Tüm bunlar ne demek? Bu konuları bilen biri var mı?

Herkese merhaba, iki gün önce bir rüya gördüm rüyam çok kısaydı. Rüyam'da anneannemin evindeydim ve anneannemle birlikte yerde oturuyorduk. Anneannem'in elinde şırıngaya benzeyen ama bir ucunda minik fırçası olan bir şeyle parmaklarıma yukarıdan aşağıya doğru arapça şeyler yazmaya başladı. Bunları yaparken bir yandan arapça şeyler okuyordu. Ne okuduğu ve yazdığı hakkında hiç bir fikrim yoktu ama tek bildiğim yazdıklarının ve okuduklarını arapça olmasıydı. El Parmaklarıma arapça şeyler yazarken orta parmaklarıma yazmadı. Anneanneme neden orta parmağıma yazmadın diye sorunca bana ne gerek var dedi ve yaptığı şeye devam etti. Daha sonra yere uzandım. Sırtım ve kaba etimin birleştiği kısıma pentagram yıldızı çizdi ve yine pentagram yıldızı'nın etrafına arapça yazılar yazdı. O yazmaya devam ederken ve ben yerde uzanırken önümde bir ayna vardı, ayna sayesinde pentagram yıldızı çizdiğini görebildim. Daha sonra uyandım gece saat 05:40'tı ve ezan' In okunmasına daha yarım saat vardı. Aynı şekilde rüyamda bu saatler aralığındaydı ve rüyamdaki hava çok kasvetliydi. Anneannem gerçekten anneannem gibi davranmıyordu, bambaşka biri gibiydi. Ben gece saat 5:40'ta uyandığımda rüyamda parmaklarıma arapça şeyler yazıldığı için uyandığım gibi kendi parmaklarıma hemen baktım ve gördüklerim karşısında şok oldum. Orta parmağım ve orta parmağımın solundaki parmağımda gerçekten kına renginde kabartılı arapça iki harf vardı. Ben bu harfleri araştırdım ve orta parmağımdaki arapça harf, arapça alfabedeki he harfine denk geliyordu. He harfinin anlamı ise gayb anlamına denk geliyordu, gayb; bilinmeyen, görünmeyen, hissedilemeyen anlamına geliyor. Öncelikle size şunu söylemem gerekiyor. Annemle babama ayırma büyüsü yapıldı. Yapan kişi babaannem. Annem'in üzerine yapılan büyü anne karnında bana geçti. Falcı benim için cinin benle iletişime geçmek istediğini söyledi. Daha önceden sol bileğimde zazes veya zazen kelimesi çıktı bu kelime sol bileğimde oluşurken cin bileğimi tutup bana göstermişti.
Tüm bunlar ne demek? Bu konuları bilen biri var mı?