Çok çekici, konuşma tarzı a çok hoş. Çok bilgili, neşeli, sempatik iyi eğitim görmüş birisi ama acayip dengesiz. Sanki her gün farklı birisi oluyo gibi. Bi çok olgun, bi çok duygusal, bi çok herkese mavi boncuk dagitan, bi çok sadık. Çözemedim.
Bu burçlar uyumlu mu sizce? Ben genel olarak cilveli, kadınsı, tam deliler gihi aşık olunacak kız modunda takılan genellille kişiliği sabit birisiyim. Ama o 500 farklı insan gibi ya. Ömrümü mü çürütür, kaçsam mı bundan napsam? Aşıkta olfum galiba ama emin değilim. Bazı karakterleri acayip itici geliyor. Bazılatı ise çok çekici, her şeyiyle mükemmel davranıyor, konuşuyor. Nasıl olabilir böyle bir insan ya?
Bu burçlar uyumlu mu sizce? Ben genel olarak cilveli, kadınsı, tam deliler gihi aşık olunacak kız modunda takılan genellille kişiliği sabit birisiyim. Ama o 500 farklı insan gibi ya. Ömrümü mü çürütür, kaçsam mı bundan napsam? Aşıkta olfum galiba ama emin değilim. Bazı karakterleri acayip itici geliyor. Bazılatı ise çok çekici, her şeyiyle mükemmel davranıyor, konuşuyor. Nasıl olabilir böyle bir insan ya?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer