Selamlar, astroloji ve tarot konularına yeni yeni giriş yapan biri olarak bir tarot açılımı yapmak istedim. Normalde 78 kart bulunuyor fakat hepsi sığmayacağı için ben sizin için 3 tane seçtim. İlk önce soldan sağa doğru bir kartı seçin ve bir dilek tutun. Dileğinizi tuttuysanız kartınızın açılımını okuyabilirsiniz ama dilek tutmadan açılımları okumayıın. Dileğinize karşılık tarot kartınız ne diyor? Yorumlarda yazmayı unutmayıın 🙏Tarot Kartları1) Aşıklar: Yaşamınızda büyük bir sevgiye büyük bir değişime adım atmanız gerek. Ciddi bir karar aşamasında olabilirsiniz. Aynı zamanda insanlarla olan iletişiminize dikkat etmeniz yararınıza olacak. Duygularınızı gizlemeden yol almaya çalışın. Söz konusu iş hayatı ise tüm koşulları değerlendirip, geleceğinizi şekillendirecek ve konumuzu belirleyecek ciddi kararlar almanız gerekebilir.
2) Azize: Kendinizi her açıdan sorgulamanız gerek. Bugüne dek edindiğiniz bilgi ve deneyimleri gözden geçirmeniz, eskiyenleri bir kenara bırakarak yenilere yer açmanız gerekebilir. Ayrıca hayallerinize de sıkı sıkıya bağlanmalısınız. Büyülü ve mistik bir aşkın habercisi de olabilir. Manevi dünyanızdan kopmamalısınız.
3) Güneş: Gerçeklerin ortaya çıkacağı bir döneme girebilirsiniz. Size ışık tutacak kişilerden uzaklaşmayın. Başarı ve bolluğun temsili güneş, aynı zamanda son zamanlarda sarf ettiğiniz çabayı da temsil ediyor. Tüm bu gayretin meyvelerini alma vakti.
Gerçeklerin ortaya çıkacağı bir döneme girebilirsiniz. Size ışık tutacak kişilerden uzaklaşmayın. Başarı ve bolluğun temsili güneş, aynı zamanda son zamanlarda sarf ettiğiniz çabayı da temsil ediyor. Tüm bu gayretin meyvelerini alma vakti.
2) Azize: Kendinizi her açıdan sorgulamanız gerek. Bugüne dek edindiğiniz bilgi ve deneyimleri gözden geçirmeniz, eskiyenleri bir kenara bırakarak yenilere yer açmanız gerekebilir. Ayrıca hayallerinize de sıkı sıkıya bağlanmalısınız. Büyülü ve mistik bir aşkın habercisi de olabilir. Manevi dünyanızdan kopmamalısınız.
Keşke ilk fotoğrafı açıklamanın en başına kartların arkası dönük halini ekleseydiniz de kartı görmeden seçseydik. Kartların isimleri ve resimleri dikkat dağıttığı için seçemedim.😅😂
Dileğimle ilgili bir kart denk geldi direkt👀 ruhsal uyumumuz hoşuma gitti, yeni başlamışsın ama işleri ilerlettiğinde parayla bile olsa sana tarot baktırtmak isterim ben🥺
Fal şeytan işidir ve Rabbimiz haram kılmıştır, iyi bir falcı olmak için şeytan ile anlaşmanız yeterli bu sayede ölüm sonrası hayatınızı bu dünyada bitirmiş olacaksınız...
Merhaba sizden birsey istiycem kusura bakmayın ama bende kac gündür tarot falı bakan birini arıyordum bulamadım şimdi sizi gördüm de gec kalmışım galiba kartı secmek için rica etsem bana bakabilir misin özelden tabi heger kabul ederseniz 😊