• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

Balık kadını Kova erkeği nasıl bi ilişki olur?

buralardanbiri
buralardanbiri Takip Et
Xper 5 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bu çiftten nasıl bi evlilik olur
Güncellemeler
+1 yıl
Ne diyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşleri alayım
Balık kadını Kova erkeği nasıl bi ilişki olur?
İlişki Soruları Evlilik Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Eskişehir_Beyefedisi
    Eskişehir_Beyefedisi Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 30
    Yengeç
    +1 yıl

Balık Burcu Kadını Kova Burcu Erkeği Uyumu
    Balık Burcu Kadını Kova Burcu Erkeği
    Yüksek enerjisi ile canlı ve hareketli bir yaşam akışına sahip erkeklerdir. Kibar ve nazik oldukları için çevrelerinde hayranlık uyandırırlar. Son derece dürüst olan kova erkekleri, kısa zamanda çevrelerindeki insanların güvenini kazanırlar. İnsanları incitmek ve kırmaktan mümkün olduğunca uzak dururlar. İnsanların duyguları ile oynamak da hiç onlara göre değil. Yalanı sevmemeleri, kova burcu erkeklerini ilişki yaşanılası bir partner haline getirir. Kova burçlarının akıllı hareket özellikleri kova burcu erkelerinin de yaşam felsefesine önemli ölçüde yansır. En duygusal burç şüphesiz balık burcudur. Balık burcu kadınları çoğu zaman duygusal, hassas ve ıslak göz ve kirpiklerle karşımıza çıkarlar. İnce ruhlu kimi zaman içinde duygusal fırtınalar kopan bu nazik kadının kalbine ve ruhuna hitap edebilmek her zaman kolay ve mümkün değildir. Balık burcu kadınları bir hayli alıngan oldukları için onlara karşı şaka yaparken özenli olunmasında fayda vardır. Fiziksel olarak hoş ve çekici görünümleri vardır. Balık burcu kadınının en dikkat çeken bölgesi ise gözleridir. Gözleri ve bakışları ile etkileyici bir güzelliği bulunur. Balık burcu kadını ile kova burcu erkeğinin birlikteliğinin nasıl olacağı, nasıl yürüyeceği, aşk ve sevgi uyumları konuları ilgi ile takip edilmekte ve öğrenilmek istenmektedir. Bu konularda bilgi sahibi olarak bu burca mensup olan çiftler ilişkilerine daha güzel bir yön verebilirler. Etraflarında bu burca mensup yakınları olan kişilerde onlara en doğru tavsiyeleri verebilirler.

Balık Burcu Kadını Kova Burcu Erkeği Uyumu
    Kova burcu erkeği ile balık burcu kadınının birlikteliği bir yandan sıra dışı ve eğlenceli olarak görülürken bazen de iniş ve çıkışları ile ihtiraslı bir birlikteliğe dönüşmektedir. Balık burcu kadını, duygusal ve kimi zaman dengesiz hareketlerde bulunsa da kova burcu erkeği ile uyumunu yakalamak için mantılık ve duyarlı hareket etmeye yönelir. İki burç çoğunlukla birbirlerine karşı anlayışlı davranarak uyumu yakalarlar. Bu iki burcun ilişkisinde sorun çıkaran veya mevcut sorunları gün yüzüne çıkaran taraf balık burcudur. Balık burcunun çoğu zaman kafasının karışıklığı, kova burcu erkeği ile uyumunu zorlaştırmaktadır.

Balık Burcu Kadını Kova Burcu Erkeği Aşk Uyumu
    Balık burcu kadını, kendisine bağlı olan ve kendisini koşulsuz olarak sevecek bir partner ile ilişki kurmak ister. Alıngan bir burç olan balık burcu kadını, ince ruhlu ve anlayışlı erkeklerden hoşlanır. Bu özelliklere haiz bir erkek ile aşk uyumunu yakalayabilir. Kova burcu erkeği ise kibar ve anlayışlı bir erkek olarak balık burcu kadınına istediği özellikleri sunabilir. Duygularını kolay kolay belli etmese de tavırları duyguları hakkında fikir verir. Saygı ve bağımsızlığına oldukça düşkün olan kova burcu erkeği, kısıtlanmadığı sürece balık burcu kadını ile güzelliklerle dolu bir aşk yaşayabilir.

Balık Burcu Kadını Kova Burcu Erkeği Sevgi Uyumu
    Balık burcu kadını, büyüleyici güzelliği ve zarafeti ile kova burcu erkeğinin sevgisini kazanarak kendine bağlamayı başarır. Kendi ayakları üzerinde durabilen yapısı hayata karşı dik bir duruş sergileyen kova erkeğini bir hayli etkiler. Balık burcu kadını gibi inatçı olan kova burcu erkeği yüreğine düşen sevgisinin gücü ile inatçı yönünü baskılayabilir. İki tarafından da olumsuz baskın yönlerini sindirmesi ile aralarındaki sevgi büyür ve karşılıklı sevgi uyumu sağlanır.

Balık Burcu Kadını Kova Burcu Erkeği Cinsellik ve Cinsel Uyumu
    Kova burcu erkeği, aynı şeylerden hoşlanmaz. Hayatında değişiklikler ister. Heyecan duyacağı yeni işler ve konularla ilgilenmek onun yaşam enerjisini ve mutluluğunu yükseltir. Cinsellikte de bu farklılık arayışı kendisini gösterir. Aşık olup bağlanmadıkça farklı kadınlarla farklı deneyimler yaşamaya devam edecektir. Gizemli ve heyecan uyandıran kadınlar cinsel yaşamlarında partner olarak görmek isterler. Aradığı bu özellikleri balık burcu kadınında mevcuttur.

Balık Burcu Kadını Kova Burcu Erkeği Evliliği ve Evlilik Uyumu
    Kova burcu erkekleri, evliliğe karar vermekte zorlanırlar. Kolay kolay evlenmeyen kova burcu erkeklerini balık burcu kadınları evliliğe ikna edebilir. Kova burcu erkekleri, evlendikleri zaman ailelerini ve özellikle eşlerini mutlu etmek için her türlü fedakarlığı yapmaktan kaçınmazlar. Balık burcu kadını için evlilik oldukça önemlidir. Evlenip yuva kurmak ve çocuk sahibi olmak isterler. Bu noktada iyi bir aile babası olan kova burcu erkeği ile evlilikte iyi bir uyum yakalayabilir. Evliliğin uzun süreli olması içinse iki tarafın zıt özelliklerini ön plana çıkarmadan karşılıklı sevgi ve saygıyı hiçbir zaman kaybetmeden hareket etmesi gerekir.

Balık Burcu Kadını Kova Burcu Erkeği Arkadaşlığı ve Arkadaşlık Uyumu
    Eğlenceli bir arkadaşlık süreçleri vardır. Farklılıkları seven, nazik kova erkeği arkadaşlık ilişkileri süresince duygusal balık burcu kadınını mutlu edebilir. Sezgisel balık burcu kadını ile mantıkla hareket eden kova burcu erkeğinin arkadaşlıklarının hiç zaman çok iyi seviyede olmayacağı belirtilmektedir. Derin arkadaşlık bağları nadiren aralarında oluşacaktır.

Balık Burcu Kadını Kova Burcu Erkeği Anlaşabilir mi?
    Balık burcu kadını, hassas ve alıngandır. İnce ruhlu ve nazik yaklaşımları kova burcu erkeği ile anlaşmasını kolaylaştıran etmenlerdir. Dağınık ve karışık ruh haline büründüğünde kova burcu tarafından üzerine gelinmesi halinde ilişkileri zarar görebilir. Arkadaşlık ilişkisinde, aşk ilişkisine nazaran daha iyi anlaştıkları görülmektedir.

Balık Burcu Kadını Kova Burcu Erkeği İletişim Uyumu
    Kova burcu dışa dönük bir yapıdadır. Sosyal hayatı ve eğlenceyi sever. Balık burcu kadını ise genel olarak bulunduğu ortama uyum sağlayan yapısı ile sempati kazanır. Bu özellikleri kova burcu erkeği ile balık burcu kadınının güzel bir iletişim uyumu yakalamalarına temel oluşturur.

Balık Burcu Kadını Kova Burcu Erkeği İlişkisi ve İlişki Uyumu
    Balık burcu kadını ile kova burcu erkeğinin en büyük ortak noktaları özgürlüklerine düşkün ve baskıya gelemeyen burçlar olmalarıdır. Çift olarak ilişkilerinde bir denge tutturmaları halinde karşılıklı güven ve sadakat ile ilişki uyumlarını iyi seviyeye yükseltebilir ve devamını sağlayabilirler.

Balık Burcu Kadını Kova Burcu Erkeği Birbirlerini Nasıl Etkiler?
    Kova burcu erkeği, her zaman etrafındaki insanların iyiliğini isteyen, sevimli ve saygılı bir erkek olarak balık burcu kadınının dikkatini çekmeyi başarır. Sevdiği ile kaliteli, hoş zamanlar geçirmek onun için önemlidir. Sosyal ve aile yaşantısını seven bir erkek olması balık burcu kadını ile yakınlaşmasını kolaylaştırır. Balık burcu kadını nazik, güzel ve insanlara karşı duyarlı yapısı ile kova burcu erkeğinin ilgisini üzerine çeker.

Balık Burcu Kadını Kova Burcu Erkeği Birbirlerine Nasıl Davranmalı?
    Kova burcu erkeğinin bazı sert ve mantıksal tavırları, balık burcu kadınını ürkütebilir. Balık burcu kadınının duygu ve sezgilerinin bu denli gelişmiş olması ise kova burcu erkeğini etkilemektedir. Balık burcunu ürküten ve içe kapanarak geri çekilmesine yol açan bu tavırlardan kova burcu erkeği uzak durmalıdır. Onun duygusallığına ve hassasiyetine karşı söz ve davranışları ile özenli olmalıdır. Balık burcu kadını da aşırı duygusal ve karamsar söz ve davranışlarında dengeyi sağlamalıdır.

2
    2 Yorumla
    • Eskişehir_Beyefedisi
      Eskişehir_Beyefedisi
      Yengeç
      +1 yıl

Eig icin tskler

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Ricalar

Yorumla

En İyi Cevaplar

• gozde_nur
    gozde_nur Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    Yengeç
    +1 yıl

balık kadını fazla duygusal davranmazsa, romantizm beklemezse ve alınganlık yapmazsa iliski yürür. kova erkeği elestirmeyi sever, cok duygusallık sevmez, romantik bir iliskiden cok arkadasca bir iliski bekler, kısıtlanmaya gelemez. balık ona bu konuda anlayıs gosterirse yürür, ayrıca kova burcu kızdıgında kendi haline bırakmak lazım. eger karsısında aglarsan , mırmır yaparsan daha cok kızıyor, kendi haline bırakacaksın sakinlestiğinde geliyor nasılsa.

2
    20 Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

O kadar doğru bir yorum ki 😳 teşekkür ediyorum
      Ama balık tabiatını değiştiremez

Yorumla
    • gozde_nur
      gozde_nur
      Yengeç
      +1 yıl

biliyorum sevgilim kova burcu ben yengecim:) valla şöyle söyliyim sen degiseceksin, kova pek mizacını degistiremiyor. zaten mantık insanı biraz kova. zaten azıcık alınsan , mırıldanmaya baslıyor. hani sen elestirme desen, ne var bunda sen de elestir diyor mesela, amma alıngansın sen de diyor. ha iyi yanı var cok saglam bir arkadasın olur aynı zamanda, ama filmlerdeki romantizm insanı değil kova burcu :)

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Tabii bunların yükseleni falanda vardır. Ama sevgilimi seviyorum beni ona çeken kutsal bir şey var sanki ama değiminizle duygusal yaklaşmadığımda çok iyiyiz bakalım hayırlısı size de teşekkür ediyorum

Yorumla
    • gozde_nur
      gozde_nur
      Yengeç
      +1 yıl

ya tabi ki :) ayrıca illa orta nokta bulunur , önemli olan karsı tarafı oldugu gibi sevmek zaten :)

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Ahhh siniri öfkesi bile ne tatlı 🍫😍 aşk böyle bi şey demek ki oysa o ana denk geldiğimde nasıl da ürküyorum ayyy ayyy

Yorumla
    • gozde_nur
      gozde_nur
      Yengeç
      +1 yıl

yok ya korkutuyor beni ofkesi, aslında korkutmuyor. cok üstüne gidersem bagırıyor, genelde kendi haline kalmak istiyor, yalnız kalmak istiyor konu kapansın istiyor. sonra kendi haline gelince geliyor yanıma.

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

En kötü huyları bu olsa gerek
      Biz ayrılma seviyesine geliyoruz ne yazık ki sonra U dönüşü falan 😍

Yorumla
    • gozde_nur
      gozde_nur
      Yengeç
      +1 yıl

yok sakinlesir, bazı konularda kızdırmazsan sorun olmaz aranızda. yalan konusunda hassaslar, bos konusulmasını sevmiyorlar, kadınca muhabbetleri sevmiyorlar, tekdüze olmayı sevmiyorlar, kıskanclık yapmanı sosyal hayatını kısmanı sevmiyorlar.

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Ne kaldııı kiii
      Saydıklarınız onaylanmıştır ciddin öyle 💙 hem de bende sevmem zaten kısıtlanmayı onun dışında bana yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi yapmam zaten
      Sizinki kaç senelik?

Yorumla
    • gozde_nur
      gozde_nur
      Yengeç
      +1 yıl

2 senelik :) sizinki ne kadar

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

5 aydır beraberiz
      Siz baya çözmüşsünüzdür kovaları yaani çözülesi güç gibi gelir bana bunca süredir beraberiz ve haala tanıdığımı düşünmüyorum

Yorumla
    • gozde_nur
      gozde_nur
      Yengeç
      +1 yıl

valla ilk arkadastık biz. insan belli bir yastan sonra ilk goruste asktan once, iyi bir hayat arkadası arıyor :) kovalar bu konuda iyi, cok tutkulu değiller. ama güven verici insanlar, bir süre sonra hem sevgili hem yakın arkadas oluyorlar. ya biraz cozmesi zor cunku kova cok duygularını yansıtmayı sevmez, ondan oyle iddialı laflar duyamazsın sevmez sair romantizmini zaten:) onun icin davranıslar sevgiyi gosterir sozler değil, bir de cok konuskan değil kovalar :) o yuzden cozmesi zor biraz

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Sanırım beni de etkileyen davranışları oldu

Yorumla
    • gozde_nur
      gozde_nur
      Yengeç
      +1 yıl

iste o yanları cekiyor, her anında yanında, bir etkinliğe gitmek istesen hop geliyor, güzel bir sohbet edebiliyorsun. hani sadece romantizm muhabbetlerine girmiyor, sıkıstıgın bi konuda akıl veriyor sana, esprili olup ortamı yumusatıyor. ne kadar kızsan da dürüst oldugu icin laflarının altında baska anlam aramıyorsun cunku kova insanı düz biraz :)

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Bence tam hayat arkadaşı olacak insan
      Sizcede öyle değil mi?

Yorumla
    • gozde_nur
      gozde_nur
      Yengeç
      +1 yıl

bence oyle :) sanırım evlenmeyi dusunuyorsunuz

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Eveeettt yaani temennimiz o yönde sadece hayatlarımızın biraz rayına oturmasını bekliyoruz
      Biraz sıkıntılı bi süreçte tanıştık her ikimiz için bu dezavantaj olsada umarım en iyi şekilde bu sürecide atlatırız

Yorumla
    • gozde_nur
      gozde_nur
      Yengeç
      +1 yıl

umarım :) zaten bu zamanlarda insanlar birbirlerini en güzel tanır, sonucta evlilikte iyi zamanda kotu zamanda birlikte olmak var :)

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

En hayırlısı olsun sizin içinde bizim içinde
      güzel görüşleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

💙

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

8

Cevap

• Yazey47
    Yazey47 Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 71%
    Kova
    +1 yıl

Kova ailesine sadık ve uysal balık ta hassas yardımsever uyuşur bence

1
    2 Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Teşekkür ediyorum:)

Yorumla
    • Yazey47
      Yazey47
      Kova
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben uyumlu buluyorum.
    Ben de kovayım, balık olsun dilerdim karşımdaki.

2
    0 Yorumla
  • Arrow35
    Arrow35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    Kova
    +1 yıl

Şahsen kova erkeği olarak duygusal bir kadından ziyade, otoriter ve güçlü kadınları severim diğerleri nasıldır bilemiyorum 🤷‍♂️

3
    7 Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Şahsen duygusala bağlasam Kovayla yürütemem
      Kovaları acımasız buluyorum
      Bakalım hayırlısı

Yorumla
    • Arrow35
      Arrow35
      Kova
      +1 yıl

Kovalar en yardımsever burçtur nasıl acımasız 🤷‍♂️

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Sinirlenince çok acımasız oluyorlar
      Öfke kontrolünü sağlayamıyorlar aklındakilerini tartmadan çat diye dökülüyorlar

Yorumla
    • Arrow35
      Arrow35
      Kova
      +1 yıl

Evet sinirlendirmemelisin kovaları hele ki haklılarsa, ben sinirlenince hastene susuyor artık 😂😂

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Bende o sinirlenince ortalıktan kaybolmayı yeğliyorum kırılmamak incinmemek adına ama haklı haksız kovalarla tartışılmaya girilmez

Yorumla
    • Arrow35
      Arrow35
      Kova
      +1 yıl

Doğru yol 😂👍

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Ama tatlı kişiliklerdir
      Ya siyahtırlar ya Beyaz
      Ben biraz siyah yönünden ürküyorum ama beyaz tarafına aşık olmama engel değil

Yorumla
  • aheste_06
    aheste_06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 60%
    Kova
    +1 yıl

bu tamamen şartlarla ilgili burçlarla değil

1
    0 Yorumla
  • Zeynep_mina_
    Zeynep_mina_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 93%
    Kova
    +1 yıl

Balık Akrep çok daha iyi olur

1
    3 Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Denendi ve onaylandı mı

Yorumla
    • Zeynep_mina_
      Zeynep_mina_
      Kova
      +1 yıl

Arkadaşlarımın hepsi balık çok iyi anlaşıyoruz onu denedim zatenn sen su gurubuyla çok iyi anlaşırsın

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Hayırlısı

Yorumla
  • PrfStriker
    PrfStriker Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 42%
    Yay
    +1 yıl

kovanın içinde yaşar durur

0
    15 Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Komik mi

Yorumla
    • sinsiella
      sinsiella
      Yay
      +1 yıl

İlk espriniz mi

Yorumla
    • PrfStriker
      PrfStriker
      Yay
      +1 yıl

ama bir yengec erkeği sizi okyanusun maviliklerinde yaşatır

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Yengeçsin değil mi
      Hahaha aşşırı komikti

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Bi o kadar basit

Yorumla
    • PrfStriker
      PrfStriker
      Yay
      +1 yıl

hayır ben yengec değilim ben balığım

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Yengeç erkeği demedim kova erkeği dedim
      Fikriniz için teşekkürler

Yorumla
    • PrfStriker
      PrfStriker
      Yay
      +1 yıl

kısa ve net ozaman kova erkeginden balık kadınına bi bok olmaz kapiş

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Astrolog musun Allah Allah

Yorumla
    • PrfStriker
      PrfStriker
      Yay
      +1 yıl

astroloji ve tarot bilimi ile ayarı, günlük, aylık burç yorumları da yapmaktayım. aynı zamanda düşünce gücüyle ilgilenen ve her bireyin özelliği olan düşünce değiştirme konusunda belli seanslar yaparak bireylere yardımcı olmaktayım ve sunu diyeceğim kova erkeği ile balık kadını hayal kırıklığı olur

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Eee biz çok iyi anlaşıyoruz
      Bu şu demek oluyor
      Evrende istisnayız 😂🤣

Yorumla
    • PrfStriker
      PrfStriker
      Yay
      +1 yıl

madem öyle cevabını bildigin bir soruyu niye burda soruyorsun

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Hiç bir kadın
      Cevabını bilmediği soruyu sormaz kapiş

Yorumla
    • PrfStriker
      PrfStriker
      Yay
      +1 yıl

bak şunu bir kenara yaz kova erkeğinden sana yar olmaz bir gün gelecek diyeceksin ki evet o gerçekten haklıymıs

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Neyi dayanak gösteriyorsun?

Yorumla
  • fikico
    fikico Takip Et
    Guru Yaş: 42
    Kova
    +1 yıl

Su gibi. Ortak noktaları bu değil mi 😅

0
    1 Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

🙄

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Muhteşem ikiside birbirine sadık olur bu burçlar

0
    3 Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Yaaaaa
      Tek temennim
      😍

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ins canım benim :)

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

💙

Yorumla
  • kızlarcoksoruyor
    kızlarcoksoruyor Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 52%
    Terazi
    +1 yıl

Uyumlu diye duydum

1
    0 Yorumla
  • manniac
    manniac Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 98%
    Terazi
    +1 yıl

nur topu gibi

0
    4 Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Nasıl yaani?

Yorumla
    • manniac
      manniac
      Terazi
      +1 yıl

çiçek gibi olur yani

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

İnşaallah :)

Yorumla
    • manniac
      manniac
      Terazi
      +1 yıl

inşallaaah

Yorumla
  • Covid__2021
    Covid__2021 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    Boğa
    +1 yıl

akrep bılıyorum ben

0
    0 Yorumla
  • sinsiella
    sinsiella Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    Yay
    +1 yıl

Uyumluluk var

0
    3 Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Nasıl

Yorumla
    • sinsiella
      sinsiella
      Yay
      +1 yıl

Genel olarak uyumsuz diye söylenir ama ben tam tersini düşünüyorum iki tarafta birbirini çeker

Yorumla
    • buralardanbiri
      buralardanbiri
      Balık
      +1 yıl

Hıııı

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Balık kadını Kova erkeği nasıl bi ilişki olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kova erkeği balık burcu kadını ilişkisi nasıl olur? 20 cevap verildi
Balık kadınıyla yay erkeği ilişki nasıl olur? 6 cevap verildi
Yengeç erkeği balık kadını ilişkisi nasıldır? 5 cevap verildi
Terazi kadını Balık erkeği ilişkisi nasıl olur? 19 cevap verildi
Başak burcu erkeği balık kadını ilişkisi nasıl olur? 5 cevap verildi
Balık erkeği yengeç kadını ilişkide nasıl ? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaban mersini özü sever misiniz?
  • Deveye ayran iç demişler kırk çadır devirmiş niye nolmuş? içeceksin ayranı, öpeceksin arabı... demişlermi ne?
  • Risk almayı sevenlerden misiniz?
  • Yapmaktan en zevk aldığın şey ne?
  • Bezelye pilav ikilisini seviyor musunuz bezelye de et mi tavuk mu olmalı?
  • Yalnız mısın Sevgilin yanında mı?
  • şu an kimler denizde olmak istiyor?
  • Dondurma yemeden durabilen var mı, siz kaç gün dayana biliyorsunuz?
  • Hangi yemekler limonsuz olmaz?
  • Genelde yaşınıza uygun mu davranırsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨