Astroloji & Burçlar Baba gibi hissettiren burç hangisi? kullanmayıcı12345 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yengeç burcu kadını anne gibi erkeği de anne gibi sevgili istiyosa baba gibi olan erkek burç hangi Güncellemeler+1 yıl Az önce baktım gerçekten oğlakmış. Beni bul oğlak 😂 Baba gibi hissettiren burç hangisi? Cevapla Babalık Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Eskişehir_Beyefedisi Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Yengeç +1 yıl Baba gibi hissedirecek burclar sana başak erkegi boğa erkeği akrep ve koç erkekleri uygundur 😉 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Yengeç +1 yıl Yine yengeç burcudur 😄 Su grupları bu konuda iyi 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% Aslan +1 yıl Oğlak burcu bana hiç öyle gelmedi 🤗 boğa bu konuda daha iyi sanki tabi para hırsını biraz daha törpülemesi gerekiyor… 1 0 Yorumla
Boncukcukk Takip Et Yoda Yaş: 76 , eic 98% Oğlak +1 yıl Oğlak burcu baba gibidir otoriter soğuk disiplinli 😀 2 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% Aslan +1 yıl Bence en baba burç oğlak. Oğlak erkekleri çok babacan oluyor. Amcam öyledir mesela. 1 0 Yorumla
ppars Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Başak +1 yıl Bence koç ya da boğa erkekleri. Kendinden emin duruşları, lider tavırları ve nerde nasıl, kime ne şekilde davranması gerektiğini çok iyi biliyorlar. 1 0 Yorumla
Melisssssm Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Yengeç +1 yıl Bence zıt burcudur. Oğlak baba gibi hissettirebilir mantıken. 0 0 Yorumla
t2pac1109 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% Oğlak +1 yıl Oğlak burcu olarak cidden biz oğlaklar 3 0 Yorumla
Nammellesss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% Oğlak +1 yıl En gizemli burç hangisi ise 0 5 Yorumla kullanmayıcı12345 Yengeç +1 yıl En gizemli burç yengeç burcu sanırım Yorumla Nammellesss Oğlak +1 yıl Neresi gizemli ya yengeç burcunun smxnxn Yorumla ndenizyıldızı Aslan +1 yıl Gizem deyince kovayı tek geçerim Yorumla kullanmayıcı12345 Yengeç +1 yıl Bilmem öyle yazıyo Yorumla Baranliveme Balık +1 yıl @ndenizyıldızı Kova kesinlikle soğuk ve gizemli bir burçtur Yorumla
Kaçın__Kurası Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% Boğa +1 yıl Burcu boğa yükseleni oğlak olarak tabiki ben. 😆 0 0 Yorumla
Mekatalurji456 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Koç +1 yıl Batuhan Özgül pisliği senin annen bacım mu 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 673 cevap paylaştı. Ne oğlağı Boğadır 0 0 Yorumla
Sexyygirll_699 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Aslan +1 yıl Yaşamadım 0 3 Yorumla 345traderjohn Balık +1 yıl Benim Yorumla Sexyygirll_699 Aslan +1 yıl Güvensizlik yani Yorumla 345traderjohn Balık +1 yıl Baba gibi hissettiren burç benim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Baba gibi hissedirecek burclar sana başak erkegi boğa erkeği akrep ve koç erkekleri uygundur 😉
Yine yengeç burcudur 😄
Su grupları bu konuda iyi
Oğlak burcu bana hiç öyle gelmedi 🤗 boğa bu konuda daha iyi sanki tabi para hırsını biraz daha törpülemesi gerekiyor…
Oğlak burcu baba gibidir otoriter soğuk disiplinli 😀
Bence en baba burç oğlak. Oğlak erkekleri çok babacan oluyor. Amcam öyledir mesela.
Bence koç ya da boğa erkekleri. Kendinden emin duruşları, lider tavırları ve nerde nasıl, kime ne şekilde davranması gerektiğini çok iyi biliyorlar.
Bence zıt burcudur. Oğlak baba gibi hissettirebilir mantıken.
Oğlak burcu olarak cidden biz oğlaklar
En gizemli burç hangisi ise
En gizemli burç yengeç burcu sanırım
Neresi gizemli ya yengeç burcunun smxnxn
Gizem deyince kovayı tek geçerim
Bilmem öyle yazıyo
@ndenizyıldızı Kova kesinlikle soğuk ve gizemli bir burçtur
Burcu boğa yükseleni oğlak olarak tabiki ben. 😆
Aslan olur herhalde 🙂
Batuhan Özgül pisliği senin annen bacım mu
Boğa burcu bence.
Boğa.