Ateş grubu burçların en hayat dolu ve pozitif olduğuna dair çokça yazı ile karşılaşmış olabilirsiniz. Hayatın olumlu yönlerini görebilen yaşamaktan zevk alan dolayısıyla andan zevk alırlar. Peki sence en hayat dolu burç hangisi olabilir?
En hayat dolu burç hangisi diye sorsak ne cevap verirdin?
En enerjik ve pozitif ikizler gibi. Yemege aşık olan boğalar da yedikçe mutlu. Beelki bir de yengeçler olabilir. Duygularini tatmin ettiğin sürece alice harikalar diyarinda modunda takılırlar.
Burçlarla alakası olduğunu düşünmüyorum zaten burçlar başlı başına saçmalık kendi burcunuz olmayan bir burcu okuyun onda da sizden bir parça bulacaksınız inanmayın böyle şeylere
Ben de burcum baktığımda genel olarak aa ben evet buyum diyorum ama başka burcun özelliğine bakıyorum mesela aa ben buyum diyebiliyorum yine bu birazda burcuna göre hareket etmekle alakalı mesela ben yengeç burcuyum yengeçler duygusal olurmuş ben de öyleyim diyip kendine dayattığın şeyler
Hayir tabiki bircok cevresel etkende var bunda oo yanliş bende katilmiyorum sen nasil biriysen oyle davranacaksin yapmacik degil kendini baska kiliflara veya karakterlere bensetmek zaten hoş degil. Sen neysennosun kendini degistirmemeli insan.
Boğa tabiki🔥 siz şaakamısınız bi tane boğa yorumu zor çıkmış :hayat dolu ve anı zirvede yaşayan yaşamak isteyen , dışardan direk belli edemediği zamanlarda içlerinde kopan deli dolu bi burcuz🔥
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Balık olmadığı kesin sürekli değişen ruh hallerimiz ile hayatı ve en güzel anları cehenneme çevirme gibi özelliklerimiz var 😒
Demek ki benim gibi yükseleninizde koç olsa hayattan soğutamayacaklarmış. Çünkü hayattan soğutmaya çalışanın hayatını zindan edip, hayattan daha bir zevk alıyorum