Astroloji & Burçlar Burcuna göre hangi Netflix dizisini izlemelisin? sudealis Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Suits izlemem gerekiyormuş dizi tavsiyesine ihtiyacım vardı bi bakınırım, size ne çıktı? 🤓Burçlara göre diziler Burcuna göre hangi Netflix dizisini izlemelisin? Cevapla Dizi Soruları Netflix Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ƁЄƦƦƳƁƲƬƇӇЄƦ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 56% Oğlak +1 yıl The 100 dizisini sevemedim. Terazi, Yay ve Başak burçlarınınki bana daha uygun. 0 0 Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% Başak +1 yıl Sherlockla ilgili filmleri izledim baydi artık, onun yerine the crowna bir bakayim 😄 0 0 Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% Oğlak +1 yıl Peaky plendears mış neyseki netdlice bulaşmadık izlemiycez 0 0 Yorumla
SentinelAli Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% Aslan +1 yıl ben atypıcal diyorum bence güzel bir dizi aslan olarak 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı. Nasıl boş bir zaman geçirmişsem biri hariç geri kalanını izledim. :D 0 0 Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% Terazi +1 yıl peaky blindersama dizi izlemeyi sevmiyorum 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Zaten izledim Black Mirror'u 0 0 Yorumla
BodybuildingerMK Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 89% Boğa +1 yıl Film sevmem fakat, polar'ı çok sevdim. 🥳 0 0 Yorumla
ofans Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 38% Koç +1 yıl Narcos, izledim zaten vasat 0 2 Yorumla Hehehehehhehhv İkizler +1 yıl Ben de izlemeyi düşünüyordum tam. İzlemeyim mi? Burcum da koç Yorumla ofans Koç +1 yıl Ben beğenmedim sen bilirsin, burçla bir alakasi yok😃 Yorumla
gggamzeee Takip Et Master Yaş: 32 , eic 41% Boğa +1 yıl The crown ne ile ilgili acaba merak ettim 0 0 Yorumla
Skaljerrr18921 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Boğa +1 yıl Anne with an e çıktı dndbbxnn ilk defa duydum 0 0 Yorumla
Mihrii0 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Akrep +1 yıl Suıts çıktı sen baktın mı neymiş konusu 🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
The 100 dizisini sevemedim. Terazi, Yay ve Başak burçlarınınki bana daha uygun.
Sherlockla ilgili filmleri izledim baydi artık, onun yerine the crowna bir bakayim 😄
Peaky plendears mış neyseki netdlice bulaşmadık izlemiycez
ben atypıcal diyorum bence güzel bir dizi aslan olarak
Nasıl boş bir zaman geçirmişsem biri hariç geri kalanını izledim. :D
peaky blinders
ama dizi izlemeyi sevmiyorum
Zaten izledim Black Mirror'u
Film sevmem fakat, polar'ı çok sevdim. 🥳
Narcos, izledim zaten vasat
Ben de izlemeyi düşünüyordum tam. İzlemeyim mi? Burcum da koç
Ben beğenmedim sen bilirsin, burçla bir alakasi yok😃
The crown ne ile ilgili acaba merak ettim
Anne with an e çıktı dndbbxnn ilk defa duydum