Tüm bunlar ne anlama geliyor?

Manipülasyona mi uğruyorum bilmiyorum. Eşimle iki seneden fazla zamandir boşanma aşamasındayiz. Can güvenliği tehlikem var diye tayin alıp gitti fakat daha sonra gece saat üçte yanıma geldi. Bu durum mahkemeye yansıyınca delirdi. Canımı yakmaya yönelik hamleler yapıyor sürekli. Mahkemede söyleyin ona beni fake hesaptan takip ediyor diyor, ertesi gün hesabı herkese açık yapıp kapatıyor. Sonra tam evlilik yıldönümünde balayında gittiğimiz yere gidip fotoğraf paylaşıyor ve hesabı herkese açık yapıyor. Sonra hesabı geri kapatıyor balayında gittiğimiz yerde tek başına çekindiği fotoğrafıni profil resmi yapıyor. Hakkımızda uzlaşmacı atanıyor, "söyleyin ona beni de ailemi de aramasın " diyor. Halbuki bir kere bile aramadığımi da gayet iyi biliyor. Fakat işin ilginci telefon numarasıda hala aynı duruyor madem böyle bir korkun var numara neden değişmiyor. Boşanmak için kazandigi tazminatlardan vazgeçiyor kabul ediyorum ama telefonda konuşup bitirelim diyorum reddediyor. Ama bu davranışları da yapıyor. Tesadüf olabilir mi bu Instagram ve balayı olayları. Kafam çok karışık lütfen bana yardım edin
Tüm bunlar ne anlama geliyor?