıyo
Sinirlenince dokundurtmuyor kendine
ilginç birisi
Sağı solu belli olmuyor işte ikizlerden daha karmaşık balık