Astroloji & Burçlar Acaba senin burcun hangisi? Gönül_doktoru Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 81 Yapay Zekaya Sor Aslinda ben çok sadigimdir ama hic kimse bana sadik olmadi belkk ondan olsa gerek bu bosluk Güncellemeler+1 yıl Guzel bir parca dinlemenizi isterim benden hepinize geldinhttps://youtu. be/LUKogJ8oWP8 Acaba senin burcun hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% Oğlak +1 yıl Neden aglaklarin yanında yer alıyorum ben 😒sensin sevimli 😒😏🤔😂😂 1 4 Yorumla Gönül_doktoru Koç +1 yıl Ara sira senide aglatmayi becerdikleri icin Hissiz72 Oğlak +1 yıl Yüzüme vurmadan olmuyor 😒😏Neyse ki gecti kankam beni çocuklara yapılan zulmden bir de sevdiklerimin canının yanmasından başka bisey aglatamaz çok şükür Gönül_doktoru Koç +1 yıl Valla kankam bu saatten sonra hayat bir sana güzel bir bana Güzel Hissiz72 Oğlak +1 yıl Aynen öyle kanka 🤜🤛
filizzz06 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% Aslan +1 yıl Evet çok kıskancım ama sevdiklerimi kıskanırım başkasının parasını başarısını vs. gibi şeyler değil. 1 0 Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% Başak +1 yıl Başak burcuyum fedakarım ve oğlak burcunun da çok sadık olduğunu düşünüyorum 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl En sevimli hayat dolu mutlu enerjik burç terazi😘⚖️ 1 0 Yorumla
hayallerimöldü Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 91% Balık +1 yıl Aslan'ları buraya alalım 😘🥰 2 7 Yorumla Gönül_doktoru Koç +1 yıl Nabican kiz aslanlari capkindir onlar Yorumla hayallerimöldü Balık +1 yıl Kizları demiştim ama... 😂😂😂 Yorumla Gönül_doktoru Koç +1 yıl Onlar daha cok capkim mk yaaa Yorumla hayallerimöldü Balık +1 yıl N E diyorsun sen başka bulvarlardaGezinmişsin belli...🤭🤭 Yorumla Gönül_doktoru Koç +1 yıl Valla benim bulvarim sabitti hep sen aslan isen sendede kesinlikle icinde bir yerlerde kesvedilmeyi bekleyen bir capkinlik vardir ama Yorumla hayallerimöldü Balık +1 yıl İlk defa senden duydum... Yorumla Gönül_doktoru Koç +1 yıl Valla durum budur cikar piyasaya merak etme sen Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% Aslan +1 yıl En kıskanç burçlarda 3. ymüşüm 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 361 cevap paylaştı. En fedakar 3 burçtan biriyim. (Başak) 1 0 Yorumla
TubasuedaSanlıakva Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 97% Yengeç +1 yıl Aslan'im elhamdülillah 😂😂😂 1 0 Yorumla
adımyok56 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 İkizler +1 yıl Oo kıskanç mıyım ya ben? ldfkgvfjgş 1 5 Yorumla Gönül_doktoru Koç +1 yıl Demekki kiskanc degilmisin yoksa Yorumla adımyok56 İkizler +1 yıl Hiç kıskanç değilimdir. Genelde kıskanılan taraf ben olurum lkfdajshşf Yorumla Gönül_doktoru Koç +1 yıl O kadar guzelimki beni hep kiskanirlar diyorsun ozaman benim gibi biri ile olmamisin demekki 🤣🤣🤣 Yorumla adımyok56 İkizler +1 yıl kfçjglfdşkh başarılarımdan dolayı kıskanılırım genellikle Yorumla Gönül_doktoru Koç +1 yıl Ooo yani cok basarilisin yani peki nasil bir basariymis bunlar Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 453 cevap paylaştı. En kıskanç 3 burç arasına girmişim çok dogru 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 553 cevap paylaştı. Çok sevimliyimdir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neden aglaklarin yanında yer alıyorum ben 😒sensin sevimli 😒😏🤔😂😂
Ara sira senide aglatmayi becerdikleri icin
Yüzüme vurmadan olmuyor 😒😏
Neyse ki gecti kankam beni çocuklara yapılan zulmden bir de sevdiklerimin canının yanmasından başka bisey aglatamaz çok şükür
Valla kankam bu saatten sonra hayat bir sana güzel bir bana Güzel
Aynen öyle kanka 🤜🤛
Evet çok kıskancım ama sevdiklerimi kıskanırım başkasının parasını başarısını vs. gibi şeyler değil.
Başak burcuyum fedakarım ve oğlak burcunun da çok sadık olduğunu düşünüyorum
En sevimli hayat dolu mutlu enerjik burç terazi😘⚖️
Aslan'ları buraya alalım 😘🥰
Nabican kiz aslanlari capkindir onlar
Kizları demiştim ama... 😂😂😂
Onlar daha cok capkim mk yaaa
N E diyorsun
sen başka bulvarlarda
Gezinmişsin belli...🤭🤭
Valla benim bulvarim sabitti hep sen aslan isen sendede kesinlikle icinde bir yerlerde kesvedilmeyi bekleyen bir capkinlik vardir ama
İlk defa senden duydum...
Valla durum budur cikar piyasaya merak etme sen
Enn sevimli tabikide ,😂😂
Sevimli bir ben. 😏 ♐
En kıskanç burçlarda 3. ymüşüm
En fedakar 3 burçtan biriyim. (Başak)
Aslan'im elhamdülillah 😂😂😂
En sevimli burç hhfhb
Ben fedakar degilim 😷
Oo kıskanç mıyım ya ben? ldfkgvfjgş
Demekki kiskanc degilmisin yoksa
Hiç kıskanç değilimdir. Genelde kıskanılan taraf ben olurum lkfdajshşf
O kadar guzelimki beni hep kiskanirlar diyorsun ozaman benim gibi biri ile olmamisin demekki 🤣🤣🤣
kfçjglfdşkh başarılarımdan dolayı kıskanılırım genellikle
Ooo yani cok basarilisin yani peki nasil bir basariymis bunlar
En kıskanç 3 burç arasına girmişim çok dogru
Fedakar da sayılmam herhalde
en kıskanç üç burç 🙈 oğlak 😑
Yay ♐
akrep
En sadık.. Doğruu👌🏻
Boğa..
Kıskanç
Sevimli çıktı.
Boğa.