Arkadaşlar çok netflix dizisi izledim bunları izlemedim. Aralarında hangisi daha güzel dizi sizce?
Orphan black
Lucifer
Orange Is the new black
Teen wolf
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Baby

Çok harika bir diziydi. Biraz dramdı ama izlerken hem eğlendim hemde üzüldüm. Kızların bu içler acısı hayatından sıkılıp kötü yollara düşmesi gerçekten çok acı vericiydi.

Baby, bir grup gencin kimlik ve bağımsızlık arayışını konu ediyor. Chiara ve Ludovica Roma'da varlıklı ailelere sahip olan iki yakın arkadaştır. Hayatta ne istedilerse sahip olan gençler, dışarıdan mükemmel olarak görülen yaşantılarından sıkılır. Lise öğrencisi olan gençler hayatlarına renk katmak için arayışa girer.
Gerçek yaşanmış bir hikayedir. <3
Kendi sevdiğim dizimi sana önerdim. Ayrıca Lucifer'ı izlemelisin.
Teşekkürler bilgilenndirdiğin için sıra gelirse izlicem
Bu diziler arasından Lucifer’ı öneririm. Orange is the New Black de ilk başlarda güzel ama sonrasında çok sıkmıştı beni, bırakmıştım o sebeple.
Teen Wolf için puanım 4/10. Saçma bulduğum çok şey var.
Orphan Black’i daha ilk bölümlerde bıraktığım için yorum yapacak pek bir şey yok. 😅
Merhaba,
Bunlarında arasında Lucifer'ı tek geçerim. Hem uzun soluklu bir dizi hem de güzel bir yapım. Her bölümü güzel bir macera. Şimdi yeni sezonu çıktı. Öteki diziler biraz daha ergen arkadaşlar hitap eden cinsten..
Cevap
17Cevap
Netflix için bunları önermem ama zamanında teen wolf izledim gayette sarıyordu
Orphan Black'i bi solukta izlemiştim 2sene önce ara ara hala tekrar izlerim tavsiye ederim
Güzeldir umarım seversiniz
netflix dizisi olması zorunlu mu dostum değilse bunlar kalitelidir
prison break
oz
the wire
breaking bad
spartacus
vikings
fringe
twd
evet kaliteli dizi ama izlemediysen oz daha iyi sert gerçekçidir ancak gelmiş geçmiş en iyi hapishane yapımlarındandır
netflix te yok dizimag dizipub gibi sitelerden
usta lucifer falan başlama sakın bu listeyi süpür hatta the sopranosuda ekleyeyim
El chapo ve narcos uygun olabilir belki. Her ikisi de güzeldi. Ne alaka deme şimdi aklıma geldi
American Horror Story
House M. D.
The Ottoman Rising
Netfilix kullanmıyorum o yuzden dizilerden gic birini bilmiyorum
Hic birini bilmiyorum
Lucifer aralarından en iyisi bu.
hiç birini duymamıştım bunun ismini tek beğendim
Teen wolf Sanki daha güzel
Orphan Black. Kanada yapımları başkadır
Orphan Black'i bayağı övüyorlar.
Hiçbirini öneremeyeceğim
Suits iyiydi
Evet, ekim gibi bitirmistim
Yaz boyu ara ara takilmistim. Tabi bir de bazi yerleri ilerleterek izledigimi itiraf etmeliyim
Ya bir diziye bagli kalmak bana gore değil , ondan. Tabi izle diyemem, secim senin
Luciferi öneririm
Hiçbirini izlemedim
Lucifer
Lucifer bence
Güzel filimler
Lucifer
hiç biri
Kesinlikle Stranger Things izle veya hımym
Lucifeer
Lucifer
Sen sus 😄
Netflix izlemiyorum