Bazılarımız parayı bir araç gibi görürken bazılarımız için her şeydir. Peki senin için ne kadar önemli? En cimri ve en cömert burç hangisi olabilir dersin?
En cimri ve en cömert burcu sorsak ne cevap verirdin?
Şimdi burda herkes, kendi burcunu falan örnek vererek yazmış. Ben çevremde, arkadaşlarımdan, kankalarımdan gördüğüm kadarıyla söylüyorum ki en cömert burç kesinlikle ve kesinlikle başak burcudur.. Ben yay burcuyum, başak burcundan gerek kız arkadaşım oldu, gerekse erkek kankalarımdan biliyorum gerçekten çok cömertler. Bi yere gidiyoruz onlar ısmarliyor, durduk yere bana yiyecek içecek veriyor, gerçekten o konuda çok cömertler. En cimri burçsa koç ve oğlak, diye duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum. O burçtan fazla tanıdığım olmadı, olanların da cimriliğine şahit olacak bir durum yaşamadım
Balik burcuyum. Balıklar genelde paranın değerini pek bilmiyor. Örneğin bir şeyi beğenirsem fiyatını pek umursamıyorum. Ya da tanıdığım biri bu ay biraz sıkışsa, pek fazla üzerinde durmadan yardım etmeye çalışıyorum cok sevmedigim biri bile olsa. Sanirim bunda balıkların cok planlı olmamasının payı var. Biraz da duygusal yapının. Oysaki iktisatla aram fena değildir ama yine de tasarruf edemiyorum. Etmeyi de doğrusu pek sevmiyorum. Not: tutumlu insanlara saygım büyük. :)