+1 yılKova erkekleri zordur benden söylemesi! Duygusuzlar onlara göre her şey mantık, akıl ! Sadakat nedir bilmezler oldukça da benciller!
Nerden biliyorsun dersen Babam tabi , kova burcudur!! Kendisiyle hiç anlaşamam konuşmuyoruz zaten, bu da ayrı bir konu aslında!11 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldümm adına..
En İyi Cevaplar
+1 yılkova benim tatlım ne sorcan bekliyorum :D
0120 Yorumla
Soran+1 yılBu burcum erkeklerinde duyguyu belli etmeme hastalığımı var açılamama falan 😄
- +1 yıl
karlı havadaki benzinli araba gibi düşün
biraz marşa basıp ısıtman lazım
ısınınca hayatında görüp görebilecegin en güzel ilişkiyi yaşaman için aranda hiçbi engel kalmayacak
Soran+1 yılOf bir erkek neden kadından bekliyo ya gerçekten anlamıyorum adı üzerinde erkek yani erkek karşılık beklemicrk açılcak açılmıcaksa muhattapta olmucak 6 aydır flört ediyoruz ya şaka gibi flört bile denmez 6 aydır 4 kere görüşmüşüzdür 😂
- +1 yıl
:D onu mecbur bırakacaksın
kıskandırmak degil sadece elinden gidecegini anlasın
Soran+1 yılBöyle şey mi olur ya allah aşkına
Soran+1 yılSeverse söyler dimi ya da söyler
- +1 yıl
bazıları nodullamadan hareket etmez
eskiden develeri yerinden hareket ettirmek için nodullamak (igne batırmak)
gerekirmis sende aynını yap onu ignele bakalım ne olacak
anlamazsa sal ipini fazla kasma
Soran+1 yılYa birkaç haftadır hep gerginim bana kafası eser gibi yazmıcak haftada bir ne ya beni erkekler rahat bile bırakmıyo her gören yazıyo bu 6 aydır açılcak bende geçen haftalar bana şirine dedi durduk yere nediyorsun dedim ordan bir açıldı konu sana güvenmiyorum dedim bilmemne bana inat kızlarla vifeo attı ben atmıştım diye sonra bende tartışma çıkardım oda diyoki onu geçte sen kalkıpta nezaman bizden bahsettin diyo güvenmediğin için mi aylardıt ilişkiden bahsetmedin dedi böyle delirdim sinirden bu kızların söylediği lafı bana diyo 😂
- +1 yıl
:D sizin olay baya karisikmis
Soran+1 yılBugunde bana yazmadığı için sitemde bulundum hep ben yazıyorum gibi gördü yazmadı toplasan bunca zaman 4 kere görüşmemişizdir ama gece yarılarına kadar online oluyorsun ama evet müsait olmadığından iyi geceler bile demiyorsun ne de günaydın hayır yani haftaya doğum günü var diye bile insan daha çok titrer dimi sen daha cevap vermeye tenezzül dahi etmiyorsan kendin bilirsin iyi akşamlar dedim sinirim geçsin diye yazmadı yine cevap
- +1 yıl
Sakin easy boyy
Ben mesaj at dedinde atmadimmi :D yavas
Seninkisi oyun oynama moduna gecmis
Bana kalirsa bosa ugras verme ben olsam oynanilmak kanima dokunurdu ondan dolayi fazla da ustelemezdim bu saatten sonra madem o yazmiyo yazan baska birine git oda baskasina yazsin hersey olsun bitsin flört tatli gibi gorunur ama duygularin en yuregi agzinda yasandigi donemdir karsindaki sahis seni yuregi agzinda birakip guregini baska seylerle dolduruyosa
Onun mesajiyla agzina gelen yurege yazik bunun ne kova burcuyla nede ikili. insan iliskileriyle alakasi var yol yakinken daha fazla uzulmemisken 6 ay kisa bir sure cabuk gecer 6 sene seninle dayanabilecek 60 sene senlw dayanabilece biri gerek sana 6 ayda bu hale gelmis birisinden hayir gelmez
Dost acı söyle bro görüp görmemek sana kalmis kalbini masaya koy beynini de yanina
Kalbin yalanda olsa hosuma gidiyor soyle diyecek dinlersen sen bilirsin sonunda üzüleceksin
Kafan yalana dolana gerek yok hayatina bak diyecek
Dinlersen simdi uzuleceksin - +1 yıl
Ama gececek
Soran+1 yılOzaman ne kıskanıyo niye hep ben kavga çıkarrtııkça sessiz kalmaya alttan almaya çalışıyo Şu iki haftadır hep işi var hep müsait değil ya ben her dk yaz demiyorum günaydın iyi geceler çalışıyorum bay bunu desin anladın mı tık yok tamam anası babası ayrı evin erkeği bu gibi ama yok yani böyle olmaz o şu an zaten beni sinirliyim affedicem sanıyo ama öyle bir durum olmucak bune ya ne bukadar müsait değilim müsait değilim
- +1 yıl
Anlamadigin nokta surasi
Sevgili degilsiniz 6 aydir flörtsünüz
Sorumluluktan kaciyo olamazmi?
Istediginde cani sıkıldıgında seni istedigi yerde bulmak ama surekli senle ilgilenmek zorunda olmamak ona daha cazip geliyor olamazmi?
Soran+1 yılHayır tam tersi iki hafta önce gayet isyan etti hep söyleniyo bana yok işte ilaç eczane bulanların olmadımı yok iyi gezdin eğlendin yok bu konuşma ne o bu şu başlarım senin hayranlarına beni delirtme sinirlendiriyorsun beni bilmemne
- +1 yıl
Arap saçına döndüm diriri diriririi
Çöz beni arap saçı diriri diririri
Çivi çiviyi söker diriri diriririi
Budur bunun ilacı...
3. Satır sana gelsin
Soran+1 yılÖyle deme valla sinir bozucu durum gerçekten
- +1 yıl
Katiliyorum en son bunu yasadigimda dellenmistim fıttirmistim
Ha sonra noldu ben onu arayup sormayi kestikten 3 ay sonra yannislikla bna mesaj atti
Aradan 2 hafta sonra o mesajin yannislikla olmadigini benle konusmaya calistigini falan soyledi
Biz yermiyiz pampa yemeyiz 2 3 hafta konustum arivedençi
Çal keke çal :D ✊✋
Soran+1 yılAma işte biz şu an o durumda da değiliz yani beni çok beğendiğini düşünüyorum her açıdan kaynetmek istemediğimi düşünüyorum ama kasıyo işte
- +1 yıl
Abi kasıyosa kendini zorlama bosuna
Soran+1 yılBeyfendi kasmasjn açılcaksa açılsın diye ilgileniyorum gayet kısa kısa konuşuyo bıktım işlerinden
- +1 yıl
Tamam bende diyorum ki acilacak diye bekleme bazen sen bekledikce açılmaz
Hani kucukken pc ye program yuklerken gozumuzu kapardik ya gozumuz kapaaninca çubuk daha hizli gececekmis gibi o sekilde dusun bazen vazgecmedikce kazanamazsın bazı şeyleri cok istediginde degil ondan vazgecmeye hazır hissettiginde gelir - +1 yıl
Buda onhn gibi bisey
Soran+1 yılValla bilmiyorumda doğum günüme bağlı herşey onu bile bilmiyordur dün ainirlwnsmylendim haftaya doğum günü kızı diye daha titrer kızın üstüne insan dedim
- +1 yıl
Dogum gununu hatirlatacak hicbisey yapma konusma durum bile yapma dikkat et hatirlarsa okey ama hatirlamazsa yol ver gitsin uzatma
Soran+1 yılÖyle yapcam tamamen ogüne bağlı herşey ben doğum gününde nasıl onu şaşırttım hiç ummadı çok şaşırmıştı şık bir kazak aldım hep ilgilendim önceside sonrasıds hayır ben öyle birşey beklemiyorumki insan gibi yazcaksa yazsın doğm günümü kutladın bir cafede oturalım bu yani millet arabalarla gece tuğçe diye mumlarla süslüyordu arabasını güller hediyeler öyle beklemiyorum bile
- +1 yıl
:D beklemiyorum derken bile beklenti ixindesin
Soran+1 yılHayır yani onu bunu hediye bile beklemiyorum neler olcak merak ediyorum ama eğer kutlamazsa varya bitti yani dönüşü dahi olmaz
- +1 yıl
Hadi bakalim
Soran+1 yılDoğum günğn nezamandı yazdı şimdi bende görüldü yaptım cevap vermedim
- +1 yıl
bana söz ver soylemiyeceksin kardo
eger gözünde degerin varsa azıcık kıvransın ondan bundan ogrenmeye calıssın
Soran+1 yılGördüm cevap vermedim diye ardarsa yine yazdı cevap vermedim tugce trip yapmasana ya allah allah ya sacma sapan seyler yazmıssın yine ya dedi cevap yok yine benden
- +1 yıl
tamamdır kardo boyle devam giderse keyfi bilir dur bkalım
Soran+1 yılDoğum günğmğ öğrenmesi imkansız ortak çevre 0
- +1 yıl
durum falan yap görsün ama dogrudan soyleme o zaman
Soran+1 yılYine tuğçe dedi konuşmayı bitirsem mi bitirmesemmi bilmiyorum aradayım
- +1 yıl
dikkat et gazla hareket edipte pisman olma sonra
Soran+1 yılİhmal etti varya 1 aydır hep ben ilgilendim bilerek ondan tık yok ben yazıncaanca tek kelimelik cümlerler napıyosun diyorum ofisteyim sen napıyosun demeyi unutuyo bune ya
- +1 yıl
valla haklısın ama gazla yapıpta sonra arkana bakarak kalma arkasında durabilecegin fiiller yap kanka ondan dedim
Soran+1 yılBugun ve yarın cevap atmamayı düşünüyorum
- +1 yıl
hadi bakalım heyecanla bekliyorum hayatının düzelmesini umarım burdan yazarsın
Soran+1 yılSöz
- +1 yıl
insallah düzelir :)
Soran+1 yılDoğum günün ne diye sordu sordu durdu ya beni aradı konuşmuştuk twlefonda cumartesi günü olsuğunu söyledim sonra perşembe günü yazdı planın var mı gibilerinden cumartesi İstanbul'da babamla işim var cuma günü görüşelim dedi arkadaşları yemeğe çıkıcakmış benide davet etti sonra birşeyler yaparız diye sonra plan iptal oldu herneyse cumartesi olduuu ne 00.00 da yazmak etmek yok bekledim yook saatler geçti artık ben arkadaşlarımla buluştum akşam 10 gibi yazdım seninle görüşmek vs istemiyorum buda 12 ye doğru aradı bilerek aramamış cart curt ama kızıyoda telefonda sesini yükseltti ben sana yalanmı atıcam işim vardı yine yazmışsın görüşmek istemiyorum diye bilmemne söyleniyo nerdesin kimlesin diyip durdu nerde olduğumu söylemedim sordu ısrarla söylemedim doğum günümü kutlayıp kapattı sonra ben sinirlenip 5 dk zaman ayıramadın yazdm aradım çok sert konuştum twlefpnda kızdı kapattı yazmaya devam ettim eve girdi zaten kavga ettim söylendim mesaja bilerek yanıt vermedi böyle kaldı
- +1 yıl
Kardesim uzatma o zaman daha fazla yazik edersin iyi duygularını bitirir icindeki
- +1 yıl
Burda 2 soru var
Benden intikam alip hayatimi zehir etmeyemi calisiyo ondanmi boyle
Eger mevzu buysa icine etti bence daha fazla ugrasma
Yok eger hata ettitinden boyle ettiyse
1 degil 2 degil bokunu cikartmis artik
2 turlude uzatmana deymez uzulen sensin ve sen kalacaksin
Soran+1 yılNe yapmalıyım ararsa meşgule bile atmayacağım
- +1 yıl
Cidden yapman gereken yok gibi kimsenin sana degersiz hissettirmeue hkki yok
Soran+1 yılGenelde aramız kötü olunca bana maks iki gün uazmıyo bilerek sinirim geçsin diye böyle bitti tarzı mesaj atınca da saçmalama falan diyodu sence şimdi nolcak
- +1 yıl
Bu sefer olay biraz daha farkli 1 2 gun bekleyip yazmaz bencecunku senin sinirin bekleyinxe gecmez onun bu konuda biseyler yapmasi gerek
Soran+1 yılOna okadar kızgınım kiii anlatamam neler dedim o sadece susarmısın dedi bunalttın gereksiz yere kavga çıkartıyosuj modunda ve ben onun doğum gğnünde neler yaptım
- +1 yıl
Sorunda burda adam senin bagirmana laf ediyo soylediklerino duymuyo. ya da neden bagirdigini anlamaya calismiyo sana ondan dolayi dedim zaten uzulursun daha fazla ugrasma diye
Soran+1 yılHaklısın tamam ilişkis olmamış olabilirde bune allah aşkına 22 yaşında oturup kalkması 25-26 gibi ozaman adam gibi ol
- +1 yıl
Cocuk gibi hareket ediyo 25 26 ne yani
Soran+1 yılHayır konuşması vs babasıyla istanbula gidip geliyo işe ofise okeyde arafı beni bilerek geç aradım bekle diye diyo 12 ye beş kala aradı yine saçma sapan görüşmek istemiyorum diye mesaj atmışsın diyo bende söylendim sesini yükseltti bana sana niye yalan atayım ya diye nerdesin kimlesin diye sorup durdu aöylemedim sonra sürekli yazdım üstüne gittim o çok birşey diyemedi soruyorum nerdesin söylemiyorsun diyo aptal gece gel kapıya niyetin buysa bak iki gündür yok ortada
- +1 yıl
Aynen oyle amacin kutlamaksa ualan soylemediysen goster bunu
Hem ben oyle dusunmuyodum diyosun hemde dusunmedigini gosteren hicbisey yapmiyosun
Soran+1 yılBilmiyorum ona acayip kızgınım sosyal medyadanda heryerden sildim bir kaç tane yazı paylaştım görmüş birşey demedi En özel en güzel günümün değersiz hazırlıksız sürpriz siz kötü bir şekilde geçirmeme neden olan herkese çok teşekkür ederim yazdım bir de Bir çift arkadaşım vardı çocuk çiçek ve hediye almıştı öyle bir fotoğrafları vardı daha dün oldu yani o fotoğrafları paylaştım üstüne de helal olsun her ne kadar çiçeklerini beğenmesem de hediyeni beğendim edayla doğum günümüzün çakışması yazdım görmüş birşey demedi
- +1 yıl
anladim demekki bitirmeyo. oda kafasina koymus
Soran+1 yılHer aramız açılınca iki gün yazmıyo şimdi birde suçlu ne düşünüyo hissediyordur
- +1 yıl
Beni bunaltti diyodur bunaltmasa ben kutlicaktim diye kendini hakli cikariyodur
Soran+1 yılBunaltmakla alakası yok bence bunca saat yazmadı bekledim 22.00 da görüşmek istemediğimi söyledim 00 a beş kala arıyo bana nerde olduğumu kimle olduğumu soracağına hadi sordun söylemiyorum ısrarla yaz mesaj eve dönerken haber ver seni alayım de anladın mı birşey yapmak isteyen hertürlü yapardı ben onun için neler düşündüm kendi bile şaşırdı kurur kuru kavga ederek doğum günğ kutlamak nedir
- +1 yıl
hic olmazsa azicik ugras ya da ozur dile demi
Soran+1 yılSinirimin geçmesini beklese bile varya köpek gibi yalvarması lazım kova burcu zaten bunuda yapmayacağına göre beni unutsun bile
- +1 yıl
bence sende onu unutmalisin
Soran+1 yılUnutmam gerekiyo ama onu çok üzmek istiyorum hatasını anlasın kendisini suçlu hissedip utansın kahrolsun
- +1 yıl
Kin tutmaya devam edersen unutamazsin ben beni aldatani bile nefret etmeden sildim nefret bile etmeyecek derecedensilmen gerekiyo yoksa unutamiyosun
Soran+1 yılO unutmasın istiyorum
- +1 yıl
Bunu bile isteme bence
Soran+1 yılNiye ki beni bukadar ağlattı üzdü hala dha ağlıyorum sinirimden oda ağlayacak kadar olsun
- +1 yıl
Anlatmak istedigim kisim şu sen onun aci cekmesini bile isterken surekli onu dusuneceksin acaba aci cektimi acaba noldu ne bitti diye ama sen nefret bile etsen surekli onundusuneceksin yarin bigun diyelimnki aci cekti
Sonrq ne olacak ? Unutamadigini fark edeceksin bu sefer o aci da cektigi icin ona karsi nefretin olmicak haliyle sen aci cekmeye baslicaksin ayriliktan dolayi
Diyelim ki aci cekmedi bu seferde aci cektirwne kadar biton ugrasacaksin surekli onundusuneceksin hayatin onun aci cekmesi uzerine gibi olacak tek amacin buymus gibi aci cekmedigini goruncede daha fazla uzuleceksin
Ama smdi olani biteni kabullenip kendi kabuguna cekilirsen yaranı sararsın sonra tazelenmis bisekilde cikarsin kabugundan
Soran+1 yılAnladım ama içimdeki kızgınlığı tarif edemem ağlayıp duruyorum her saniye doğum fünümü zaten unuttu zorla söylettirdi ondada bir halt yapmadı bari ertesi günü yüzün olmasın birşeyler yap dimi
- +1 yıl
Ben burda ozelime giremem ama ben neleri affettim bir bilsen onun icin affedilemwywcwk bisey devil
Seninki hic olmazsa dogum gununde sana mukemmel bir parti hazirlayip dogum gjnunde seni baska (larıyla) aldatmamis
Soran+1 yılYok birde o olsaydı onu affetmek istemiyorum bir halt yapayan beceriksiz erkekten nefret ederim lan altında araban gel 5 dk in aşağı doğum günün kutlu olsun de hediye alma vaktin yoksa bari kutla lan ben gittim hediyemi aldım onunla ilgilendim dışarı çıktık ay valla bayılcam
- +1 yıl
Hicbiseyin onemi yok gecenin bir yarisi bitane browninin ustune mum yakip getirse süpriz olmus olsanbeklemedigi n bir anda ya da kavya ettikteen sonea gelse sadece 5 dk yeter
Bu bile yuz guldurmeye yeterdi ama malesef kardesim bazisi karsisindakine deger vermeyince boyle oluyo
Soran+1 yılİşte hah tam bunu anlatmak istiyorum samimiyetsiz sonra bana neden güvenmiyorsun sen benim gibi taş hatunu bulmuşsunda lan beni görenin dibi düşüyo girdiğim mekanlarda sessizlik oluyo bunu bildiğim halde nasıl mesafeliyim insanlara kararında el sıkışmam bile çoğu zaman bune ya bin kişi yazıyo bu salak daha günaydın yazmasın e yazıyorum ya diyo
- +1 yıl
Fazla. kaldirmissin kardo onu
Bide aleyna tilkilik yapma mekanda sessizlik oluyo falan diye :D
Dikkat et parmaklada gosternesinler :D
https://youtu.be/PqZ6qcFxO4w
Guzel sarki dinle begenmezsen bir doz daha agirini vericem
Soran+1 yılValla söylenirim yani kastettiğim şu millet biryerlerini yırtıyo tanışmak için şunun rahatlığa gel
- +1 yıl
Sen kaldirmissin onun biyerini bosver daha fazla hayor gelmez ondan
Soran+1 yılTam tersi birşey yapmadım ki
- +1 yıl
dogum gununu kutladin ilgi gosterdin belki o sana gostermediginde ilgi gostermeye devam etmissindir bisey olmustur ondan kalkmistir
sadece kalkmaktanda olmaz belkide sıkılmıstır senden artik
Soran+1 yılBende ondan sıkıldım korkak gibi açılamıyo benden bekliyo falan yav he he sürekli 1.5 aydır ben sorun çıkartıyorum bir halt yapmıyo çünkü
- +1 yıl
O zaman onu korkusuyla basbasa birak
Soran+1 yılKorkuyormudur? Korksa yazıp durması gerekmez mi
- +1 yıl
kisiden kisite degisir belki baglanmaktan belki kaybetmekten korkuyodur onun icin bise diyemicem
Soran+1 yılÇünkü ben ona hiç kötülük etmedim aksine ne çok ilgilendim ne çok ilgisiz bıraktım hatta geçen yıl birden ortadan kayboldu başka kıza gitmişti engellemişti beni iki hafta geçti tıpış tıpış kaldırmıştı engeli 9 ay konuşmadık ben yazmıştım açılmadığı için ve onun rahatlığı battığı için 1.5 aydır ona karşı kötü davranıyorum
- +1 yıl
ablacim o zaman birak daha fazla ne aci cektirmeye ne baska boseye ugras dirayetli iradelo birisi olarak hayatini ellerine al onun pesinden kosarak harcama
Soran+1 yılPeşinden koşmadım ama oda ywterince koşmadığı için bu haldeyiz
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=ea-iYTl_teA
bence koştun farkında olmasanda onunla ugrasman bile ona benle ilgileniyo izlenimi veriyodur
bence bir anda sil iyisiyle kötüsüyle
şarkılarda dindir acını
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten sadece merak ediyorum pişman olucakmı üzülüyormudur hatasının farkındamıdıt
- +1 yıl
bunu bile merak etme
hatasının farkına bugün varabilir
yarın varabilir
3 ay sonra
3 yıl
3 asır sonra varabilir
mesele su hatasının farkına varıp dönünce her seferinde onu kabulmü edeceksin
cevabın evetse yolunu gözle hatasını anladıgını meraket dur
hayırsa sanane ki hatasından anlamasından
sen kendi hayatına bak bırak o kendi hayatına devam etsin
ha eğerki Allah'ın adaleti varsa ki var
mazlumun ahını bırakmaz
mazlum sensen senin durumuna onu dusurur
oysa seni onun durumuna düşürür
Soran+1 yılWhatsap fotoğrafını neden silmiş olabilir?
- +1 yıl
Silmismi. yoksa senin numarani sildigi icinnfoto sana gorunmuyo olabilirmi
Soran+1 yılYok başkasından da baktım kaldırmış fotoğrafı
- +1 yıl
Onuda silmedigine eminsen eger
Ya dikkatini cekmeye calisiyodur ya da canı istemistir silmisdir yani
Soran+1 yılSilmez silemez zaten beni de bazen silince fotoğrafı noldu engelledinmi diye dalga geçerdim ya da üzüldüğü için mi bilmiyorum üzülünce fotoğrafımı silerdim
- +1 yıl
Iste herkesten herseyden soyutlamis serkeş havasi
Soran+1 yılNeden sence
- +1 yıl
Belki senle olan biten koymuştur belki baskasida vardir su an onla sorunu vardir o koymustur cocugu tanimadigimdann bilemiyorum
Soran+1 yılBenle sorunu olunca girmiyo twlefona çok falan bence benimle alakalı gibi bende sessizliğimi koruyorum
- +1 yıl
Koru bencede kendini kaybetme be artik whatsappinada bakma derim
Soran+1 yılKENdimi kaybetmiyorum adım gelirse ondan gelsin zaten arkadaşlarımda dedi pişman olur diye
- +1 yıl
Tamam pisman olur da
O her pisman oldugunda geri kabulmu edeceksin yaptigi senin hayatina sicti azicik mantikli dusun
Soran+1 yılOna ders vermek isterim
- +1 yıl
anladım kardesim insallah üzülmezsin
Soran+1 yılİmşallah
Soran+1 yılFotoğrafı koymuş şimdide
- +1 yıl
Abla ugrasma derim sacma hareketler ediyo oda bilmiyo sorsan neden yaptigini donmiceksen bence bakman sadece saplanti haline getir
- +1 yıl
Getirir
Soran+1 yılDönmek isterim ama ona bağlı gönlümü alırsa kendine inandırabilirse
- +1 yıl
Kanka tek bisey soyliyim
Sen boyle kana kana daha cok uzulursun
Benn o kadar soyluyorum
Gozlerin kapanmis baglanmissin coktan
Sana yaptiklarini unutmaya dunden razisin
Demekki uzulmeye doymamissin
Soran+1 yılBen çok sertim ki sen beni tanısan helal olsun böyle kadınlar kaldımı dersin hatta oyüzden hep insanların hayatında iz bırakırım mesafeliyimdir herşeyi erkektende beklemem ama feminen ve dominant biriyim insanlar yanıma gelmeye çekinir hep saygınlığım vardır etek boyuma kadar dikkat eden biriyim karşımdakine aşkımdan ölsem ileriye gitmem bile çünkü ileride anne olcağım yüzüm eşime ve çocuklarıma ak olmalı örnek olmalıyım sevdiğim insanı küçük düşürmem bile dışarıda hep kötü gününde iyi gününde yanında olmak isterim çok mesafeliyimdir başka kız bana gelen taliplere atlardı sana okadar diyim mesafeli genel olarak sert biriyiim ama duygusallığımı içimdeki çocuğu fırtınaları gelde bana sor oyüzden ona kendimi ezdirmedim hiç emin ol
- +1 yıl
Bu yazdiklarin guzel seyler
Peki onca olana rağmen bu taviz neden?
Soran+1 yılBunun çok taviz olmasından ziyade empati kuruyorum annesi babası ayrı annesiyle kalıyo babasıyla işe gidip geliyo ofistir odur budur belki sevgisiz yetişti ailesindende görmemiş olabilir ve onun gerçekten ilişki yani gerçek bir ilişki yaşadığını hiç sanmıyorum benim erkek versiyonum gibi ama benim daha düz düşünen halim o ve o eğer bana duygularınj ifade edebilseydi onu çok mutlu edebilirdim ben ne pahalı şey isterim nede lüks mekan Allah razı olsun yine güzel yerlere gidiyoruz ama biraz yüreğini dinlesin isterdim çok mantık insanı bende sertim ama içimi görse anlardı karşımdaki insanın herzaman parası olmayabilir diye lavaboya gidip hesap ödeyen biriyim yetmeyebilir sıkışmasın diye tamam oda asla hesap ödetmedi de konu buda değil ben onun içindekini görebiliyorum ama o hep o sert kabuğu gösteriyor
- +1 yıl
O zaman ya o kabuğu delmesini bekliyeceksin ya da artik kabuğun sana yetmediğini eğer istiyosa gardını indirmesi gerektiğini anlamasini saglayacaksin
Bana gore bu durumda yapilmasi gereken en iyi sey onu 2 leme sokmak baski altinda birakmadan ona secenekleri sunup elindekileri anlatip 2 yolun var hangisini seçersen sana diyecek bir lafim yok demek oncesinde iki yoluda guzellikle sonuna kadar anlatarak
Bu kafa karisikliginida giderir onu da rahatlatir duygularini anlatamiyosa anlatmasi icin firsatta verir
Soran+1 yılÇok doğru diyorsun bunu hedefliyordum işte doğum günümden sonra düşünsene bana doğum günümde açıldığını okadar sevinirdim ki yılda birkere kutlanıyor okadar darıldım ki sürpriz birşey ayarlasaydı keşke
- +1 yıl
keşke
eger içnde halen birşeyler varsa bütün duygularını topla cagır biryere konus grur mrur hepsini bırak size son bir şans ver herşeyi dök ona yolları göster hangisinden gitmek isterse devam et ha verimli olurmu ömürlü olurmu ilişki onun bu umursamazlıgıyla zor
ama denemezsen içinde kalacak azda olsa bir ihtimal vardır ya
bu ihtimal içinde olsa sevginin peşinden git :)
Soran+1 yılAslında planım şu yöndeydi bu aslında vurdumduymaz değil çok düz düşünğyo yani sanmıyorum ilişki karı kız hani o şeyler olsada olur olmasa da gibi kimisi boşta kalmaz falan ya öyle tip dğeil herneyse ararsa twlwfonu falan açmıycam yazarsada cebap vermiycem ne yazdığına bağlı gerçide ne söyleyeceksen son sözün olarak yüzüme konuş diyeceğim
- +1 yıl
işte yazıp arayacakmı
bundan eminsen yapabilirsin
Soran+1 yılYazıp arayacak eminim ama nezaman onu bilmiyorum
- +1 yıl
anladım inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılKova Burcu erkegiyim belki de sen sevdiğim kizsin
026 Yorumla
Soran+1 yılKovaların kalbi var mı
- +1 yıl
Tabi. Geneli nasıl bilmem. Kendimi anlatayım. Dışarıdan Kalpsiz vicdansiz umursamaz gorunuyorum ama aşık olunca acayip oluyorum. Asla vazgeçemiyorum. Ondan başkasını gözüm görmüyor.
Soran+1 yıl6 aydır flört ediyorum biliyormusun hala açılmadı toplasan 4 kere görüşmüşüzdür ve artık napcwğımı şaşırdım bune ya
- +1 yıl
Farklı o benden. Ben biraz erken acildim. Başta o sıkıştirdi beni biraz duygu var dedim tanımaya çalışıyorum seni dedim sonra ileriki zamanda tamamen açtım duygularımı
- +1 yıl
Ayrıca romantik biriyim ben
Soran+1 yılBen sıkıldım valla artık çocuğa karşı sinir olmaya başladım ya Sürekli ofiste işi var hep müsait değil genelde bilerek iki haftadır ben yazıyorum bilerek bari şey diye düşünsün ben onun dpğum gününden önce aramız çok iyi değildi ama ilgileneyim diye bir hafta boyunca bilerek ful yazdım demesi lazım kızın haftaya doğum günü bir ilgileneyim zaten aramız çok iyi sayılmaz demesi lazım haftaya doğum günüm yazmıyo tek kelimelik konuşmalar hep müsait değil beyfendi
- +1 yıl
Aranizi bozmak gibi olmasın ama onun da sevdiğinden emin misin? Sıkıştır mecbur bırak açılsın. Ya da kiskandir kiskanmiyorsa sevmiyordur. Şahsen ben kiskancligimdan kudurabilen bir insanım.
Soran+1 yılKıskanç zaten artık kaybettiğini anlasın diye ne snapler attım bu ne diyo başlarım hayranlarına diyo gayet kıskanıyo kıskandığı için oda aynısını bana yaptı birkaç haftadır hep gerginim bana kafası eser gibi yazmıcak haftada bir ne ya beni erkekler rahat bile bırakmıyo her gören yazıyo bu 6 aydır açılcak bende geçen haftalar bana şirine dedi durduk yere nediyorsun dedim ordan bir açıldı konu sana güvenmiyorum dedim bilmemne bana inat kızlarla vifeo attı ben atmıştım diye sonra bende tartışma çıkardım oda diyoki onu geçte sen kalkıpta nezaman bizden bahsettin diyo güvenmediğin için mi aylardıt ilişkiden bahsetmedin dedi böyle delirdim sinirden bu kızların söylediği lafı bana diyo
- +1 yıl
Seviyormus işte. Illaki seni seviyorum mu demeliydi?
Soran+1 yılYeterince ilgi göstermiyo ki çok rahat bune ya allah aşkına bir mekana gittiğimde tüm kafalar dönüyo herkes çevremde dolanıyo beyfendi soğuk haftada bir yazıyo artık batıyo gevşekliği seven adam böyleyse şimdiki erkeklerde iş yok ozaman fotoğraf attım bugun ikimizin olduğu kötü çıkmışım ben diyo bende uzun süre uğraştık ondandır dedim bakıyorumda hep ben yazıyorum valla dedim görüldü yaptı cevap yok sonra toplasan bunca zaman 4 kere görüşmemişizdir ama gece yarılarına kadar online oluyorsun ama evet müsait olmadığından iyi geceler bile demiyorsun ne de günaydın hayır yani haftaya doğum günü var diye bile insan daha çok titrer dimi sen daha cevap vermeye tenezzül dahi etmiyorsan kendin bilirsin iyi akşamlar dedim gördü yine cevap yok kızgınlığım geçsin diye
- +1 yıl
Senin kadar sevmiyor o zaman. Hep öyle oluyor zaten.
Soran+1 yılOzaman ne kıskanıyo niye hep ben kavga çıkarrtııkça sessiz kalmaya alttan almaya çalışıyo
- +1 yıl
Seviyordur da senin sevgin kadar büyük değilmiş demek ki.
Soran+1 yılBen sevgi falan beslemiyorum sadece hoşlantıydı sevgi büyük birşey sadece onu çok beğeniyordum artık karakterinide beğenmiyorum bukadar ağır öf karı kılıklı gibi ne bu
- +1 yıl
Şöyle yap: filmlerden falan bahset vizyondaki bir filme gitmeyi planladığını söyle davet etsin seni. Sinemada elini tutmazsa erkek değildir artık o başka bir şeydir. Elini tutarsa artık açılmıştır.
Soran+1 yılBak nasıl biri biliyomusun anne baba ayrı baba rolünde çocuk anasını alıyo taşıyo işçilerle uğraşıyo okul sonrası ofise gidiyo ama her gün arkadaşlarıyla dışarda komik bir yanıda var ama genel olarak mesafeli öyle yılışık değil maddi durumuda iyi araba son model ama hiç görgüsüzlük yaptığını görmedim bile ve içe kapanık gibi geliyo her nekadar dışa dönük arkadaş ortamları olsa bile geçen yıl sevgilisi vardı hatta iki hafta çıkmıştı ve sanmıyorum tecrubeli biri olduğunu gelmiş ilişkiye dair aylardır neden birşey bahsetmedin diyo bizden konuştunmu hiç söylesene sen diyo yani öf napcağımj şaşırdım boşta bırakıyo beni ve ben boşta bırakılcak biri değilim o napmaya çalışıyo anlamıyorum
- +1 yıl
Adam iyi biri ama romantik falan değil böyle aşık falan değil sana. Yaşça da sanırım senden büyük beklentileriniz farklı ne bileyim o da böyle biri ne yapacaksın? Böyle burçlarla çözemezsin onu. Sıkıştır sevdiğini itiraf ettir. Ya da sor. Ya da ilgisizliginden yakın.
Soran+1 yılZaten açılamadığı için bu haldeyiz önceden böyle değildi aramız açılamadıkça kavgalar başladı kasıyo bana bana karşı tek kelimelik cevaplar tanıdıklar da şey diyo araya duygu girdiği için ne yapacağını bilemiyordur diyorlar
- +1 yıl
Bilmiyorum ya. Sen en iyisi dediğimi yap.
Soran+1 yılDoğum günğn nezamandı yazdı şimdi bende görüldü yaptım cevap vermedim
- +1 yıl
E iyi işte birşeyleri merak ediyor iyi bir şey degil mi bu? Hangi burcsun sen bu arada?
Soran+1 yılTekrardan tuğçe yazdı balık burcuyum ben
Soran+1 yılGördüm cevap vermedim diye ardarsa yine yazdı cevap vermedim tugce trip yapmasana ya allah allah ya sacma sapan seyler yazmıssın yine ya dedi cevap yok yine benden Şimdi yine tuğçe dedi
- +1 yıl
Böyle saçma hareketler adamı sogutur gerçi ben olsam sogumam ama. Sevdiğim kız da balık burcu. Kendi hikayemi yazsam yardımcı olur musun acaba? Onun da doğum günü yakın kutlayayim mi kutlamayayim mi bilmiyorum.
Soran+1 yılDoğum günün ne diye sordu sordu durdu ya beni aradı konuşmuştuk twlefonda cumartesi günü olsuğunu söyledim sonra perşembe günü yazdı planın var mı gibilerinden cumartesi İstanbul'da babamla işim var cuma günü görüşelim dedi arkadaşları yemeğe çıkıcakmış benide davet etti sonra birşeyler yaparız diye sonra plan iptal oldu herneyse cumartesi olduuu ne 00.00 da yazmak etmek yok bekledim yook saatler geçti artık ben arkadaşlarımla buluştum akşam 10 gibi yazdım seninle görüşmek vs istemiyorum buda 12 ye doğru aradı bilerek aramamış cart curt ama kızıyoda telefonda sesini yükseltti ben sana yalanmı atıcam işim vardı yine yazmışsın görüşmek istemiyorum diye bilmemne söyleniyo nerdesin kimlesin diyip durdu nerde olduğumu söylemedim sordu ısrarla söylemedim doğum günümü kutlayıp kapattı sonra ben sinirlenip 5 dk zaman ayıramadın yazdm aradım çok sert konuştum twlefpnda kızdı kapattı yazmaya devam ettim eve girdi zaten kavga ettim söylendim mesaja bilerek yanıt vermedi böyle kaldı
- +1 yıl
Nasıl aşık olursunuz peki
+1 yılben kendim kova burcuyum
011 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal yönden içe kapanıkmısın sevdiğin kişiye nasıl yaklaşırsın
- +1 yıl
ben duygularımı ve kalbimi yönetmesini seven birisiyim kendim bağlanmadan önce karşımdaki bana bağlanır kendimi güvende hissedersem karakterini beğenirsem zaten bağlanmış olurum :D :D gerisi hiiiiçç önemli değil bide zeka önemli hani dış güzellği belli etmek bana göre basitliktir kadın dediğin öyle bir laf söylemeli öyle bakmalı ki benim dibim düşmeli bilmem anlatabildim mi
Soran+1 yılGüzelmiş benim flörtüm var bana aylardır açılamıyo oyğzden ona çok kızgınım ilgiyi daha da azalttı sinirleniyorum
- +1 yıl
sen kendin ol kime nasılsan öyle ol muhabbet kur ilgi göster mesela ama sürekli aynı şekilde yapma arkadaş gibi ol alışkanlık olsun sonra bir bakmışsın sevglisiniz
Soran+1 yılgeçen yaz konuşuyorduk 2-3ay kova burcuydu işte benle konuşurken başkasıyla ilişkiye başladı hissediyorduö birden beni engelledi aradım başkalarından yanlış numara dedi çevresindekiler falan okadar kırılmıştım fotoğraflarını görmüştüm whatsapta herneyse engeli üki hafta içinde kaldırdı falan kızla ayrıldılar ordan burdan takip yolladı beğeni atıyor falan bense tık yok 9 ay sonra ben yazdım birkere ama oda bu temmuzda sonra genel olarak hep o yazdı 6 aydır flört ediyoruz ama çok üstüme düşmüyor kıskanıyor birde başlarım hayranlarına bune bilmemne bana inat kızlarla video çekti falan ben kavga çıkarttım tabi birşey olmamış gibi yazınca Bana kavga esnasında onu geçte sen nezaman kalkıpta bizim hakkımızda konuştun falan dedi bana aylardır güvenemediğin için mi ilişkiden bahsetmedin dedi ben cevaptan kaçtıkça söylesene diye sıkıştırdı güvenince ne olacak peki falan diye söylesi iki hafta çnce falan ama böyle çok ihmal ediyo fazla konuşunca tek kelimeler şu sıra ondan uzaklaşıyorum farkında
- +1 yıl
güven her şeyden önemli zamana bırak acele etmee
Soran+1 yıl6 ay oldu beyfendi ihmal ediyo açılmıyo ohne ala bende dün ilgilenmedi yine bir cümle etti bana görüldü yaptıdiye toplasan bunca zaman 4 kere görüşmemişizdir ama gece yarılarına kadar online oluyorsun ama evet müsait olmadığından iyi geceler bile demiyorsun ne de günaydın hayır yani haftaya doğum günü var diye bile insan daha çok titrer dimi sen daha cevap vermeye tenezzül dahi etmiyorsan kendin bilirsin iyi akşamlar dedim bugun işte 1 saat önce doğum gğnün nezamandı dedi Gördüm cevap vermedim diye ardarsa yine yazdı cevap vermedim tugce trip yapmasana ya allah allah ya sacma sapan seyler yazmıssın yine ya dedi cevap yok yine benden sonra yine tuğçe dedi
- +1 yıl
tamam tığçe sakin ol üşendim okumaya :D :D
Soran+1 yılNapayım adam gibi akıl veren yokki
- +1 yıl
çok detay takılma bak canın sıkılır sadce zamana bırak ve normal ol güven olsun aranızda bu kadar yani :) sorun olursa takip et ne yaparsan yap ama çok kasma kendini
aman aman.
05 Yorumla
Soran+1 yılNolduu
Soran+1 yılAhahhaha 😂😂koptum benimkide bana açılamıyo
+1 yılEvet sorunuz nedir?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne