Ne çektim bu yay burçlarından ;( aşık da olsa herkes bana baksın istiyor bana dibi düşsün dikkat bende olsun yanımdaki de deli gibi kıskansın istiyor düzelmez mi?
Tatlı dilli karizmatik ve yakışıklı olurlar. Size o kadar çok ilgi gösterirki daha önce hiç sevilmedim dersin Ama bu sizi yanıltmasın çünkü bir anda yere düşürmesini iyi bilirler. Sevince zor bırakır ama yeni adaylarada hayır demez yay burcu))
Burada bir pislik varsa o da sensin kenar mahalle varoşu kelimesine de baya güldüm kişi kendinden bilir işi ama şu da var küfür etmek istemezdim gerçekten.
Yay burcusun herhalde aşırı küstahsın da o yüzden. Güçlü göstermeye çalıştığım yok zaten öyleyim çok kötüsün kelimesi de evet kötüyüm çok sağol çok naziksin
Yok başında herşey o kadar iyiydi ki sonra tabi ben ömrümde bu kadar rahat ve umursamaz birini ilk defa görüyordum ve sonra zaten değişmeye başladı ya da gerçek yüzü mü demeliyim bilemedim ama sonra ona eğer ki benden sıkıldıysan beni istemiyorsan eski duyguların yoksa ayrılalım demiştim o da hayır yok öyle bir şey dedi ve bir saat sonra beni aldattığını öğrendim çünkü eskisi gibi değildik soğuktuk falan
evet yaylar biraz çapkınlar hatta bayağı çapkınlar. yerlerinde durmuyorlar. bildiğim kadarıyla koçlar böyle şeylerde sadakatliler oldukça. bende geçmişte başka bir yayla o güvensizliği yaşamıştım. aslında bakınca yaşadıklarını ben yaşadım başka bir kişiyle geçmişte. ama artık eskisi gibi biri değilim. umarım şuanki kişi doğru kişidir sorun yaşamak istemem çünkü. inşallah sen de doğru insanı bulup ve güzel bir ilişki yaşarsın.
En İyi Cevaplar