Balık erkeği ikizler kadınına neden soğuk davranır?

Sevdiğim yakışıklı çocuk balık burcu öncelikle duygusal falan değil o KöpekBalığı gibi sert biri bakışlarıda korkutucu öyle bi öfkeyle bakıyor ki insanın gözünün içine karşısındakinin ruhunu tokatlıyor adeta. bi kere öyle baktı bana mal oldum ne yapıcağımı şaşırmıştım. Neyse ben bu çocukla 3aydır yazışıyorum o pek bana yazmaz ben başlatırım konuşmayı yazışmalarımızda fazla sürmüyor 3günde bi 10-15dakika sohbet ediyoruz sonra akşamsa iyi akşamlar geceyse iyi geceler gündüzsede sonra görüşürüz falan diyip sohbeti bitiriyor ama konuşuncada çok eğlenceli tatlı biri oluyor böyle hiç zaman geçmese saatlerce konuşsak bitek uyumak için kapatsak telefonu diyorum içimden. Ona gün içinde yazdığımda (hâlâ da yazıyorum gün içinde) cevap vermiyor yüzyüze geldiğimizde heycanlanıyorum ona yaklaşmak bi fırsatla sarılmak öpmek istiyorum ona seni çok seviyorum demek istiyorum ama o benle yüzyüze gelince ben orda yokmuşum gibi görmezden gelip gidiyor uzaklaşıyor benden bi gün kafayı sıyırıp ben ona sevgilim ol ilerde de çocuklarımın babası ol diyicem ya. Ben bunu nasıl kendime çekerim nasıl ona yaklaşabilirim nasıl onu aşk moduna sokup onun benim kalbime girdiği gibi bende onun kalbine girebilirim. 1buçuk yıldır platonik aşığım ona. Taktik verin şu kardeşinize ablalar neyden hoşlanır bu balık burcu erkekler
Balık erkeği ikizler kadınına neden soğuk davranır?