Herkese merhaba, iki gün önce bir rüya gördüm rüyam çok kısaydı. Rüyam'da anneannemin evindeydim ve anneannemle birlikte yerde oturuyorduk. Anneannem'in elinde şırıngaya benzeyen ama bir ucunda minik fırçası olan bir şeyle parmaklarıma yukarıdan aşağıya doğru arapça şeyler yazmaya başladı. Bunları yaparken bir yandan arapça şeyler okuyordu. Ne okuduğu ve yazdığı hakkında hiç bir fikrim yoktu ama tek bildiğim yazdıklarının ve okuduklarını arapça olmasıydı. El Parmaklarıma arapça şeyler yazarken orta parmaklarıma yazmadı. Anneanneme neden orta parmağıma yazmadın diye sorunca bana ne gerek var dedi ve yaptığı şeye devam etti. Daha sonra yere uzandım. Sırtım ve kaba etimin birleştiği kısıma pentagram yıldızı çizdi ve yine pentagram yıldızı'nın etrafına arapça yazılar yazdı. O yazmaya devam ederken ve ben yerde uzanırken önümde bir ayna vardı, ayna sayesinde pentagram yıldızı çizdiğini görebildim. Daha sonra uyandım gece saat 05:40'tı ve ezan' In okunmasına daha yarım saat vardı. Aynı şekilde rüyamda bu saatler aralığındaydı ve rüyamdaki hava çok kasvetliydi. Anneannem gerçekten anneannem gibi davranmıyordu, bambaşka biri gibiydi. Ben gece saat 5:40'ta uyandığımda rüyamda parmaklarıma arapça şeyler yazıldığı için uyandığım gibi kendi parmaklarıma hemen baktım ve gördüklerim karşısında şok oldum. Orta parmağım ve orta parmağımın solundaki parmağımda gerçekten kına renginde kabartılı arapça iki harf vardı. Ben bu harfleri araştırdım ve orta parmağımdaki arapça harf, arapça alfabedeki he harfine denk geliyordu. He harfinin anlamı ise gayb anlamına denk geliyordu, gayb; bilinmeyen, görünmeyen, hissedilemeyen anlamına geliyor. Öncelikle size şunu söylemem gerekiyor. Annemle babama ayırma büyüsü yapıldı. Yapan kişi babaannem. Annem'in üzerine yapılan büyü anne karnında bana geçti. Falcı benim için cinin benle iletişime geçmek istediğini söyledi. Daha önceden sol bileğimde zazes veya zazen kelimesi çıktı bu kelime sol bileğimde oluşurken cin bileğimi tutup bana göstermişti.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
https://www.youtube.com/channel/UCmA7qgmrx4Mje1X3vFSGkHg
Bu kanalda eski videolar da baya bilgiler var.
Dediğin gibi büyü anneden, babadan çocuğa geçebilir. Sen ayetel kürsi oku. Sifkeli su ile duş al. Bir muska yazdır kendine. Bilen birisinden yardım alman lazım.
Daha önceden küçükken muskalarım vardı ve takıyordum sürekli. Takmama rağmen işe yaramıyordu. Muskaları işe yaramayınca ailem bir kaç yıl sonra muskaları denize bıraktı. Şuanda hoca arıyoruz ama etrafta o kadar dolandırıcı, sahtekar, işini bilmeyen hoca var ki.. Güvenemiyoruz bu yüzden. Sahtekar hocalar işini yapmayı bilmediği için bulunduğum durumun daha kötü olmasından korkuyor ailem.
Bundan kurtulmak istersen yardımcı olabilen hocalar var. Büyüyü bozarlar sendeki
Haklısın evet ama ailem daha önceden büyüyü bozmaya çalışmış ama işe yaramamış. Biz hala hoca arıyoruz ama bu devirdeki hocalar genelde para karşılığı bu işi yapıyorlar. Bu işi bu şekilde yapan hocaların çoğunluğu genelde dolandırıcı oluyor ve bilip bilmeden yanlış işler yapıyorlar, daha sonra kişi daha kötü hale geliyor. Ailem'de içinde bulunduğum durumun daha kötü hale gelmesini istemiyor. Bu yüzden ailecek hoca konusunda bir şey yapamıyoruz şu an.
İnstagramda Hdadam var. Kendisi youtuber youtube de paranormal videolar çekiyor. Hocaları var imstagramdan yaz ona sana da yardımcı olacaklardır. Çok kişiye yardımcı oldular
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Hemen gidip bir bakayım.
Adapazarı Akyazı Erdogdu köyü Ramazan hoca gidin şifa bulursunuz inşallah
Büyü de yapıyor mu
Okumadım tam ama rüyanı bilmeyen anlamayanlara anlatma. Yorumları tutabilir
Anneannen büyü yapmış
Bu cin islerinden uzak dur hayatın mafolur
Rüyaların dilinden anlayan birisine sor