Astroloji & Burçlar Sizin burcunuz hangisi oluyor? Zemherii27 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim ki kova ve aynısı 😄🌻 Güncellemeler+1 yıl Sorumu süper soru seçtiğin için teşekkür ederim nildatt 🌻 Sizin burcunuz hangisi oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
izzmirlicaglar Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% Kova +1 yıl Selam zemheri kova burcuyum #izzmirlicaglar 1 0 Yorumla
cukur69 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 80% Oğlak +1 yıl Oglak, resimdeki gibi vallahi dogru😂 1 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% Balık +1 yıl balık :D ama telefonla da oynuyorum ben 1 0 Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% Aslan +1 yıl Fare burcu... 1 4 Yorumla Zemherii27 Kova +1 yıl Çin takviminde var o Yorumla mmsaci Aslan +1 yıl Evet. :) Senin burcun ne Çin takvimine göre? Yorumla Zemherii27 Kova +1 yıl Hiç bilmiyorum cidden Yorumla mmsaci Aslan +1 yıl Doğum tarihin? gün/ay/yıl Yorumla
hilalyilmzz Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Kova +1 yıl Balıkların fazla ustüne gitmeyin ya yeter be 2 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Boğa :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Selam zemheri kova burcuyum
#izzmirlicaglar
Oglak, resimdeki gibi vallahi dogru😂
balık :D ama telefonla da oynuyorum ben
Fare burcu...
Çin takviminde var o
Evet. :) Senin burcun ne Çin takvimine göre?
Hiç bilmiyorum cidden
Doğum tarihin? gün/ay/yıl
Balıkların fazla ustüne gitmeyin ya yeter be
Panda 🐼
Boğa :D
Kova
yay.
Kovaa
Kova doğru
En üstteki benmişim
ikizler
Aslan