En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Merhaba ben bir balık burcuyum ve yükselenimde koç. Balık burcu tarafım utangaç ancak koç onu dengeliyor burcunu çz aşırı uyumlu değil ancak yükselenlerinizi öğrenmek isterim yükselenleriniz dengeliyorsa birleşimleri uyumluysa belki çok iyi bir çift olabilirsiniz
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Benım yükselenim kova onunkini bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- +1 yıl
Cok kavga olur bu iliskide iki flörtöz bir burc karsilasmasinda koc kadini galip gelir ayrica balim erkleri iliskilerinin ilk zamanlari cok iyi bir izlenim verir sonrasi tamamen catlaklar icinde devam eden iliski biter
00 Yorumla - +1 yıl
Bu ikili arasında bir uyum yakalamak pek mümkün değildir. Tamamen farklı karakterlere sahip iki burçtur. Koç kadını lider ruhu, balık erkeği duygusal yapısı ile öne çıkar. Koç kadını hem kendisinde hem karşısındaki erkekte aşırı duygusal davranışlar sevmez. Balık erkeği ise her an her şeye göz yaşlarını dökebilecek bir duygusal yapıya sahiptir. Koç kadını bu duruma dayanamaz. O daha çok neşeli, hırslı ve mantıklı bir kadındır. Karşısındaki erkekte de duygudan çok önce mantık arar. Koç kadını bazen mantıklı olduğu kadar bencil olabilir. Sürekli ilgi üstünde olmalıdır. Sevgiyi hep hissetmek ister. Balık erkeği bu isteğini sonuna kadar karşılayabilir. Bu noktada bir anlaşma mümkündür. Koç kadının aşırı cazibesi balık erkeğini çok etkiler. Koç kadını hayal dünyasından çok uzaktır. Onun için sadece gerçekler vardır. Balık erkeği ise o kadar gerçek peşinde koşmaz. Daha çok hayallerine sarılır. Çok fazla hayal kurar. Koç kadını bundan rahatsız olabilir. Balık erkeği zaman zaman kararsızlık yaşayabilir. Hayal kurmayı çok sevdiği için sürekli o hayalleri yenilenir. Ancak o hayalleri gerçek yapmak için adım atamaz. Çünkü bu noktada kararsız karakteri devreye girer. Koç kadını öyle değildir. Net kararlar alır ve her zaman o kararlarının arkasında durur. Hedeflerini belirler ve o yönde ilerler. Balık erkeği sürekli başkalarını düşünür. Asla kendisini düşünmez. Herkese yardım etmek için elinden gelenin fazlasını yapar. Çoğu zaman arkadaşları ve çevresi tarafından bu durum kullanılır. Koç kadını balık erkeğin bu şekilde kullanıldığını öğrendiğinde ondan soğuyabilir. Çünkü o her zaman ‘insan önce kendini düşünmelidir ve hep güçlü durmak zorundadır’ der. Cinsellik konusuna bakacak olursak o konuda da anlaşmazlıklar yaşanabilir. Balık erkeği için cinsellik sadece fiziksel bir birliktelik değildir. Duyguların karıştığı rahatlatıcı bir etkisi olduğunu düşünür. Koç kadını ise, ateşli yapısıyla fiziksel bir doyum olarak görür.
00 Yorumla - +1 yıl
Bende balık burcuyum, genelde duygusal olurlar ama ben değilim pek, evde takılmayı severler ama ben dısarıyı severim, alınganlık biraz olabiliyor değer verdiğin insan kötü bir davranış ya da cümle söylerse.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Evcimen zaten galiba
- +1 yıl
Balık burcu erkeği fazla romantik ve duygusaldır. Özellikle de böyle şeyleri karşı taraftan bekler. Koç kadını daha ciddi fazla romantiklik aramayan ve duruşu ile otoriter görünür. Biraz zor olsa da aslında olur. Bu durumda balık erkeğinin koç kadınından fazla romantiklik beklememesi ve koç kadınının da balık erkeğine biraz romantik davranması gerekebilir
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Tam tersi o odun
Astrolojik açıdan konuşursak Balık köle, Koç zalim olarak nitelendirilebilir bu ilişkide. Balık için helva yaptırmaya şimdiden başlayabiliriz. :D
20 Yorumla- +1 yıl
Balık burcuyum merak ettim şimdi. En iyi uyum kimde balık ile acaba
00 Yorumla - +1 yıl
Balık kadını ile koç erkeği birlikteliğinin içindeyim tam tersi.. Mükemmel bir uyumluluk söz konusu her şeye beraber göğüs gere bilirsiniz
20 Yorumla - +1 yıl
Balık burcu adamdır kendimden biliyorum fkdkdk koç dan nefret ederim.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kadın erkeğe hayatını zindan ederz hayatta anlaşamazla en uzak durması gereken ikili.
00 Yorumla Ben balık burcu erkegiyim
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl
- Soran+1 yıl
Of yok bişey
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bence harika olur. Koç burcuyum
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Cidden mi
- Cevap sahibi+1 yıl
Balık burcu erkeğine ulaşmak zor. ama bi kere sevdinmide ölümüne sever bunlar. yürekli delikanlı. çok yakışıklı adamlardır balık burcu erkekler
- Soran+1 yıl
Yani haklı olabilsin ama cidden odun
- Cevap sahibi+1 yıl
Benimkide çok soğuk sert biri canım. Sevgisini göstermeye utanıyor galiba.
Koç kadını kimse ile anlaşamaz 😁😁
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Balık erkeğiyim Koç Burcu’yla seviştim efsane
00 Yorumla - +1 yıl
Balık asla koç kadınını kontrol edemez
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Niye
- Aslan+1 yıl
Balık kadar uyuşuk burc. Enerjik koç kadınını nasıl zaptedicek
- Soran+1 yıl
Bende uyuşuğum ama bazen
- +1 yıl
olumsuz
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden
- +1 yıl
koç erkegi olarak ben burçlara inanmıyorum
00 Yorumla Uyumlu bence
00 Yorumla- +1 yıl
Biri Suda yüzer biride Karada gezer.
00 Yorumla Uyumlu olabileceğini düşünüyorum.
00 Yorumlabalık koc gibiler
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Uzman yorumcumuz Duygu Aura sizler için Balık burcu erkeği ve Koç kadını arasındaki uyumu anlatıyor😊 Yorumcumuzun profilinden katina (aşk) falı için danışmanlık alabilirsiniz 🥰
https://www.dailymotion.com/video/x83d938