evet şimdi görseldeki üç karttan birini seçin, dileğinizi dileyin ve aşağı kaydırarak cevabınızı okuyuun. 1-2-3Kaydır Kaydır Kaydııırr Cevaplar aşağıda! 👇
Birinci kart sorunuzla ilgili geçmişten gelen etkileri ortaya koyar.
Etrafınızda maddi açıdan güçlü, zengin bir kişiden gördüğünüz ya da görebileceğiniz bir destekle işlerinizi ve maddi durumunuzu yoluna koyabilirsiniz. Maddi anlamda, iş anlamında önemli bir tavsiye size yol gösterebilir. Bu konularda bilgili kişilerle sözgelimi bankacılarla bir araya gelebilirsiniz. Bir kredi veya ödeme durumunuz varsa sözgelimi bu kişinin tavsiyesi, yol yordam göstermesi epeyce işinize yarayabilir. Parasal destek de görebilirsiniz ancak her şekilde bunun bir karşılığı olacağını aklınızdan çıkarmamalısınız.
İkinci kart şu anki durumla ilgili bilgi verir.
Yepyeni duyguların ve aşkın habercisidir. Kalbinizin yeni heyecanlar ve tutkularla attığı bir döneme işaret eder. Daha önce hiç tatmamış olduğunuz duygular içinde olabilirsiniz. Mutluluk, sevgi, dostluk göstergesi olabilir. Sosyal bir yaşamı işaret eder. Son derece olumlu, umutlarınızı yeşerten anlamlar içerir. Romantik bir ilişki ve evlilik göstergesi olabilir. Mevcut ilişkinizde hediyeler alabilirsiniz.
Üçüncü kart gizli kalmış olabilecek etkileri gösterir.
Başkalarından öğreneceğiniz çok şey olabilir. Eğitim anlamında önemli bir dönemden geçebilirsiniz. Kişisel gelişimle ilgilenebilir, bolca kitap okuyabilir, konularında bilgi ve bilgelik sahibi insanlarla bir araya gelebilir ve onların tecrübelerinden kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Tüm bu öğrendikleriniz ilerde gerek işinizde, gerek özel yaşamınızda çok faydalı olacaktır. Bu bilgilerle başkalarına da faydalı olabileceğinizi unutmayın.
Sizin dileğiniz neydiii? :D
Tarot açılımı yapıyoruz! Siz hangi kartı seçtiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hadi bismillah 😁😂
Ya dün bu kartı aldım nasıl olduğunu anlamadım hala birisi bana anlatabilir mi 4 video izledim yine anlamadım
Oha cidden dileyim le alakalı çıktı ve ben böyle şeylere inanmammmm
Kupa ası.. nokta atışı olmuş
Lies and distractions.
2 yi sectm başarı dilemistm
Tarota inanmam şekerim 😎
Kupa asını seçmiştim. aşk diyor.
Zor...
Üçüncü kart
Vallahi doğru
Sondakini
Tarot mu bakıyorsun
kupa ası seçtim